2015 Haziran Gelinleri

Saol canım herkese hayırlı olsun şimdiden.. Haklısın bazen vakit hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor, bazen de hiç bişey yetişmeyecekmişcesine kısaymış gibi geliyor
aynen aynen her aya bir şey koyduk ama düşününce diorm ya yetişmezse sanırım herkesin başına geliyor bu endişe su gibi geçsin umarım zamanımız. nerelisin düğünün nerede olacak?

Amin inşallah :) Ben aslen çorumluyum ama doğduğumdan bu yana hep ankarada yaşadım.. Düğünümde ankarada tuzluçayırda olacak inşallah.. Senin ?

Amin inşallah :) Ben aslen çorumluyum ama doğduğumdan bu yana hep ankarada yaşadım.. Düğünümde ankarada tuzluçayırda olacak inşallah.. Senin ?

memnun oldum canım bende balıkesirliyim düğünümüzde burada olcak burada yaşayacağız nasipse

Bende çok memnun oldum :) hayırlı olsun, mutluluklar dilerim şimdiden..

Martle betuya kızlar bende de yetişmezse korkusu var.
Bugün oturup tek tek ay ay ne yapmamız gerektiğinin listesini çıkarıcam. Ancak böyle içim rahat edebilir.
Kına için düşünceleriniz var mı, hani bu organizasyon şirketlerinden kızlar falan geliyorlar öyle bir kınaya gittiniz mi hiç ?

Düğün salonunu tuttuk. Büyük parça eşyalarımızı aldık (geriye ıvır zıvır ufak tefek şeyler kaldı)
Başka hiç birşey yapmadım henüz Boş kaldığımda müzikleri falan ayarlamaya çalışıyorum. Bugün gelinlik bakmaya çıkıcaz. Hafta sonu kuaför randevumu ayarlayıp kapora bırakmaya gidicem. (Aklınızda olsun 1 Ocak'tan itibaren fiyatlar baya değişiyomuş) Normalde çok detaycı ve planlı olmama rağmen bu kez çok dağınık gidiyo herşey sanki. Çalışmaktan vakit bulamıyorum çoğu şeye. Kafam allak bullak. Çalışıyorum ama kafamda bi dünyaaa soru işareti var. Bi bakıosun internetten gelinlik modeli bakıyorum, bi bakıosun ev dekorasyonuna atlamışım, bi bakıosun davetiyelere dalıyorum. Napıcamı şaşırdım. Aslında bende ay ay liste yapmak istiyorum bal-arisi ama nerden ve nasıl başlamalıyım bilemedim

Kına için ayrıca bi yer tutturmuycam ben. Evde ufak bi organizasyon yapalım diyorum. bal-arisi söylediğin tarzda bi kınaya hiç gitmedim ama merak ettim şimdi nasıl bişeymiş o ??

kızlar tabi herkese göre değişir ama ben genel anlamda şöyle bir plan yaptım ay ay;
  • ocakta yavaş yavaş gelinlik bakmaya başlayacağız. eğer elimiz değerse nikah işlemlerini yapacağız.
  • şubatta gelinlik ve damatlık alımını gerçekleştireceğiz. parasını verip ölçü alınması falan kalacak.
  • mart ev bakmaya başlayacağız. eğer bütçemize uygun ve beğendiğimiz ev olursa bu ev için nisan ayından itibaren tutacağız.
  • nisanda evi tutabilirsek inşallah derhal beyaz eşya ve mobilya bakıp beğendiğimiz ve evimize uyanları alacağız.
  • mayıs başında davetli listesi çıkarmaya başlayacağız. bu arada gelecek eşyalara göre ufak eufak evi yerleştireceğiz.
bu araya kına organizayonu sokacağım birde ve henüz ayarlamadık biryer kuaför gideceğim yer belli sadece pazarlık yapacağım. halı ve perdeleri de eve göre bakacağımız için nisan-mayıs ayına kalacak. yani benim plana göre nisam -mayıs öldüğüm zamanlar olacak
başka atladığım birşey var mı ki?

