• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

yok kız haziran çok erken :KK57: eylül gibi felan

anaaam ben konuyu 2015 gelinleri diye zannettiğim için şeyetmiştim haziran kısmını görmedim ya la :oops::eek::eek::KK70:
Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel :KK53:
Saol canımcım.. Benim de yıllardır bastırdığım bi iç giyim hastalığım var.. Artık dışarıya çıkarma zamanı geliyo :KK62::KK14:
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar En Büyük KK:KK70:
nehirnil111 nehirnil111 fantazi giyime bakayım dedim şirkette bakamadan çıktım.. Ne yaptın sen nehirnill :)))
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim:KK70:

Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel :KK53:

Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar En Büyük KK:KK70:

Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim:KK70:

tabikide alacağım almayacağımıda kim söyledi :KK9::KK9:

https://intimissimi.com/ kızlar burda da çok güzel tasarımlar var.. Türkiyeye online satış var mı ve fiyatları nasıl bilmiyorum da istanbul ve ankarada bi kaç yerde mağazaları varmış :rolleyes:

Back