- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.941
bilmiyorum canım bize aldığımız yer söyledi makine zarar verebiliyomuş ama elde yıkaması gerçekten çok kolay kesinlikle hiç bişey yapışmıyo çok az deterjanla süngeri bi kez gezdirip durulamak yetiyo o dereceBen seramik tenceremi korkmazdan aldım ama dokununca bile farkediyor diğer markalara göre tabi karaca monetayı bilmiyorum uygun markalarla kıyasladım. Makineye atılmadığını bilmiyordum ben çok üzüldüm şimdi ama napcak ki sanki makine yaaa
yaa bak merak ettim şimdi o kokuyuKızlar nasipse benim gelin kokum calvin klein euphoria edpbunu çok sevdim harika bir koku kendimi seksi asil hissettim onu kullanacağım içeriği şu şekilde ekleyeyim
Notaları: Üst notalarda nar, kaki ve hurma; orta notalarda kehribar, menekşe, lotus çiçeği ve siyah orkide; alt notalarda misk ve amber yer alıyor.
Ben aslım tüm set istemiyorum... Seramik parça parça kullanabilecegim şeyleri almak istiyorum... Pilav için bir de tavasını alsam yeterli diye düşünüyorum... Tüm set alsam çok tencerem olacak koyacak yer bulamıyacagım... Nişanlımın halası felanda çeyiz görmeye tencere seti almış...Ben seramik tenceremi korkmazdan aldım ama dokununca bile farkediyor diğer markalara göre tabi karaca monetayı bilmiyorum uygun markalarla kıyasladım. Makineye atılmadığını bilmiyordum ben çok üzüldüm şimdi ama napcak ki sanki makine yaaa
Ben alırken söylemedi kimse öğrendiğim iyi oldu hevesle aldım hemen zarar görürse üzülürdüm idare edicez artık o kadarcıktabilmiyorum canım bize aldığımız yer söyledi makine zarar verebiliyomuş ama elde yıkaması gerçekten çok kolay kesinlikle hiç bişey yapışmıyo çok az deterjanla süngeri bi kez gezdirip durulamak yetiyo o derece
Ağır bir koku değil ama oryantal egzotik bir kokusu var... Bana hitap etmedi pek....yaa bak merak ettim şimdi o kokuyubana düğün için çok ağır dediler o parfüm için ama denk gelirsem deneyeyim
Canım bende küçük bi set aldım çelik tencerem büyük set kv de karacadan çelik almış seramiği pilav için filan düşündüm benim setim 2tencere bi tava bak istersenBen aslım tüm set istemiyorum... Seramik parça parça kullanabilecegim şeyleri almak istiyorum... Pilav için bir de tavasını alsam yeterli diye düşünüyorum... Tüm set alsam çok tencerem olacak koyacak yer bulamıyacagım... Nişanlımın halası felanda çeyiz görmeye tencere seti almış...
lancome la vie est belle bu parfüm nasıl acaba onuda denemek istiyorum senin bilgin var mı canım ?Ağır bir koku değil ama oryantal egzotik bir kokusu var... Bana hitap etmedi pek....
Böyle küçük bir set düşünüyorum... Pilav için çok kullanışlıymış....Canım bende küçük bi set aldım çelik tencerem büyük set kv de karacadan çelik almış seramiği pilav için filan düşündüm benim setim 2tencere bi tava bak istersen
Yok denemedim canım ... Ben sayılı parfüm kullanırım... Oyüzden çok bilgim yok...lancome la vie est belle bu parfüm nasıl acaba onuda denemek istiyorum senin bilgin var mı canım ?
anladım canım ben denedikce bilgi veririm burdan sizeYok denemedim canım ... Ben sayılı parfüm kullanırım... Oyüzden çok bilgim yok...
Belki de olmaz gerçekten güzel kaliteli bir boyayla yaptılarsa canım elde çevirirsin bir sonuçta çok pislenmeyecektirCam boyasından kavonozları boyamışlar isime özel tasarlanıyor... İki yıkamada rengi mahvolur bunun dedi... Ben hemen görsele aldanıp alıveriyorum....
