• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlarrr bu arada Madame Coco'da indirim var. Çift kişilik pamuklu saten nevresim takımları 90 TL.. Wellsoft çift kişilik battaniye 30 TL.. Ve daha bi çok indirimli ürün var. Fırsatınız varsa kaçırmayın derim, çoookkkkk güzeller.. Ben 2 tane battaniye, 2 tane nevresim takımı kaptım dün :rolleyes:

canım nevresim takımının yeri nasıldır bilemediğimden almadım henüz çünkü geçenlerde madame cocoda runner masa örtüsü seti baya indirimdeydi annemle almaya diye gittik ama o kdr kötü bir kumaşı vardı ki geri bıraktık direk :( sen yerine bakabildin mi?

Battaniye ve nevresim defterini kapatım ben :KK24: biraz daha alırsam annem cıldırır.... Aksesuarlarında bir indirim varmı canım....

Vaktim yoktu çok detaylı bakamadım ama genel olarak çoğu şeyde indirim vardı canım..

canım nevresim takımının yeri nasıldır bilemediğimden almadım henüz çünkü geçenlerde madame cocoda runner masa örtüsü seti baya indirimdeydi annemle almaya diye gittik ama o kdr kötü bir kumaşı vardı ki geri bıraktık direk :KK43: sen yerine bakabildin mi?

Ben kumaşını çok beğendim canım.. Normalde almaya karar verdiğim nevresim takımından çok daha iyiydi.. Pamuklu saten kumaşı zaten, dokununca yumuşacık geliyor eline.. Battaniye de polar gibi yumuşacık :KK68::KK68:

Kızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...

Kızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...
Canım biz de evde Cem'in ardıç ağacı diye geçen bi serisi var. Onu kullanıyoruz, çok ama çook memnunuz.. Bence de gerek yok Karaca'ya falan annen haklı.. Bak bi beğenirsen Cem alabilirsin.. Ben de ondan almayı düşünüyorum. Rengi de çok iç açıcı, bayılıyorum ben rengine.. Bak fotoğraf ekliyorum

Eklentiler

• 3851123.jpeg
    3851123.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 59
ben tantitoniden aldım bide esse den aldım canım tantitoniden aldığımın aynısını farklı rengini annem aldı kullanıyoruz evde çok memnunuz

canım seramik tencere konusu çok detaylı ben baya araştırmıştım piyasada çok ucuz modeller var ama onların çoğu beyaz teflonmuş. azcık paraya kıyıp iyisini almanda fayda var şeklinde düşünüyorum. annem kendine moneta almıştı ben de ondan alıcaktım ama daha sonra Biev'in cheftopf serisinden aldım derin tencere,karnıyarık tenceresi ve tava. evet biraz fiyatlı ama değer bence. Korkmaz seravita da iyi deniyor.

ben tantitoniden aldım bide esse den aldım canım tantitoniden aldığımın aynısını farklı rengini annem aldı kullanıyoruz evde çok memnunuz
Tantitoni'ye girince ben kendimi kaybediyorum yaaa çooookkkk şirin şeyler var :KK68::KK68: Ama seramik tencelerinin kalitesinden emin olamadığım için çok bakmamıştım onlara.. Onlara da bi bakıyım ben :KK71:

Hayırlı olsun canım.. Kokusunu beğendin mi?
saol canım :KK19: ya ilk başta çok ağır geldi ama durdukça çok güzel oldu orjinal olduğu için ilk sıkınca bütün parfümler genelde ağır gelirmiş ama sanırım aradığım parfümü buldum çok kalıcı dün akşam bileğime sıktım okadar suya değmesine rağmen hala bileğimde kokusu var :KK36: çiçekli çiçekli kokuyo :KK51:

Canım biz de evde Cem'in ardıç ağacı diye geçen bi serisi var. Onu kullanıyoruz, çok ama çook memnunuz.. Bence de gerek yok Karaca'ya falan annen haklı.. Bak bi beğenirsen Cem alabilirsin.. Ben de ondan almayı düşünüyorum. Rengi de çok iç açıcı, bayılıyorum ben rengine.. Bak fotoğraf ekliyorum
Canım çok güzel bende pembesini gördüm begendim... Karaca ile cem arasından neredeyse yarıyarıya fark var... Annem ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok dedi... Cemin tavaları felan güzelmiş ama....
Tantitoni de bir bakıyım...

canım seramik tencere konusu çok detaylı ben baya araştırmıştım piyasada çok ucuz modeller var ama onların çoğu beyaz teflonmuş. azcık paraya kıyıp iyisini almanda fayda var şeklinde düşünüyorum. annem kendine moneta almıştı ben de ondan alıcaktım ama daha sonra Biev'in cheftopf serisinden aldım derin tencere,karnıyarık tenceresi ve tava. evet biraz fiyatlı ama değer bence. Korkmaz seravita da iyi deniyor.
Ben de öyle düşünüyorum... Annem işde bu aralar ceyiz konusunda bana çok müdahale ediyor ...:KK34:

