- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.121
yok kız haziran çok erkenMiki Haziran mı yoksaKız gel gel aynı ayda evlenek
![]()

anaaam ben konuyu 2015 gelinleri diye zannettiğim için şeyetmiştim haziran kısmını görmedim ya la

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız haziran çok erkenMiki Haziran mı yoksaKız gel gel aynı ayda evlenek
![]()
Saol canımcım.. Benim de yıllardır bastırdığım bi iç giyim hastalığım var.. Artık dışarıya çıkarma zamanı geliyoTabisi canım hemen ekleyeyim
http://www.dagistore.com/default.aspx
http://www.giycem.com/
http://www.fantazigiyim.com/
Nasıl siteler bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım öyle bakarken bunlara denk geldim kullanımlara ekledim![]()
Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gelyok kız haziran çok erkeneylül gibi felan
anaaam ben konuyu 2015 gelinleri diye zannettiğim için şeyetmiştim haziran kısmını görmedim ya la![]()
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadarSaol canımcım.. Benim de yıllardır bastırdığım bi iç giyim hastalığım var.. Artık dışarıya çıkarma zamanı geliyo![]()
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedimnehirnil111 fantazi giyime bakayım dedim şirkette bakamadan çıktım.. Ne yaptın sen nehirnill :)))
hahah olabilir valla hayırlısı bakalımAllah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim![]()
Haziran aşktır aşkhahah olabilir valla hayırlısı bakalım![]()
Seneye yılbaşına artıkŞu yılbaşı kostümleri çok fena ya evli olmak vardı şincik![]()
Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim![]()
Tutabilene aşk olsunSeneye yılbaşına artıkKimse tutamaz bizi
![]()
Al tabi al seni senitabikide alacağım almayacağımıda kim söyledi![]()
Aaaa aynen yaa benimki şok olur heraldenehirnil111
lugavi
betuya
toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
![]()
Vay bee demek ki tek biz sabırsızlanmıyormuşuz demek ki bizim hatunların içinde ne cevherler varmış derlernehirnil111
lugavi
betuya
toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
![]()
Vay bee demek ki tek biz sabırsızlanmıyormuşuz demek ki bizim hatunların içinde ne cevherler varmış derlerTabi burada okumasınlar yinede
![]()
Ahahahaha çok şaşıracakları kesin de tepkileri ne olur bilememnehirnil111
lugavi
betuya
![]()
nehirnil111
lugavi
betuya
![]()
Aaaa aynen yaa benimki şok olur heralde![]()
Ahahahaha çok şaşıracakları kesin de tepkileri ne olur bilemem![]()
Evlendikten sonra öğrenirler bizim de dürtülerimizin olduğunueee bi onların mı dürtüleri var aaamutlu olsunlar daha ne istiyolarmış
![]()
Evlendikten sonra öğrenirler bizim de dürtülerimizin olduğunu![]()