2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaa ne diyeceğimi bilmiyorum ikif kere kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de idrarda çıkmadı beta hgc en fazla 34 çıktı geri düştü. Eşime bile göstermedim. Kan tahlili yaptırıyim mi bugün sence
Yaptır bence hem düzenli artıp artmadığını kontrol edersin. Ben de kimyasal yaşadım 8 gün geçmişti 2. çizgi çok silikti.
Senin çizgin gayet belirgin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

• Beğen
Reactions: GCA
Yaptır bence hem düzenli artıp artmadığını kontrol edersin. Ben de kimyasal yaşadım 8 gün geçmişti 2. çizgi çok silikti.
Senin çizgin gayet belirgin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amin canim cok tesekkur ederim cumlemizinkini inşallah . Valla çok korkuyorum ya. Senin içine fln doğdu muş muydu bana hiç öyle bi his gelmedi korkuyorum yine olumsuz olursa diye

Amin canim cok tesekkur ederim cumlemizinkini inşallah . Valla çok korkuyorum ya. Senin içine fln doğdu muş muydu bana hiç öyle bi his gelmedi korkuyorum yine olumsuz olursa diye
İçime doğmadı hiç belirtimde yok. Korunmadığım için her ay adete günler kala test yapmaya başlardım bu ay 2. çizgiyi görmek nasip oldu.

İçime doğmadı hiç belirtimde yok. Korunmadığım için her ay adete günler kala test yapmaya başlardım bu ay 2. çizgiyi görmek nasip oldu.

Aynen cnm normalde bütün hamilelık belirtilerini yasardim psikolojik olarak önceden yap test yok. Bunda nedense ümidim yoktu. Biz haziran dan beri istiyoruz.dr olmazsa bu ay film çekerim dedi. Adet olup film cektircem die hazırladım kendimi. Erkenden fln da yapmadım test. Dün Eşime alırdım yapıyım die gittim pembe akıntıya görünce yapmadım. Şuan kafam yerinde diil ya ay vardır inşallah. Sen kan tahlili yaptırdın mi kaç çıktı

Merhaba hanımlar. Benim sat 1 Şubat. 31-33 günde bir oluyorum. Hasta olcak gibi ağrım. Dün pembe leke geldi. Ama sabaha devamı gelmedi. Bende test yaptım durumum ekte. Sizce var mı bisey
yarin sabah ilk idrarla bakin umitlendirmek istemem ama olumlu görünüyor zaten negatifi güvenilir değil pozitif sonuçlar guvenilirdir

• Beğen
Aynen cnm normalde bütün hamilelık belirtilerini yasardim psikolojik olarak önceden yap test yok. Bunda nedense ümidim yoktu. Biz haziran dan beri istiyoruz.dr olmazsa bu ay film çekerim dedi. Adet olup film cektircem die hazırladım kendimi. Erkenden fln da yapmadım test. Dün Eşime alırdım yapıyım die gittim pembe akıntıya görünce yapmadım. Şuan kafam yerinde diil ya ay vardır inşallah. Sen kan tahlili yaptırdın mi kaç çıktı
Ben cuma yaptırdım 43.3 tü.
Yarın tekrarlayacağım testi.
İnşallah canım içini ferah tut.

• Beğen

Hayirlisi olsun canim bencede gebesin, ne zaman dusunmeyip umitsiz olsak o ay tutuyor tecrubeyle sabit:KK66: yarin sabahtan tekrarla idrar testini kan testide yaptir icin rahatlasin:) Pembe leke yerlesme kanamasi olabilir.

yarin sabah ilk idrarla bakin umitlendirmek istemem ama olumlu görünüyor zaten negatifi güvenilir değil pozitif sonuçlar guvenilirdir

Bunu da sabahki ilk idrarla yaptım. Ama bilmiyorum ya acaba dediginiz gibi mi yapsam yoksa direkt kan mi versem. Çalışıyorum o yüzden bugün kan vermem en uygun aslında

Hayirlisi olsun canim bencede gebesin, ne zaman dusunmeyip umitsiz olsak o ay tutuyor tecrubeyle sabit:KK66: yarin sabahtan tekrarla idrar testini kan testide yaptir icin rahatlasin:) Pembe leke yerlesme kanamasi olabilir.

Seninkini de hayırla kucağına almayı nasip etsin cnm. İnsan iyice görmeden inanamıyo sanırım. Bide her yerde hissettim fln yazıyorlar bende his yok sanırım 2 kimyasal gebelik yüzünden korku var daha cok

Seninkini de hayırla kucağına almayı nasip etsin cnm. İnsan iyice görmeden inanamıyo sanırım. Bide her yerde hissettim fln yazıyorlar bende his yok sanırım 2 kimyasal gebelik yüzünden korku var daha cok

Amin canim.
insallah bu seferki oyle degildir icini ferah tut, ben hic hissetmedim herkeste olamayabiliyor hissel durumlar:)

• Beğen
="clamentaine, post: 39830389, member: 503965"]Mrb kizlar kasim annesi olarak bende buradayim artik..ikinci bebisim[/QUOTE]
Hosgeldiniz. Benimde 13 kadim görünüyor doğum hayirli olsun

Yarın bebeğin kalp atışlarını duymaya gideceğim kısmetse. Kusmuyorum ama çok iştahsızım. Yemek görmek dahi istemiyorum midem her an kötü olacak gibi hissettiriyor. Zormuş annelik ya.

Mrb kizlar kasim annesi olarak bende buradayim artik..ikinci bebisim

Hayirli olsun canim hosgeldin aramiza. İlk bebisin kac yasinda?

En iyisi tahlil yaptırmak. Sen gittinmi doktora fln cnm kan tahlili kaç cikti

Aynen canim tahlil yaptir bugun, ben tahlilde yaptirmadim doktorada haftaya gidicem bu ikinci bebisim olcak nasipse.

• Beğen
Yarın bebeğin kalp atışlarını duymaya gideceğim kısmetse. Kusmuyorum ama çok iştahsızım. Yemek görmek dahi istemiyorum midem her an kötü olacak gibi hissettiriyor. Zormuş annelik ya.

İlkinde istahsizdim kokuya karsi cok hassastim sabah kusmalarim oluyodu. Bunda simdilik iyiyim iki haftaya baslar sanirim bu tarz belirtiler. Baslamazsa rahat gececek anlamina gelir benim icin:)

X