• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

çok fazla tavsiye eden oldu gelin kokusu diyorum bunu söylüyolar beklentimi acayip yükseltmiştim :KK45: vay işte bu yaa diyemesemde çok sevdim ben kokuyu belki beklentim çok yüksek olduğu için öyle gelmiştir bana benim tenime yakıştı koku tenden tene farklılık gösteriyo kokular bide tabi başka deneyipte beğendiğin olursa benide bilgilendir canım :KK19:
Tamam canım ama bu kokuyu es geçmiyeceğim... Çok insanı bayan bir koku değil demi....

Tamam canım ama bu kokuyu es geçmiyeceğim... Çok insanı bayan bir koku değil demi....
yok değil ilk başta ağır geldi gerçekten düşündürdü beni yazın böyle bi parfüm uygun olur mu diye ama durdukça güzelleşti aslında hala emin değilim "işte bu!" diyemedim çünkü

yok değil ilk başta ağır geldi gerçekten düşündürdü beni yazın böyle bi parfüm uygun olur mu diye ama durdukça güzelleşti aslında hala emin değilim "işte bu!" diyemedim çünkü
Esmermisin canım genelde esmerler önermişler... İçeriği nasıl canım... Gül ,yasemin kokulu parfümleri pek tercih etmiyorum... Benim aradıgım koku sümbül,hanımeli gibi kokacak...

Esmermisin canım genelde esmerler önermişler... İçeriği nasıl canım... Gül ,yasemin kokulu parfümleri pek tercih etmiyorum... Benim aradıgım koku sümbül,hanımeli gibi kokacak...
yok sarışınım canım baya :110:

Parfümün Üst Notaları:
  • Portakal
  • Mandalina
  • Portakal çiçeği
  • Bergamot

Parfümün Orta Notaları:

• Mimoza
  • Yasemin
  • Türk gülü
  • Ylang-ylang

Parfümün Alt Notaları:
  • Tonka fasulyesi
  • Paçuli
  • Opoponax
  • Vanilya
  • Vetiver
  • Beyaz misk

yok sarışınım canım baya :110:

Parfümün Üst Notaları:
  • Portakal
  • Mandalina
  • Portakal çiçeği
  • Bergamot

Parfümün Orta Notaları:

• Mimoza
  • Yasemin
  • Türk gülü
  • Ylang-ylang

Parfümün Alt Notaları:
  • Tonka fasulyesi
  • Paçuli
  • Opoponax
  • Vanilya
  • Vetiver
  • Beyaz misk
İçeriğine bakınca bana pek uyumlu değil gibi...

saol canım :KK19: ya ilk başta çok ağır geldi ama durdukça çok güzel oldu orjinal olduğu için ilk sıkınca bütün parfümler genelde ağır gelirmiş ama sanırım aradığım parfümü buldum çok kalıcı dün akşam bileğime sıktım okadar suya değmesine rağmen hala bileğimde kokusu var :KK36: çiçekli çiçekli kokuyo :KK51:

Aynen canım.. Orjinal parfümü sıktığında ilk başta alkolünün yoğun kokusunu alırsın, esansı sonradan ortaya çıkar. O nedenle ilk başta ağır kokar.. Sevdiysen ne mutlu. Parfümün adı neydi, bende bi bakayım kozmetik mağazısına uğrayıp..

Canım çok güzel bende pembesini gördüm begendim... Karaca ile cem arasından neredeyse yarıyarıya fark var... Annem ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok dedi... Cemin tavaları felan güzelmiş ama....

Tantitoni de bir bakıyım...

Biz de memnunuz, şimdiye kadar bi problem çıkarmadı canım..

ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştum:KK36: annemde kırmızısını aldı çok güzel mağazanın içi rengarenk yaa :KK37:4 parçada esseden aldım onu kullanmadığım için bilmiyorum ama annemin kendine aldığı tantitoni takımı sürekli kullanıyoruz gerçekten çok iyi yanlız bu seramikleri makinede yıkayamıyoruz sinir oluyorum :KK45:

Yaa evet en çok da beni o düşündürüyo.. Bulaşık makinesi dediğin herşeyi yıkayabilmeli.. Seramiği koyma, plastiği koyma, teflonu koyma ee ne koycaz biz bu makineye.. Onları elimde yıkadıktan sonra geriye bi tabak çanak kalıyo, hepsini yıkayıveririm :KK53: Ben de çok sinir oluyorum..

