- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.101
Uuu bu fena oldu volkan falanEee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuu bu fena oldu volkan falanEee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı![]()
Bunu sen deme bence bayan akrepUuu bu fena oldu volkan falan![]()
Evet ama konu uçlara dokunuyor falan daha düğüne 5 ay var yaBunu sen deme bence bayan akrep![]()
resmimi gönderdim sanaaEvet ama konu uçlara dokunuyor falan daha düğüne 5 ay var ya![]()
Demek ki benden kaynaklanmıyor bu hepimiz öyleyiz bütün Akrepler buraya mı toplanmışBu yıl Akreplerin yılı mı olacak flaş flaş
![]()
Eee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanı![]()
Ciddi misinben de normalde burç yorumlarına inanmam ama Susan Miller'ın 2015 yorumunu okudum, 5-15 Haziran arası hali hazırda ilişkisi olanların evlenmesi bekleniyor yazıyordu. şok olmuştum![]()
Bundan sonra inanıcam demekki burç yorumlarınaben de normalde burç yorumlarına inanmam ama Susan Miller'ın 2015 yorumunu okudum, 5-15 Haziran arası hali hazırda ilişkisi olanların evlenmesi bekleniyor yazıyordu. şok olmuştum![]()
resmimi gönderdim sanaasende gönder çok merak ettim canım
![]()
Ciddi misin![]()
Bundan sonra inanıcam demekki burç yorumlarına![]()
eveeet ciddiyim. bunu evlilik günü kararlaştırıldıktan 2 hafta sonra okumuştum![]()
kova için ne diyorkiiii acep?
ahahahkız bide senin yüzüne bakan masum birşey sanır içinde volkan varmış patlamaya hzır valla :)
Çok ilginç canım yorumları pek okumama burç özelliklerine baktım hep demek ki bir haklılık payları olabilir tabi ki Rabbim bilir geleceğieveeet ciddiyim. bunu evlilik günü kararlaştırıldıktan 2 hafta sonra okumuştum![]()
bende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda![]()
Çok ilginç canım yorumları pek okumama burç özelliklerine baktım hep demek ki bir haklılık payları olabilir tabi ki Rabbim bilir geleceği![]()
bende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda![]()
Miki Haziran mı yoksabende bu konuya dahil olucam inşallah yakın zamanda![]()
Tabisi canım hemen ekleyeyimYorumları okumaktan cevap yazmaya yetişemiyorum. Bugün biraz yoğunum.. Baya döktürmüşsünüz![]()
nehirnil111 şu bahsettiğin siteleri bi söylesene merak ettim
![]()