- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.921
Tamam canım ama bu kokuyu es geçmiyeceğim... Çok insanı bayan bir koku değil demi....çok fazla tavsiye eden oldu gelin kokusu diyorum bunu söylüyolar beklentimi acayip yükseltmiştimvay işte bu yaa diyemesemde çok sevdim ben kokuyu belki beklentim çok yüksek olduğu için öyle gelmiştir bana benim tenime yakıştı koku tenden tene farklılık gösteriyo kokular bide tabi başka deneyipte beğendiğin olursa benide bilgilendir canım
yok değil ilk başta ağır geldi gerçekten düşündürdü beni yazın böyle bi parfüm uygun olur mu diye ama durdukça güzelleşti aslında hala emin değilim "işte bu!" diyemedim çünküTamam canım ama bu kokuyu es geçmiyeceğim... Çok insanı bayan bir koku değil demi....
Esmermisin canım genelde esmerler önermişler... İçeriği nasıl canım... Gül ,yasemin kokulu parfümleri pek tercih etmiyorum... Benim aradıgım koku sümbül,hanımeli gibi kokacak...yok değil ilk başta ağır geldi gerçekten düşündürdü beni yazın böyle bi parfüm uygun olur mu diye ama durdukça güzelleşti aslında hala emin değilim "işte bu!" diyemedim çünkü
yok sarışınım canım bayaEsmermisin canım genelde esmerler önermişler... İçeriği nasıl canım... Gül ,yasemin kokulu parfümleri pek tercih etmiyorum... Benim aradıgım koku sümbül,hanımeli gibi kokacak...
İçeriğine bakınca bana pek uyumlu değil gibi...yok sarışınım canım baya
Parfümün Üst Notaları:
- Portakal
- Mandalina
- Portakal çiçeği
- Bergamot
Parfümün Orta Notaları:
- Mimoza
- Yasemin
- Türk gülü
- Ylang-ylang
Parfümün Alt Notaları:
- Tonka fasulyesi
- Paçuli
- Opoponax
- Vanilya
- Vetiver
- Beyaz misk
aynen senin istemediğin iki kokuda var içinde canımİçeriğine bakınca bana pek uyumlu değil gibi...
Bariz hissedilen gül kokularını sevmiyorum canım...aynen senin istemediğin iki kokuda var içinde canım
Bariz hissedilen gül kokularını sevmiyorum canım...
saol canımya ilk başta çok ağır geldi ama durdukça çok güzel oldu orjinal olduğu için ilk sıkınca bütün parfümler genelde ağır gelirmiş ama sanırım aradığım parfümü buldum çok kalıcı dün akşam bileğime sıktım okadar suya değmesine rağmen hala bileğimde kokusu var çiçekli çiçekli kokuyo
Canım çok güzel bende pembesini gördüm begendim... Karaca ile cem arasından neredeyse yarıyarıya fark var... Annem ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok dedi... Cemin tavaları felan güzelmiş ama....
Tantitoni de bir bakıyım...
ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştumannemde kırmızısını aldı çok güzel mağazanın içi rengarenk yaa 4 parçada esseden aldım onu kullanmadığım için bilmiyorum ama annemin kendine aldığı tantitoni takımı sürekli kullanıyoruz gerçekten çok iyi yanlız bu seramikleri makinede yıkayamıyoruz sinir oluyorum
Çok haklısın canım takmayacağım gelmek isteyene kapımız açık gelmek istemeyen insana da bahane çok istedikleri tarih de kapılarının önünde yapalım bari dimi
Aynen canım uymayan da keyfi bilir aman herşeyi de biz mi düşüncezYanii boşverin en güzel gününüzü bu detaylarla bozmayın.. Herkes bize uyuversin bi zahmet
Rica ederim canım kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla benim çelik tencere setim tavalarım da teflon 1 tane wok tavam seramik sadeceSagol canım ben bunları hiç bilmiyordum söylemeniz iyi oldu... çelik tencere setimde korkmaz aldık... Güzel ürünleri var Korkmazın sitesine bakıyım bide....
Bu mutfak konularında çok bilgisizimRica ederim canım kullanmadım ama gördüğüm kadarıyla benim çelik tencere setim tavalarım da teflon 1 tane wok tavam seramik sadece
Ben çeyiz yaparken herşeyi ince noktasına kadar araştırdım proff.çıkıcam yakındaBu mutfak konularında çok bilgisizimhangi kullanışlıdır hangisi kullanışsızdır pek anlamam... Genelde görselde begendiysem alırım annemle bu yüzden çok atışıyoruz....
Ben pek inceleyemedim canım... Geçen hafta internetden bir baharat takımı yaptırdım... Bayıldım resmen... Eve geldi ürün annemin tepkisi şu bu çok kullanışsız... O kadar çok canım sıkıldı ki... Birazda anlamak gerekiyor galiba bu işlerden...Ben çeyiz yaparken herşeyi ince noktasına kadar araştırdım proff.çıkıcam yakındaKim hangi üründe iyidir hangi marka en iyisi inceledim durdum
Nasıl birşeydi canım peki kapağımı tam kapanmıyor ki kullanışsız olsunBen pek inceleyemedim canım... Geçen hafta internetden bir baharat takımı yaptırdım... Bayıldım resmen... Eve geldi ürün annemin tepkisi şu bu çok kullanışsız... O kadar çok canım sıkıldı ki... Birazda anlamak gerekiyor galiba bu işlerden...
Kızlar nasipse benim gelin kokum calvin klein euphoria edpbunu çok sevdim harika bir koku kendimi seksi asil hissettim onu kullanacağım içeriği şu şekilde ekleyeyim
Notaları: Üst notalarda nar, kaki ve hurma; orta notalarda kehribar, menekşe, lotus çiçeği ve siyah orkide; alt notalarda misk ve amber yer alıyor.
Sevindim canım inşallah pişman olmam gelinlikte tenimle yakışır diye düşünüyorum bakalımnehircim benim günlük kullandığım kokudur kendisi :)
hem çok kalıcı hemde çok etkileyici, bana çok kişi sordu adını :)
Cam boyasından kavonozları boyamışlar isime özel tasarlanıyor... İki yıkamada rengi mahvolur bunun dedi... Ben hemen görsele aldanıp alıveriyorum....Nasıl birşeydi canım peki kapağımı tam kapanmıyor ki kullanışsız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?