Çok haklısın canım takmayacağım gelmek isteyene kapımız açık gelmek istemeyen insana da bahane çok istedikleri tarih de kapılarının önünde yapalım bari dimi :KK12:

Yanii boşverin en güzel gününüzü bu detaylarla bozmayın.. Herkes bize uyuversin bi zahmet :KK47:

Sagol canım ben bunları hiç bilmiyordum söylemeniz iyi oldu... çelik tencere setimde korkmaz aldık... Güzel ürünleri var Korkmazın sitesine bakıyım bide....
Rica ederim canım kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla benim çelik tencere setim tavalarım da teflon 1 tane wok tavam seramik sadece:KK54:

Rica ederim canım kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla benim çelik tencere setim tavalarım da teflon 1 tane wok tavam seramik sadece:KK54:
Bu mutfak konularında çok bilgisizim:KK48: hangi kullanışlıdır hangisi kullanışsızdır pek anlamam... Genelde görselde begendiysem alırım annemle bu yüzden çok atışıyoruz....

Ben seramik tenceremi korkmazdan aldım ama dokununca bile farkediyor diğer markalara göre tabi karaca monetayı bilmiyorum uygun markalarla kıyasladım. Makineye atılmadığını bilmiyordum ben çok üzüldüm şimdi ama napcak ki sanki makine yaaa

Kızlar nasipse benim gelin kokum calvin klein euphoria edp :KK37: bunu çok sevdim harika bir koku kendimi seksi asil hissettim:KK53: onu kullanacağım içeriği şu şekilde ekleyeyim:KK36:

Notaları: Üst notalarda nar, kaki ve hurma; orta notalarda kehribar, menekşe, lotus çiçeği ve siyah orkide; alt notalarda misk ve amber yer alıyor.

Son düzenleme:
Bu mutfak konularında çok bilgisizim:KK48: hangi kullanışlıdır hangisi kullanışsızdır pek anlamam... Genelde görselde begendiysem alırım annemle bu yüzden çok atışıyoruz....
Ben çeyiz yaparken herşeyi ince noktasına kadar araştırdım proff.çıkıcam yakında :-)Kim hangi üründe iyidir hangi marka en iyisi inceledim durdum:cool:

Ben çeyiz yaparken herşeyi ince noktasına kadar araştırdım proff.çıkıcam yakında :-)Kim hangi üründe iyidir hangi marka en iyisi inceledim durdum:cool:
Ben pek inceleyemedim canım... Geçen hafta internetden bir baharat takımı yaptırdım... Bayıldım resmen... Eve geldi ürün annemin tepkisi şu bu çok kullanışsız... O kadar çok canım sıkıldı ki... Birazda anlamak gerekiyor galiba bu işlerden...

Ben pek inceleyemedim canım... Geçen hafta internetden bir baharat takımı yaptırdım... Bayıldım resmen... Eve geldi ürün annemin tepkisi şu bu çok kullanışsız... O kadar çok canım sıkıldı ki... Birazda anlamak gerekiyor galiba bu işlerden...
Nasıl birşeydi canım peki kapağımı tam kapanmıyor ki kullanışsız olsun:KK16:

Kızlar nasipse benim gelin kokum calvin klein euphoria edp :KK37: bunu çok sevdim harika bir koku kendimi seksi asil hissettim:KK53: onu kullanacağım içeriği şu şekilde ekleyeyim:KK36:

Notaları: Üst notalarda nar, kaki ve hurma; orta notalarda kehribar, menekşe, lotus çiçeği ve siyah orkide; alt notalarda misk ve amber yer alıyor.

nehircim benim günlük kullandığım kokudur kendisi :)
hem çok kalıcı hemde çok etkileyici, bana çok kişi sordu adını :)

Nasıl birşeydi canım peki kapağımı tam kapanmıyor ki kullanışsız olsun:KK16:
Cam boyasından kavonozları boyamışlar isime özel tasarlanıyor... İki yıkamada rengi mahvolur bunun dedi... Ben hemen görsele aldanıp alıveriyorum....

Back