Aynen öyle.. Tanıdık gerçekten çok önemli. Nişanlım abidinpaşadan bi fotoğrafçı ayarlayacaktı normalde.. 375 TL'ydi fiyatı ama mahalle arası bi fotoğrafçıydı, benim içim bi türlü ısınması istemedim. Bi de kendimde grafiker olduğum için bu işin işçiliğinden de çok iyi anlarım, özellikle çekimlerine, yaratıcılığına ve montaj kısmındaki çalışmalarına bayıldım. Albüm olarak da kristal albüm değil de ondan bi tık üstünde bu yıl yeni çıkan bi albüm var adını hatırlamıyorum.. Albümümüz o olacak, yanında iki tane aile albümü (bu da yine normalden daha büyük ve kaliteli, bi tane cep albümü, iki tane anne fotoğrafı (vitrin fotoğrafı diye de geçiyo) veee kocaman 5 parçalı tuval fotoğrafımız yapılacak. Bir de düğün gününe özel normalde 200-300 TL civarında yaptırabileceğimiz bir süpriz hediyeleri olacakmış. Süprizin ne olduğunu çok ısrar etmeme rağmen söylemedi. O gün görünce daha mutlu olursunuz, asla sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, aksine çok sevineceğiniz bir hediye olacak dedi. Kendine ait fotoğraf çekiminde kullanılacak aksesuarları falan da var.. Ayrıca kuaförden çıkmama yakın fotoğrafçıyı alıp getircez, fotoğrafları kuaförden çekmeye başlayacak.. Çekimler de Göksu parkında dış çekim olacak.. (aslında ben göksu parkını istemedim, çok klasikleşti diye ama zamandan dolayı en yakın gidebileceğim yer orası)