- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
aynen aynen her aya bir şey koyduk ama düşününce diorm ya yetişmezseSaol canım herkese hayırlı olsun şimdiden.. Haklısın bazen vakit hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, bazen de hiç bişey yetişmeyecekmişcesine kısaymış gibi geliyor
Amin inşallah :) Ben aslen çorumluyum ama doğduğumdan bu yana hep ankarada yaşadım.. Düğünümde ankarada tuzluçayırda olacak inşallah.. Senin ?
Bende çok memnun oldum :) hayırlı olsun, mutluluklar dilerim şimdiden..
Düğün salonunu tuttuk. Büyük parça eşyalarımızı aldık (geriye ıvır zıvır ufak tefek şeyler kaldı)
Başka hiç birşey yapmadım henüzBoş kaldığımda müzikleri falan ayarlamaya çalışıyorum. Bugün gelinlik bakmaya çıkıcaz. Hafta sonu kuaför randevumu ayarlayıp kapora bırakmaya gidicem. (Aklınızda olsun 1 Ocak'tan itibaren fiyatlar baya değişiyomuş) Normalde çok detaycı ve planlı olmama rağmen bu kez çok dağınık gidiyo herşey sanki. Çalışmaktan vakit bulamıyorum çoğu şeye. Kafam allak bullak. Çalışıyorum ama kafamda bi dünyaaa soru işareti var. Bi bakıosun internetten gelinlik modeli bakıyorum, bi bakıosun ev dekorasyonuna atlamışım, bi bakıosun davetiyelere dalıyorum. Napıcamı şaşırdım. Aslında bende ay ay liste yapmak istiyorum bal-arisi ama nerden ve nasıl başlamalıyım bilemedim
Nisan-mayısa çok iş bırakmışsın sanki.. O zamana zaten stresin artıcak, bi de bunlar üzerine gelir çok yorucu olabilir senin için.. Ben eğer bi aksilik olmazsa nisan-mayısa bi ev tutma - yerleştirme işini bi de halı ve perdeleri bırakmayı düşünüyorum.. Benim de gideceğim kuaför belli de ocaktan itibaren fiyatları güncelleyeceklermiş. Şimdiden randevunu ayarlarsak 2014 fiyatları geçerli olur dedi.
merhaba kızlar benimde haftasonu nişanım olacak çıkış müziği ve pasta müziği tavsiye istiyorum
benimle aynı çıkış müziği seçmişsincanım çıkış müziği can atilla - rumeli hisarını tavsiye ederim bzim çıkış şarkımız oydu halen dinlerken tüylerim diken diken olur. ilk dans şarkımız özdemir erdoğan pervaneydi. pasta müziğini biz seçmedik salon kafasına göre dımtıslı birşey çaldı ama güzeldi o da pastayı beklerlek oynamıştık :)
Mobilya mağazası varsa sıkıntı olmaz. Biz de şimdiden aldık düğüne kadar hem borcunu biraz azaltalım hem de aradan çıksın diye. Öyle standart dışı ölçülerimiz de yok zaten 100 m2 3+1 daireye kolaylıkla olacak şeyler.. Bizimde mobilyalar mağazada bekliyor, 2 hafta önceden haber ver yaptırıp nereye istiyorsan göndeririz dediler. Eğer ölçüde sıkıntı olursa da mağaza sahibi kuzenimin eşi zaten, her türlü oynattırırım üzerinde..daha önceden beyaz eşya alabiliriz belki sadece o da zaten standart oluyor. ama mobilya olmaz çünkü evine uycak mı uymayacak mı bilemezsin kibenim nişanlımın mobilya mağazası var tarz olarak ne istediğimiz zaten belli evin ölçüsüne göre sadece siparişini verip parasını ayarlıcaz 2 haftada gelir mobilyalar diyor.
Mobilya mağazası varsa sıkıntı olmaz. Biz de şimdiden aldık düğüne kadar hem borcunu biraz azaltalım hem de aradan çıksın diye. Öyle standart dışı ölçülerimiz de yok zaten 100 m2 3+1 daireye kolaylıkla olacak şeyler.. Bizimde mobilyalar mağazada bekliyor, 2 hafta önceden haber ver yaptırıp nereye istiyorsan göndeririz dediler. Eğer ölçüde sıkıntı olursa da mağaza sahibi kuzenimin eşi zaten, her türlü oynattırırım üzerinde..
Evet inşallah hayırlısı olsun hepimiz için canım..oo sizinde iyi o zaman canım dediğn gibi borç ödenmesi ve aradan çıkması açısından iyi olmuş. aslında standart ölçüler zaten oluyor çoğu yerde canım ya eğer ihtiyacın farklı şeyler çıkarsa ona göre bakarsın. hayırlı olsun. bizim şu an oturma odamız belli gibi aslında ellerinde olan bi takımı beğendik salonla yatak odası kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?