2015 Haziran Gelinleri

süpermiş canım yaa kaç saat sürüyo bunların hepsi
2 saat sürecek... Hepsi aynı mekanda mevcut o yüzden yol için ayrı zaman dilimi gerekmiyor... Tabi ki fotografcı sohbet havasında geçiyor dedi 2 saat bulur bazen aşabilir dedi... Düğün akşam 8 ama bir yarım saat önceden gitmek gerekir yetişir diye tahmin ediyoruz....

Süperrrmiş canımm.. Keşke vaktim olsaydı ben de böyle bir kaç farklı mekan düşünüyordum ama düğünüm saat 14:00'da.. O yüzden Göksu parkına tıkılıp kalıcaz maalesef..

Süperrrmiş canımm.. Keşke vaktim olsaydı ben de böyle bir kaç farklı mekan düşünüyordum ama düğünüm saat 14:00'da.. O yüzden Göksu parkına tıkılıp kalıcaz maalesef..
Benim akşam o yüzden Altınpark tercih ettik... Bu tercihimde o sevimli midilli atlarınında payı var tabi... Bide çiçekler havuz ve lunapark olunca kaçınılmaz bir yer oldu... Göksu sadece göl manzarı diye pek sıcak bakamadım.. Sincan civarındamı oturuyorsun canım....
Altınpark her açıdan bakıldıgında çok güzel geldi.. Çin lokantası var bahçesinde uzakdogu sanatı esintilerinin olması çok hoşuma gitti,japon evide çekimlerimizin olacağı bir yer... Peyzaj konusunda da oldukca başarılı buldugum bir mekan, yapay gölet olmasıda artı bir seçenekdi... Bir çok görseli tek bir mekanda bulduk o yüzden tercih ettik... Diğer bir tercihimde açık hava müzesiydi ama nişanlım sıcak bakmadı...

Son düzenleme:
Elvankentte oturuyorum, kuaförüm sincanda, düğün salonu da tuzluçayırda. Hal böyle olunca ben sabahın köründe kuaföre gidicem, kuaförden 10 da çıkmak zorundayım, sonra fotoğraf çekimi için göksuya gidicez, ordan tekrar beni evden çıkarmaları için elvankente eve gelmemiz lazım 12 gibi.. Sonra da 1 buçuk da tuzluçayırda olmamız lazım. Nasıl yetişecek hepsi bilmiyorum

Oooo siz çok gezeceksiniz canım ya... Kuaförden çıkıp geri eve gidince saç o trafikde mahvolur canım... Burada ki kızların çoğu sanırım kuaförden sonra tekrar evlerine gidip gelin alma yapacaklar... Ben öyle birşey istemiyorum tekrar... Gelinliğimi giyip saçımı kendin toplayıp çıkacagım...

Ya aslında ben de öyle istedim de kuaföre çok erken gitmem gerekiyor, o saatte evden çıkma yapılır mı ki sence?? Kuaförden ev arabayla çok uzun sürmüyor, 10 dk falan da ben asıl evden çıkarken ağlıycam sarılcam millete falan ondan korkuyorum. Makyajım porselen makyaj olcak ama ya saçımı bozarlarsa sarılırken ağlaşırken falan

benim kuaförüm evimin 1 arka sokağında olduğu için kuaförden çıkıp yürüyerek gelin alma için eve gidicem :)

bide o var dimi çıkarken ağlamak ben ablamda bile o kdr kötü olmuştum ki hele kuşağımı bağlarken babamı düşünemiorm şimdiden için burkuldu

bide o var dimi çıkarken ağlamak ben ablamda bile o kdr kötü olmuştum ki hele kuşağımı bağlarken babamı düşünemiorm şimdiden için burkuldu
Ki ben çok sulugözüm, kesin anneme sarılır deli gibi ağlarım.. O an saçını falan düşünebilir misin yada karşındakiler düşünür mü bilemedim ki

Açık bir saç tercih edecekseniz zor olur açık saçla topuz felan yaptırın bari... Göksuda zor olur biraz o mangal kokuları felan beni mahvediyor... Gerçi piknik alanı ayrı ama bana yinede geliyor sanki...

Açık bir saç tercih edecekseniz zor olur açık saçla topuz felan yaptırın bari... Göksuda zor olur biraz o mangal kokuları felan beni mahvediyor... Gerçi piknik alanı ayrı ama bana yinede geliyor sanki...
Tereddütlerim çok fazla da bakalım hayırlısı artık ya.. İnşallah olumsuz şeyler yaşamadan güzelce sonlandırırız en güzel günümüzü..

benim kuaförüm evimin 1 arka sokağında olduğu için kuaförden çıkıp yürüyerek gelin alma için eve gidicem :)
Benim kendi kuaförüm uzak o yüzden geri dönemin lüzumu yok diye düşündüm... Kuşağım 11 de baglanır çıkarız diye kararlaştırdık... Vedalaşcaklarımla salonda da vedalaşırım....

Benim kendi kuaförüm uzak o yüzden geri dönemin lüzumu yok diye düşündüm... Kuşağım 11 de baglanır çıkarız diye kararlaştırdık... Vedalaşcaklarımla salonda da vedalaşırım....

uzaksa hiç kasmaya gerek yok zaten geri dönmeye

uzaksa hiç kasmaya gerek yok zaten geri dönmeye
En mantıklısı bize bu geldi... Ben şehrin bir ucunda oturuyorum... Kuaförüm vasıta ile gidilebilecek bir mesafede, çekim yapılacak yer şehrin bir diğer ucu ...Benim geri dönüp evden çıkmam demek 2 saat kayıp demek .. O yüzden hiç riske girmek istemiyoruz....

benimde 2 saat sürücek çekimler canım antalyada kaleiçi diye bi yer var orasını düşünüyorum eski tarihi evler var ayrıca deniz manzarası var yeşillik olan yerleri var alt tarafı yat limanı aynı mekanda birçok değişik poz olucak oyüzden orayı tercih edicem bende

Çok iyi canım... Ben deniz manzaralı suda çekimlere bayılıyorum....

Ki ben çok sulugözüm, kesin anneme sarılır deli gibi ağlarım.. O an saçını falan düşünebilir misin yada karşındakiler düşünür mü bilemedim ki
bence hiç bişey olmaz canım sarılmayla falan saç bozulcaksa düğünde oynarken halay çekerken hayli hayli bozulur öyle saçı yapmasınlar daha iyi bu yüzden kuaför çok önemli gelin saçı diye boşa demiyolar bozulmaz merak etme sen
ben aklıma geldiçe bile duygulanıyorum annem şimdiden ağlamaya başladı çok zor olcak bizim için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…