Makineye ne atılıyor merak ediyorum zaten sanırım herşeyi elimde yıkayacağım ne diye aldıysak onubilmiyorum canım bize aldığımız yer söyledi makine zarar verebiliyomuş ama elde yıkaması gerçekten çok kolay kesinlikle hiç bişey yapışmıyo çok az deterjanla süngeri bi kez gezdirip durulamak yetiyo o derece
Bana ağır gelmedi canım yalnız her parfümde olduğu gibi her tene uygun olmayabilir kimine ağır gelir mesela egzotik güzel bir koku olarak geldi zaten bütün gün koşuşturmada çok da eser kalmayacaktır arada tazelerim yeter diye düşünüyorum çok kafa yormadım parfüm konusunda nişanlım bohça için almış bende sevdimyaa bak merak ettim şimdi o kokuyubana düğün için çok ağır dediler o parfüm için ama denk gelirsem deneyeyim
Kızlar nasipse benim gelin kokum calvin klein euphoria edpbunu çok sevdim harika bir koku kendimi seksi asil hissettim onu kullanacağım içeriği şu şekilde ekleyeyim
Notaları: Üst notalarda nar, kaki ve hurma; orta notalarda kehribar, menekşe, lotus çiçeği ve siyah orkide; alt notalarda misk ve amber yer alıyor.
Ben hiç kullanmadım öncesinde şuanda bile sıkmaya kıyamadım öyle kutusunda bekliyor zaten bohçada gelecek sonrada kına gününden itibaren kullanmaya başlarım artıkCanım ben bu kokuyu günlük kullanıyorum.. Bu kokuya bayılıyorum aslında ama düğün günü kokum yine aynı mı olsaaa yoksa değiştirsem mi bilemedim
Ben hiç kullanmadım öncesinde şuanda bile sıkmaya kıyamadım öyle kutusunda bekliyor zaten bohçada gelecek sonrada kına gününden itibaren kullanmaya başlarım artıkBaşka kokuları beğenmezsen kullan gitsin tenine uygunsa neden değiştireceksin ki çok seksi bir koku zaten tam bizlik gelin biraz masumiyeti anlatır ama
Tabi kafanı karıştırmayayım canım aklında varsa bir kaç koku dene yineBizim masumiyetimiz gelinliği çıkarana kadar sanırım di miAyy ben en iyisi kullanıyım mis gibi kokumu, sen haklısın
Benim de kendi parfümümü kullanasım var da "evet bence de kullan" diyecek yandaşlara ihtiyacım vardıTabi kafanı karıştırmayayım canım aklında varsa bir kaç koku dene yineGelinlikle bile seksi olmayı düşünüyorum
Bende günlük kokumu kullansammı diye aklımdan geçiriyorum... Nişanlımda bayılıyor hemBenim de kendi parfümümü kullanasım var da "evet bence de kullan" diyecek yandaşlara ihtiyacım vardıTeşekkür ederim Ama yine de alternatif bi kaç kokuya bakarım içimde kalmasın..
nişanlın aldıysa bence onu kullan canım demekki hoşuna gitmiş öyle almış dimi amaBelki de olmaz gerçekten güzel kaliteli bir boyayla yaptılarsa canım elde çevirirsin bir sonuçta çok pislenmeyecektir
Makineye ne atılıyor merak ediyorum zaten sanırım herşeyi elimde yıkayacağım ne diye aldıysak onu
Bana ağır gelmedi canım yalnız her parfümde olduğu gibi her tene uygun olmayabilir kimine ağır gelir mesela egzotik güzel bir koku olarak geldi zaten bütün gün koşuşturmada çok da eser kalmayacaktır arada tazelerim yeter diye düşünüyorum çok kafa yormadım parfüm konusunda nişanlım bohça için almış bende sevdim
Bende günlük kokumu kullanıcam nişanlım zor beğenir ama bu kokumdan çok etkileniyor ve tenime en iyi giden koku o gün risk alamam beğenmez filanBende günlük kokumu kullansammı diye aklımdan geçiriyorum... Nişanlımda bayılıyor hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?