- 11 Temmuz 2014
- 670
- 416
- 158
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.881
Aynen canım ya daha güzel olur yemek evi toparla eşine hazırlan derken tam yetiştiririz dinlenmişte oluruzbende erken çıkıyorum canım ama olsun daha güzel olur kiii evimizde aşk dolu yemekler yaparız kocalarımız gelsin diye beklerizz
hele haziranın ilk 2 haftası düğünler çok ramazan giricek çünkü inşallah herşey istediğin gibi olur canımValla geç bile kaldık o zaman offf inşallah bulabiliriz yer. Bu hafta sonu kardan gelebilirseler bunların hepsi konuşulur o halde. Yani yer bakılmalı zaten dediğiniz gibi heryer seçilmiştir. Napcaz biz yaa
Bence en azından tutmasanız da bakın derim canım aklınızda bulunsun beğendiğiniz yere istediğiniz tarih için kapora verirsiniz kesin tarih için hemen dönersiniz konuşulduktan sonra derimAyy bide boşta kalıp yer bulamamak varki o çok kötü olur. Bu hafta konuşulunca bizde yer bakmaya başlarız. Benim babamın hiç veresi yok ama senin dediğin gibi başka şansı yok verecek
Günaydın canım evet buz donuyoruzgünaydın kızlar hava buz gibi
hiç işe gelmek istmiyorum sabahları sıcacık yataktan kalkıp bu soğukta dışarı çıkmak çok zor geliyo yürüyerek geliyorum bide işe allah evsiz barksız olanlara yardım etsinGünaydın canım evet buz donuyoruz
Amin canım gerçekten çok zor çok donuyor insanhiç işe gelmek istmiyorum sabahları sıcacık yataktan kalkıp bu soğukta dışarı çıkmak çok zor geliyo yürüyerek geliyorum bide işe allah evsiz barksız olanlara yardım etsin
valla aynen sana katılıyorum canım o gün sınav varmış ama akşam değil sonuçta gelmek isteyen her türlü gelir sınav öğlen biter isteyen hali hayli yetişir yurt dışında bile olsa uçakla 4 saate gelir yani bide kimseye göre ayarlanmamalı benimde 14 haziran diye konuşuldu her kafadan ayrı ses çıkıyo almanyada akrabalarım var eylül ekim gibi yapın diyo nişanlımın memlekette dayısı var öğretmen oda ağustosta yapın diyo birine uydursak diğerine uymuyo tarih niye biz herkeze göre tarih uydurmaya çalışalım ki herkez bize uydursun gelmek isteyen her türlü gelir hafta sonu ve akşam olcak neticedeGünaydın kızlar nasılsınız14 Haziranda Lys sınavı var sanırım bizim akrabanında var bana diyorlar Ramazandan sonra olsa diye oohoo herkesin durumuna göre ayarlarsak tarih kalmayacak dedim sonuçta bir sınavla bitmiyor ki başbakanlık seçimi,ygs,lys,kpss,ramazan başlangıcı,bayramlar millet sonra bayramdan itibaran tatile köylerine falan gidiyor değil mi gelmek isteyen muhakkak gelir böyle güzel bir ayda gelmezlerse artık bahane ya sınav var da sabahtan var öğlen çıkıp 5-6 saatlik yolu gelemez mi isteyen insan
Evet kuzum bende artık öyle düşünüyorum ben giderim yeter ki isteyeyim kınama gelmezler en fazla yanivalla aynen sana katılıyorum canım o gün sınav varmış ama akşam değil sonuçta gelmek isteyen her türlü gelir sınav öğlen biter isteyen hali hayli yetişir yurt dışında bile olsa uçakla 4 saate gelir yani bide kimseye göre ayarlanmamalı benimde 14 haziran diye konuşuldu her kafadan ayrı ses çıkıyo almanyada akrabalarım var eylül ekim gibi yapın diyo nişanlımın memlekette dayısı var öğretmen oda ağustosta yapın diyo birine uydursak diğerine uymuyo tarih niye biz herkeze göre tarih uydurmaya çalışalım ki herkez bize uydursun gelmek isteyen her türlü gelir hafta sonu ve akşam olcak neticede
sorma canım yaa küsmeye gidiyolar bide hemen çok zor bu işler düğün tarihini niye bize göre yapmadınız diyenler var nişanda damat bohçası vermeye giderken niye bizi çağırmadın diyenler var daha neler çıkcak çok merak ediyorum insanlar küsecek yer arıyo ilk başta kafaya tıkıyodumda artık takmicam dediğin gibi herkez bize ayak uydursun gelmek istemeyende gelmesin ben en mutlu anımda bunları dünüp canımı sıkamamEvet kuzum bende artık öyle düşünüyorum ben giderim yeter ki isteyeyim kınama gelmezler en fazla yaniAğustos Temmuzda da herkes köye tatile dağılıyor dendi ee Mayıs-Nisanda yapmadım okullar 12 Haziranda kapanıyor diye dedik bize de bu tarih uygun yahu biz evleniyoruz sanki millet evleniyor zaten annemde dedi 2 kişi yüzlerce insana mı ayak uyduracak daha kolayı o 2 kişiye ayak uydurulması
