2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
member: 620241"]Hoşgeldiniz yeni tazecik kasım anneleri
Guzel ve rahat bi hamilelik gecirmek dileğiyle[/QUOTE]
Hosbuldum guzel dilekleriniz icin tesekkurler

Günaydın herkese. Bu sabah ilk bulantımı yaşamış bulunmaktayım :) 30 saniye falan sürdü ama yaşadım Ben sürekli uyku uyuşukluk halindeyim kızlar var mı başka yaşayan. Bir de sınıfımdaki bebelerden biri bitlenmiş çok tedirginim bana bulaşırsa diye. Bulaşması durumunda bit şampuanıda kullanılmıyor hamileyken ne yaparım bilmem

Ayy Allah korusun gondermesin anasi okula kökünü kurutana kadar, eczanelerde bit tokasi satiliyor alip takabilirsin. Bu arada uyku uyusukluk bendede ust seviyede henuz bulanti yasamadim ama arada bas donmem oluyor.

Ayy Allah korusun gondermesin anasi okula kökünü kurutana kadar, eczanelerde bit tokasi satiliyor alip takabilirsin. Bu arada uyku uyusukluk bendede ust seviyede henuz bulanti yasamadim ama arada bas donmem oluyor.
Saçlarımı sımsıkı örüp bandanayla derse girmeyi düşünüyorum :)

Benim çalıştığım okulda da aynı problem mevcut ama şimdilik Benim sinifimda yok inşallahta olmaz .... Kazitiriz artık kafaları

Merhaba hanımlar. Benim sat 1 Şubat. 31-33 günde bir oluyorum. Hasta olcak gibi ağrım. Dün pembe leke geldi. Ama sabaha devamı gelmedi. Bende test yaptım durumum ekte. Sizce var mı bisey

Eklentiler

• 1425817987294.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba hanımlar. Benim sat 1 Şubat. 31-33 günde bir oluyorum. Hasta olcak gibi ağrım. Dün pembe leke geldi. Ama sabaha devamı gelmedi. Bende test yaptım durumum ekte. Sizce var mı bisey
Olmamı bebiş ben buradayım diyor resmen tebriklerrr

Reactions: GCA
Olmamı bebiş ben buradayım diyor resmen tebriklerrr

Yaa ne diyeceğimi bilmiyorum ikif kere kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de idrarda çıkmadı beta hgc en fazla 34 çıktı geri düştü. Eşime bile göstermedim. Kan tahlili yaptırıyim mi bugün sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…