- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.901
Kızlarrr bu arada Madame Coco'da indirim var. Çift kişilik pamuklu saten nevresim takımları 90 TL.. Wellsoft çift kişilik battaniye 30 TL.. Ve daha bi çok indirimli ürün var. Fırsatınız varsa kaçırmayın derim, çoookkkkk güzeller.. Ben 2 tane battaniye, 2 tane nevresim takımı kaptım dün
Battaniye ve nevresim defterini kapatım benbiraz daha alırsam annem cıldırır.... Aksesuarlarında bir indirim varmı canım....
canım nevresim takımının yeri nasıldır bilemediğimden almadım henüz çünkü geçenlerde madame cocoda runner masa örtüsü seti baya indirimdeydi annemle almaya diye gittik ama o kdr kötü bir kumaşı vardı ki geri bıraktık direksen yerine bakabildin mi?
AAA hadi hayırlı olsun... Nasıl güzel mi?
Canım biz de evde Cem'in ardıç ağacı diye geçen bi serisi var. Onu kullanıyoruz, çok ama çook memnunuz.. Bence de gerek yok Karaca'ya falan annen haklı.. Bak bi beğenirsen Cem alabilirsin.. Ben de ondan almayı düşünüyorum. Rengi de çok iç açıcı, bayılıyorum ben rengine.. Bak fotoğraf ekliyorumKızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...
Hayırlı olsun canım.. Kokusunu beğendin mi?
ben tantitoniden aldım bide esse den aldım canım tantitoniden aldığımın aynısını farklı rengini annem aldı kullanıyoruz evde çok memnunuzKızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...
Kızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...
Tantitoni'ye girince ben kendimi kaybediyorum yaaa çooookkkk şirin şeyler varben tantitoniden aldım bide esse den aldım canım tantitoniden aldığımın aynısını farklı rengini annem aldı kullanıyoruz evde çok memnunuz
saol canımHayırlı olsun canım.. Kokusunu beğendin mi?
Canım çok güzel bende pembesini gördüm begendim... Karaca ile cem arasından neredeyse yarıyarıya fark var... Annem ben 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yok dedi... Cemin tavaları felan güzelmiş ama....Canım biz de evde Cem'in ardıç ağacı diye geçen bi serisi var. Onu kullanıyoruz, çok ama çook memnunuz.. Bence de gerek yok Karaca'ya falan annen haklı.. Bak bi beğenirsen Cem alabilirsin.. Ben de ondan almayı düşünüyorum. Rengi de çok iç açıcı, bayılıyorum ben rengine.. Bak fotoğraf ekliyorum
Tantitoni de bir bakıyım...ben tantitoniden aldım bide esse den aldım canım tantitoniden aldığımın aynısını farklı rengini annem aldı kullanıyoruz evde çok memnunuz
Ben de öyle düşünüyorum... Annem işde bu aralar ceyiz konusunda bana çok müdahale ediyor ...canım seramik tencere konusu çok detaylı ben baya araştırmıştım piyasada çok ucuz modeller var ama onların çoğu beyaz teflonmuş. azcık paraya kıyıp iyisini almanda fayda var şeklinde düşünüyorum. annem kendine moneta almıştı ben de ondan alıcaktım ama daha sonra Biev'in cheftopf serisinden aldım derin tencere,karnıyarık tenceresi ve tava. evet biraz fiyatlı ama değer bence. Korkmaz seravita da iyi deniyor.
ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştumTantitoni'ye girince ben kendimi kaybediyorum yaaa çooookkkk şirin şeyler varAma seramik tencelerinin kalitesinden emin olamadığım için çok bakmamıştım onlara.. Onlara da bi bakıyım ben
ben sevdim canım tanıdık bi koku belki daha önce doldurmasını kullanmış olabilirim yada yakın arkadaşlarımdan biri kullanmış olabilir bi dene bence ilk fırsatta ilk önce ağır geliyo ama sonra çok güzel oluyo ve acayip kalıcı test ettim yaniAAA hadi hayırlı olsun... Nasıl güzel mi?
Bu hafta sonu mobilya bakmakdan fırsat olursa hemen bir kozmetikçide deniyeceğim canım benim .... Çok merak ediyorum kokuyu....ben sevdim canım tanıdık bi koku belki daha önce doldurmasını kullanmış olabilirim yada yakın arkadaşlarımdan biri kullanmış olabilir bi dene bence ilk fırsatta ilk önce ağır geliyo ama sonra çok güzel oluyo ve acayip kalıcı test ettim yani
Çok haklısın canım takmayacağım gelmek isteyene kapımız açık gelmek istemeyen insana da bahane çok istedikleri tarih de kapılarının önünde yapalım bari dimiGünaydın herkeseeeeO gün sınav var, millet sınavdan sonra çıkar gelir.. O gün başbakanlık seçimi vardı sanırım erkene alındı, seçim olsa bile millet oyunu kullanır gelir.. Boşverin kızlarrr o gün bizim en mutlu günümüz.. Düğüne 50 kişi bile gelebilse önemli olan bizim mutluluğumuz. Değer veren, kıymet bilen, yanımızda olmak isteyen zaten ne olursa olsun gelecektir, diğerleri de keyiflerine kalmış artık, gelse de oluuurrr gelmese de olur.. Hiiiçççç takmayın
Kızlar seramik tencere seti alacagım hangi markayı önerirsiniz.... Aklımda karaca var... Annem evde cem kullanıyor memnunmuş boşver okadar para karacaya verme diyor... Sizce hangisi iyi...
ben tantitoniden pembe seti aldım rengine vurulmuştumannemde kırmızısını aldı çok güzel mağazanın içi rengarenk yaa 4 parçada esseden aldım onu kullanmadığım için bilmiyorum ama annemin kendine aldığı tantitoni takımı sürekli kullanıyoruz gerçekten çok iyi yanlız bu seramikleri makinede yıkayamıyoruz sinir oluyorum
çok fazla tavsiye eden oldu gelin kokusu diyorum bunu söylüyolar beklentimi acayip yükseltmiştimBu hafta sonu mobilya bakmakdan fırsat olursa hemen bir kozmetikçide deniyeceğim canım benim .... Çok merak ediyorum kokuyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?