- Konu Sahibi adanamerkez
Hosbuldum canim sende hosgeldinHoşgex
Hoşgeldin bende yeniyim. Tahmini dogum 17 kasim inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim sende hosgeldinHoşgex
Hoşgeldin bende yeniyim. Tahmini dogum 17 kasim inşAllah
Benimde satta 6 şubat hayirlisiyla aliriz inşallah kucagimizaMerhaba.Ben de sanirim kasim annesi olacagim hayirlisi ile.Sat.6 subat.
Benimde SAT 6 sşubat evet kasim annesi olacaksiniz inşallah. Test yaptiniz mi?Merhinşallah sanirim kasim annesi olacagim hayirlisi ile.Sat.6 subat.
Hoşgeldiniz inşallahBenimde satta 6 şubat hayirlisiyla aliriz inşallah kucagimiza
HosbuldumHoşgeldiniz inşallah
Günaydın herkese. Bu sabah ilk bulantımı yaşamış bulunmaktayım :) 30 saniye falan sürdü ama yaşadım Ben sürekli uyku uyuşukluk halindeyim kızlar var mı başka yaşayan. Bir de sınıfımdaki bebelerden biri bitlenmiş çok tedirginim bana bulaşırsa diye. Bulaşması durumunda bit şampuanıda kullanılmıyor hamileyken ne yaparım bilmem
Günaydın herkese. Bu sabah ilk bulantımı yaşamış bulunmaktayım :) 30 saniye falan sürdü ama yaşadım Ben sürekli uyku uyuşukluk halindeyim kızlar var mı başka yaşayan. Bir de sınıfımdaki bebelerden biri bitlenmiş çok tedirginim bana bulaşırsa diye. Bulaşması durumunda bit şampuanıda kullanılmıyor hamileyken ne yaparım bilmem
evet bende ilkinde hemen girmiştim benim oğlan 2009lu bereimbo seninki kaç yasinda
Saçlarımı sımsıkı örüp bandanayla derse girmeyi düşünüyorum :)Ayy Allah korusun gondermesin anasi okula kökünü kurutana kadar, eczanelerde bit tokasi satiliyor alip takabilirsin. Bu arada uyku uyusukluk bendede ust seviyede henuz bulanti yasamadim ama arada bas donmem oluyor.
Uzak durmak ne mümkün anasınıfı :)Kacinci siniflar hocam? Uzak durun mümkün olduğu kadar.
Yapacak başka bişey yok sanırım :) Birazda kayınvalideme gidip bit kontrolü yaptırcam huylandımBenim çalıştığım okulda da aynı problem mevcut ama şimdilik Benim sinifimda yok inşallahta olmaz .... Kazitiriz artık kafaları
Olmamı bebiş ben buradayım diyor resmen tebriklerrrMerhaba hanımlar. Benim sat 1 Şubat. 31-33 günde bir oluyorum. Hasta olcak gibi ağrım. Dün pembe leke geldi. Ama sabaha devamı gelmedi. Bende test yaptım durumum ekte. Sizce var mı bisey
Olmamı bebiş ben buradayım diyor resmen tebriklerrr