• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

aslında sevdiceği ikna edebilsem balayından sonrada çekim istiyodum ben gelinlikle falan denize girip pozlar vermek istiyodum ama istemiyo benimki

biz öyle yapıcaz canım deniz kenarında. benim saçım orda salık maşalı olacak nişanlımda yarısını damatlıkla çeklilecek yarısını keten pantalon ve beyaz gömlekle çekilecek. hem gelinliğe birşey olurmu diye kafamızda rahat olacak.

biz öyle yapıcaz canım deniz kenarında. benim saçım orda salık maşalı olacak nişanlımda yarısını damatlıkla çeklilecek yarısını keten pantalon ve beyaz gömlekle çekilecek. hem gelinliğe birşey olurmu diye kafamızda rahat olacak.
off hayalimi yapıyosunuz canımm benim yerimede bol bol resim çektir :KK61:

off hayalimi yapıyosunuz canımm benim yerimede bol bol resim çektir :KK61:

yani daha kesin değil ama kuzeni çekimi yapıcak zaten kendisi fotoğrafçı onun öyle bir isteği olmuştu ben aslında düğünden önce istiyordum ama sizi deniz sokucam atlayıp zıplıcaksınız diyince düğünden sonra bir tarih belirleyip yapmaya karar verdik o yüzdende dış mekan fotoğrafı için araştırma yapmıyorum hiç umarım aksi birşey çıkmaz son anda patlamaz :)

yani daha kesin değil ama kuzeni çekimi yapıcak zaten kendisi fotoğrafçı onun öyle bir isteği olmuştu ben aslında düğünden önce istiyordum ama sizi deniz sokucam atlayıp zıplıcaksınız diyince düğünden sonra bir tarih belirleyip yapmaya karar verdik o yüzdende dış mekan fotoğrafı için araştırma yapmıyorum hiç umarım aksi birşey çıkmaz son anda patlamaz :)
mutlaka yaptır canım ya bayılıyorum öyle resimlere gelinliğe bişey olucak derdide olmadığı için çok daha güzel pozlar çıkıyo :KK68:

kızlar dün nişanlımla konuştuk evlendikten sonra işyerindeyken akşamı nasıl edicez biz yaa hemen eve gitmek ister canımız.
düşünsenize evimiz orda duracak yepyeni eşyalarımız biz akşama kadar uzak olacağızz pööffff :):) ama olsun fazlasıyla heyecanlı değil mi?

kızlar dün nişanlımla konuştuk evlendikten sonra işyerindeyken akşamı nasıl edicez biz yaa hemen eve gitmek ister canımız.
düşünsenize evimiz orda duracak yepyeni eşyalarımız biz akşama kadar uzak olacağızz pööffff :):) ama olsun fazlasıyla heyecanlı değil mi?
Ayyy cidden hayali bile çok güzel.. O günler bi an önce gelse de heyecanla akşamları beklesek :KK68::KK68:

Aynen canım ya bende onu düşünüyorum ben erken çıkıcam yarim gelene kadar zaman durur sanki kendi evimizde

hemde nasılllll :rolleyes: aklıma geldikçe heycan yapıyorum yaa

bende erken çıkıyorum canım ama olsun daha güzel olur kiii evimizde aşk dolu yemekler yaparız kocalarımız gelsin diye beklerizz :KK73:

aynen bende hemen hemen 1,5-2 saate yakın daha erken evde olucam nişanlımdan ancak evi topla yemek yap hazırlan falan filan o 1,5 saat bile geçmez kii :KK68::KK68:

aynen bende hemen hemen 1,5-2 saate yakın daha erken evde olucam nişanlımdan ancak evi topla yemek yap hazırlan falan filan o 1,5 saat bile geçmez kii :KK68::KK68:
bizim 1 saat fark var allahtan yaa ben yemek yapıp evi toplayana kadar gelir :KK55: en güzelide kapıyı çalınca koşa koşa kapıyı açmak olcak heralde :KK55:

Bizim biraz tersi oldu isteme söz olur sonra tarih belirlenir ama biz kaçırmamak için önce düğün mekanını tuttuk sonra istediler :KK70:verecekti yani babam başka şansı yoktu tabi babama hala mekanı tuttuğumuzu söylemedik annemler biliyor yeterdi nişanlımda ailesine yeni söyledi:KK53:Kesinlikle belirleyin hemen Haziran istiyorsanız acele etmelisiniz il 2 hafta var istediğiniz yerde bulma açısından sıkıntı yalayabilirsiniz canım:KK51:

Ayy bide boşta kalıp yer bulamamak varki o çok kötü olur. Bu hafta konuşulunca bizde yer bakmaya başlarız. Benim babamın hiç veresi yok ama senin dediğin gibi başka şansı yok verecek :D

canım bizde tanışma isteme bitti sonra konuşmak için çağırdık nişan öncesi geldiler tarih falan herşey konuşuldu istedikten 1 hafta sonra konuşmaya çağırdık 4 gün sonrada nişan taktık düşüncede kalmasın yani kesin tarih belirleyin hemen düğün yerinizi tutun bu sene çook düğün var :KK51:

Valla geç bile kaldık o zaman offf inşallah bulabiliriz yer. Bu hafta sonu kardan gelebilirseler bunların hepsi konuşulur o halde. Yani yer bakılmalı zaten dediğiniz gibi heryer seçilmiştir. Napcaz biz yaa

Back