Nisan-mayısa çok iş bırakmışsın sanki.. O zamana zaten stresin artıcak, bi de bunlar üzerine gelir çok yorucu olabilir senin için.. Ben eğer bi aksilik olmazsa nisan-mayısa bi ev tutma - yerleştirme işini bi de halı ve perdeleri bırakmayı düşünüyorum.. Benim de gideceğim kuaför belli de ocaktan itibaren fiyatları güncelleyeceklermiş. Şimdiden randevunu ayarlarsak 2014 fiyatları geçerli olur dedi.

kızlar stres yapmayın hazirana daha çok var ben sadece iki salonumuzu tuttum. kuaförüm davetiye için indirimli matbaa salon tarafından ayarlanıyor zaten. bide çeyizimi hazırlıyorum ıvır zıvırlarım bitti gibi. ama strese gerek yok ben yıllık iznimi kullanmadım bu yaz bir haftasını düğünden önce kullanıp halletcem ne gelinlik baktım ne beyaz eşya nede mobilya. evimizi tuttuktan sonra benim için hepsi 1 hafta. organizasyonlu kına demişken kızlar ankarada hamamönünde kına evi var sadece kına yapıyolar ama nışan için aramıştım ama olmaz dediler. bana uzak olmazsa orayı tercih ederdim. konseptlleri var seçiyorsunuz. tahtla teflerler dansçılarla çıkarıyolar sizi

daha önceden beyaz eşya alabiliriz belki sadece o da zaten standart oluyor. ama mobilya olmaz çünkü evine uycak mı uymayacak mı bilemezsin ki benim nişanlımın mobilya mağazası var tarz olarak ne istediğimiz zaten belli evin ölçüsüne göre sadece siparişini verip parasını ayarlıcaz 2 haftada gelir mobilyalar diyor.

merhaba kızlar benimde haftasonu nişanım olacak çıkış müziği ve pasta müziği tavsiye istiyorum

canım çıkış müziği can atilla - rumeli hisarını tavsiye ederim bzim çıkış şarkımız oydu halen dinlerken tüylerim diken diken olur. ilk dans şarkımız özdemir erdoğan pervaneydi. pasta müziğini biz seçmedik salon kafasına göre dımtıslı birşey çaldı ama güzeldi o da pastayı beklerlek oynamıştık :)

benimle aynı çıkış müziği seçmişsin

pasta müziğinide istek yapmıştım ama çalmadılar kendi kafalarından çaldılar iyiydi ama yine de istediğim değildi şarkı GLYKERIA

Mobilya mağazası varsa sıkıntı olmaz. Biz de şimdiden aldık düğüne kadar hem borcunu biraz azaltalım hem de aradan çıksın diye. Öyle standart dışı ölçülerimiz de yok zaten 100 m2 3+1 daireye kolaylıkla olacak şeyler.. Bizimde mobilyalar mağazada bekliyor, 2 hafta önceden haber ver yaptırıp nereye istiyorsan göndeririz dediler. Eğer ölçüde sıkıntı olursa da mağaza sahibi kuzenimin eşi zaten, her türlü oynattırırım üzerinde..

oo sizinde iyi o zaman canım dediğn gibi borç ödenmesi ve aradan çıkması açısından iyi olmuş. aslında standart ölçüler zaten oluyor çoğu yerde canım ya eğer ihtiyacın farklı şeyler çıkarsa ona göre bakarsın. hayırlı olsun. bizim şu an oturma odamız belli gibi aslında ellerinde olan bi takımı beğendik salonla yatak odası kalacak.

canım kına için ben yeri de organizasyon şirketini de tuttum. benim kınamda da 3 tane bayan dansçı eşlik edecek kına boyunca. özellikle mekana girerken falan çok güzel gözüküyor
sana da öneririm. bir sürü video izledim çok hoşuma gitti

Evet inşallah hayırlısı olsun hepimiz için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…