- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.101
Uuu bu fena oldu volkan falanEee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuu bu fena oldu volkan falanEee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı
Bunu sen deme bence bayan akrepUuu bu fena oldu volkan falan
Evet ama konu uçlara dokunuyor falan daha düğüne 5 ay var yaBunu sen deme bence bayan akrep
resmimi gönderdim sanaa sende gönder çok merak ettim canımEvet ama konu uçlara dokunuyor falan daha düğüne 5 ay var ya
Demek ki benden kaynaklanmıyor bu hepimiz öyleyiz bütün Akrepler buraya mı toplanmış Bu yıl Akreplerin yılı mı olacak flaş flaş
Eee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı
Ciddi misinben de normalde burç yorumlarına inanmam ama Susan Miller'ın 2015 yorumunu okudum, 5-15 Haziran arası hali hazırda ilişkisi olanların evlenmesi bekleniyor yazıyordu. şok olmuştum
Bundan sonra inanıcam demekki burç yorumlarınaben de normalde burç yorumlarına inanmam ama Susan Miller'ın 2015 yorumunu okudum, 5-15 Haziran arası hali hazırda ilişkisi olanların evlenmesi bekleniyor yazıyordu. şok olmuştum
resmimi gönderdim sanaa sende gönder çok merak ettim canım
Ciddi misin
Bundan sonra inanıcam demekki burç yorumlarına
eveeet ciddiyim. bunu evlilik günü kararlaştırıldıktan 2 hafta sonra okumuştum
kova için ne diyorkiiii acep?
ahahah canım akrep burçları öyle oluyomuş geneldekız bide senin yüzüne bakan masum birşey sanır içinde volkan varmış patlamaya hzır valla :)
Çok ilginç canım yorumları pek okumama burç özelliklerine baktım hep demek ki bir haklılık payları olabilir tabi ki Rabbim bilir geleceğieveeet ciddiyim. bunu evlilik günü kararlaştırıldıktan 2 hafta sonra okumuştum
bende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda
Çok ilginç canım yorumları pek okumama burç özelliklerine baktım hep demek ki bir haklılık payları olabilir tabi ki Rabbim bilir geleceği
bende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda
Miki Haziran mı yoksa Kız gel gel aynı ayda evlenekbende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda
Tabisi canım hemen ekleyeyimYorumları okumaktan cevap yazmaya yetişemiyorum. Bugün biraz yoğunum.. Baya döktürmüşsünüz nehirnil111 şu bahsettiğin siteleri bi söylesene merak ettim