bende biliyordum sınav olduğunu hatta bana da atarlananlar oldu. işte o günü mü buldun diye. 3 gün sonra ramazan var ramazan sonrası herkes memlekete gidiyor. taaa eylüle kalacaktı. zaten askerlik yüzünden nışanlılık uzadı. kimseyi takmadım vallaGünaydın kızlar nasılsınız14 Haziranda Lys sınavı var sanırım bizim akrabanında var bana diyorlar Ramazandan sonra olsa diye oohoo herkesin durumuna göre ayarlarsak tarih kalmayacak dedim sonuçta bir sınavla bitmiyor ki başbakanlık seçimi,ygs,lys,kpss,ramazan başlangıcı,bayramlar millet sonra bayramdan itibaran tatile köylerine falan gidiyor değil mi gelmek isteyen muhakkak gelir böyle güzel bir ayda gelmezlerse artık bahane ya sınav var da sabahtan var öğlen çıkıp 5-6 saatlik yolu gelemez mi isteyen insan
sorma canım yaa küsmeye gidiyolar bide hemen çok zor bu işler düğün tarihini niye bize göre yapmadınız diyenler var nişanda damat bohçası vermeye giderken niye bizi çağırmadın diyenler var daha neler çıkcak çok merak ediyorum insanlar küsecek yer arıyo ilk başta kafaya tıkıyodumda artık takmicam dediğin gibi herkez bize ayak uydursun gelmek istemeyende gelmesin ben en mutlu anımda bunları dünüp canımı sıkamam
Aynen öyle kızlar en mutlu günlerimiz kimseyi düşünemem herkesin keyfi bilir kimin gerçek değer verdiğini anlamış oluruz istedikten sonra herşey mümkünbende biliyordum sınav olduğunu hatta bana da atarlananlar oldu. işte o günü mü buldun diye. 3 gün sonra ramazan var ramazan sonrası herkes memlekete gidiyor. taaa eylüle kalacaktı. zaten askerlik yüzünden nışanlılık uzadı. kimseyi takmadım valla
evet ya ramazan başlıyo sonra dicekler bayramdan sonra yapın falan diyebende biliyordum sınav olduğunu hatta bana da atarlananlar oldu. işte o günü mü buldun diye. 3 gün sonra ramazan var ramazan sonrası herkes memlekete gidiyor. taaa eylüle kalacaktı. zaten askerlik yüzünden nışanlılık uzadı. kimseyi takmadım valla
Aynen öyle kızlar en mutlu günlerimiz kimseyi düşünemem herkesin keyfi bilir kimin gerçek değer verdiğini anlamış oluruz istedikten sonra herşey mümkün
bende biliyordum sınav olduğunu hatta bana da atarlananlar oldu. işte o günü mü buldun diye. 3 gün sonra ramazan var ramazan sonrası herkes memlekete gidiyor. taaa eylüle kalacaktı. zaten askerlik yüzünden nışanlılık uzadı. kimseyi takmadım valla
Bizde memnunuz çok şükür havalar normal Ramazanı beraber geçireceğiz yaz ölmemiş olacak rahatça gezeriz deniz sahil bizi beklerboşverin kızlar en uygun tarih bence ben çok memnunum tam benim istediğim tarih oldu çünkühavalar aşırı sıcak olmuyo razaman başlamadan okullar kapanıcak falan tam ideal yani
Evet değer veren gelecek ben giderim şahsen neresi hangi tarih olursa olsun istedikten sonra izinde ayarlanır her yerde önemli insan ömründe kaç kere oluyorwalla bana da dediler şehir dışındakiler niye cuma yapıyorsun nasıl gelc falan bunu diyenlerde istanbuldan gelecek yani yarım gün işlerinden izin alsalar yeter ertesi gün hemen hepsi tatil zaten. bende dedim içimden kimseye göre ayarlayamam isteyen gelir istediği kadar da kalır boşwerin zaten kim geldi kim gelmedi görülmüyormuş bile öyle diyorlar. ben nişanımda bile çoğu kişiyi hatırlayamadım fotolarda görünce aa o da geldi dimi falan dedim :)
Battaniye ve nevresim defterini kapatım benKızlarrr bu arada Madame Coco'da indirim var. Çift kişilik pamuklu saten nevresim takımları 90 TL.. Wellsoft çift kişilik battaniye 30 TL.. Ve daha bi çok indirimli ürün var. Fırsatınız varsa kaçırmayın derim, çoookkkkk güzeller.. Ben 2 tane battaniye, 2 tane nevresim takımı kaptım dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?