Tantitoni'ye girince ben kendimi kaybediyorum yaaa çooookkkk şirin şeyler var :KK68::KK68: Ama seramik tencelerinin kalitesinden emin olamadığım için çok bakmamıştım onlara.. Onlara da bi bakıyım ben :KK71:
ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştum:KK36: annemde kırmızısını aldı çok güzel mağazanın içi rengarenk yaa :KK37:4 parçada esseden aldım onu kullanmadığım için bilmiyorum ama annemin kendine aldığı tantitoni takımı sürekli kullanıyoruz gerçekten çok iyi yanlız bu seramikleri makinede yıkayamıyoruz sinir oluyorum :KK45:

AAA hadi hayırlı olsun... Nasıl güzel mi?
ben sevdim canım tanıdık bi koku belki daha önce doldurmasını kullanmış olabilirim yada yakın arkadaşlarımdan biri kullanmış olabilir bi dene bence ilk fırsatta ilk önce ağır geliyo ama sonra çok güzel oluyo ve acayip kalıcı test ettim yani :KK36:

ben sevdim canım tanıdık bi koku belki daha önce doldurmasını kullanmış olabilirim yada yakın arkadaşlarımdan biri kullanmış olabilir bi dene bence ilk fırsatta ilk önce ağır geliyo ama sonra çok güzel oluyo ve acayip kalıcı test ettim yani :KK36:
Bu hafta sonu mobilya bakmakdan fırsat olursa hemen bir kozmetikçide deniyeceğim canım benim .... Çok merak ediyorum kokuyu....

Günaydın herkeseeee :KK68: O gün sınav var, millet sınavdan sonra çıkar gelir.. O gün başbakanlık seçimi vardı sanırım erkene alındı, seçim olsa bile millet oyunu kullanır gelir.. Boşverin kızlarrr o gün bizim en mutlu günümüz.. Düğüne 50 kişi bile gelebilse önemli olan bizim mutluluğumuz. Değer veren, kıymet bilen, yanımızda olmak isteyen zaten ne olursa olsun gelecektir, diğerleri de keyiflerine kalmış artık, gelse de oluuurrr gelmese de olur.. Hiiiçççç takmayın :KK47:
Çok haklısın canım takmayacağım gelmek isteyene kapımız açık gelmek istemeyen insana da bahane çok istedikleri tarih de kapılarının önünde yapalım bari dimi :KK12:

Canım ben Korkmazın seramiğini öneririm fiyatı diğerlerine göre pahalı ama seramik sarı olur beyazlar boyama aklında olsun seramik kullanımı kolay yağı falan daha az kullanıyorsun ama çizildiğinde yapışıyor tencereye yemek aklında bulunsun teflon gibi o da dikkat istiyor yaniHoppa

ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştum:KK36: annemde kırmızısını aldı çok güzel mağazanın içi rengarenk yaa :KK37:4 parçada esseden aldım onu kullanmadığım için bilmiyorum ama annemin kendine aldığı tantitoni takımı sürekli kullanıyoruz gerçekten çok iyi yanlız bu seramikleri makinede yıkayamıyoruz sinir oluyorum :KK45:

canım bende Emsan terra cast 7 parça seramik setini aldımıştım fiyatları çok yüksek değil, arkadaşım kullanıyor o tavsiye etmişti bakabilirsin

Canım ben Korkmazın seramiğini öneririm fiyatı diğerlerine göre pahalı ama seramik sarı olur beyazlar boyama aklında olsun seramik kullanımı kolay yağı falan daha az kullanıyorsun ama çizildiğinde yapışıyor tencereye yemek aklında bulunsun teflon gibi o da dikkat istiyor yaniHoppa[/QUOTE]
Sagol canım ben bunları hiç bilmiyordum söylemeniz iyi oldu... çelik tencere setimde korkmaz aldık... Güzel ürünleri var Korkmazın sitesine bakıyım bide....

Bu hafta sonu mobilya bakmakdan fırsat olursa hemen bir kozmetikçide deniyeceğim canım benim .... Çok merak ediyorum kokuyu....
çok fazla tavsiye eden oldu gelin kokusu diyorum bunu söylüyolar beklentimi acayip yükseltmiştim :KK45: vay işte bu yaa diyemesemde çok sevdim ben kokuyu belki beklentim çok yüksek olduğu için öyle gelmiştir bana benim tenime yakıştı koku tenden tene farklılık gösteriyo kokular bide tabi başka deneyipte beğendiğin olursa benide bilgilendir canım :KK19:

Back