• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Bence en azından tutmasanız da bakın derim canım aklınızda bulunsun beğendiğiniz yere istediğiniz tarih için kapora verirsiniz kesin tarih için hemen dönersiniz konuşulduktan sonra derimHoppa

Aynen sözümüzde diğer haftaya kaldı kar yüzünden insan boyu kar var ya ayrı şehirlerde olunca. Bugün arayıp konuşucak erkek arkadaşım gelincede kapora belirlenir sanırım. Aman herşeyde beni bulıyo ya :(

Aynen sözümüzde diğer haftaya kaldı kar yüzünden insan boyu kar var ya ayrı şehirlerde olunca. Bugün arayıp konuşucak erkek arkadaşım gelincede kapora belirlenir sanırım. Aman herşeyde beni bulıyo ya :KK43:

bu tarihler maalesef riskli canım işte kış şartları girince işin içine :(

Merak ettim hangi parfüm bu? Ben de bi deneyim, belki benimkine de diğerinden daha etkili olurr :KK45:
Aslında herkesin çok bildiği bir koku Burberry clasic... Tenime en çok yakışan ,durdukça güzelleşen bir koku....Burberry kokuları içinde en iyisi bence....

Aslında herkesin çok bildiği bir koku Burberry clasic... Tenime en çok yakışan ,durdukça güzelleşen bir koku....Burberry kokuları içinde en iyisi bence....
Evet o kokuyu ben de çok severim, çok etkileyici :KK68:

Martle Martle canım facebookdan bana msj atan gökçe sensin sanırım di mi?? Msjın "diğer" kutusuna düşmüş o yüzden görmedim çoookkkk özür dilerim.. Şimdi dikkatimi çekti hemen ekliyorum seni :KK15:

Benim de kendi parfümümü kullanasım var da "evet bence de kullan" diyecek yandaşlara ihtiyacım vardı :rolleyes: Teşekkür ederim :KK19: Ama yine de alternatif bi kaç kokuya bakarım içimde kalmasın..
Kalmasın tabi canım dene dene :KK19:
Bende günlük kokumu kullansammı diye aklımdan geçiriyorum... Nişanlımda bayılıyor hem:KK68:
İlla düğün günü farklı bir koku olmasına gerek yok ki insanın kendine has kokuları vardır bulmuşsa onu kullanabilir hadi seninde kafanı karıştırayım :KK53:
nişanlın aldıysa bence onu kullan canım demekki hoşuna gitmiş öyle almış dimi ama :KK39:
Evet canım çok araştırmış sağolsun o yüzden ayrıca kullanmak istiyorum:nazar::KK60:

Aynen sözümüzde diğer haftaya kaldı kar yüzünden insan boyu kar var ya ayrı şehirlerde olunca. Bugün arayıp konuşucak erkek arkadaşım gelincede kapora belirlenir sanırım. Aman herşeyde beni bulıyo ya :KK43:
Bence de beklemeyin canım kapora verin dolmasın en azından inan bana hepsi olmasa da Eylüle kadar bazı güzel salonlar full çekiyor :KK17:

Genelde öyle oluyor evet o yüzden Nisan-Mayıs-Haziranın ilk iki haftası-Temmuzun son haftası-Ağustos-Eylül şuanda full çeker :cool:
Biz çok zor bulmuşduk... Normalde 14 haziran saat 4 bulduk tutuldu ama hiç istememişdim nasıl yetiştireceğiz o saate kadar herşeyi diye düşündüm Son anda akşam saati tutanlar iptal edince biz kaptık hemen... 6-7 haziran boştu o tarihde de benim sınavım vardı... Düğünümden bir hafta önce sınava gireceğim:KK45:

Biz çok zor bulmuşduk... Normalde 14 haziran saat 4 bulduk tutuldu ama hiç istememişdim nasıl yetiştireceğiz o saate kadar herşeyi diye düşündüm Son anda akşam saati tutanlar iptal edince biz kaptık hemen... 6-7 haziran boştu o tarihde de benim sınavım vardı... Düğünümden bir hafta önce sınava gireceğim:KK45:
Çok iyi olmuş canım tabi ki gündüz akşam ortası gibi olacaktı şimdi tam akşam:DBenimde yatırırsam 6-7 Haziran sınavım var ama çeyiz yerleştireceğim büyük ihtimal nasıl girerim bilemiyorum :KK70:

Çok iyi olmuş canım tabi ki gündüz akşam ortası gibi olacaktı şimdi tam akşam:DBenimde yatırırsam 6-7 Haziran sınavım var ama çeyiz yerleştireceğim büyük ihtimal nasıl girerim bilemiyorum :KK70:
Hemde çok iyi oldu çok sevinmişdim duyunca....Çeyizi mayıs son haftası yerleştirmeyi düşünüyoruz ....

Back