• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar merhaba ya saçma bi dalış yapıcam ama bizde dğünü haziranda düşünüyoruz sözüm bu hafta sonu olacak. Sözde bütün tarihler konuşulacakmı tanışmayı geçtik. Şubatta tatilde nişanı düşünüyoruz. Ama düşünüyoruz işte bunlar sözdemi konuşulur tarih olarak ??
canım bizde tanışma isteme bitti sonra konuşmak için çağırdık nişan öncesi geldiler tarih falan herşey konuşuldu istedikten 1 hafta sonra konuşmaya çağırdık 4 gün sonrada nişan taktık düşüncede kalmasın yani kesin tarih belirleyin hemen düğün yerinizi tutun bu sene çook düğün var :KK51:

Kızlar merhaba ya saçma bi dalış yapıcam ama bizde dğünü haziranda düşünüyoruz sözüm bu hafta sonu olacak. Sözde bütün tarihler konuşulacakmı tanışmayı geçtik. Şubatta tatilde nişanı düşünüyoruz. Ama düşünüyoruz işte bunlar sözdemi konuşulur tarih olarak ??

Bizim biraz tersi oldu isteme söz olur sonra tarih belirlenir ama biz kaçırmamak için önce düğün mekanını tuttuk sonra istediler :KK70:verecekti yani babam başka şansı yoktu tabi babama hala mekanı tuttuğumuzu söylemedik annemler biliyor yeterdi nişanlımda ailesine yeni söyledi:KK53:Kesinlikle belirleyin hemen Haziran istiyorsanız acele etmelisiniz il 2 hafta var istediğiniz yerde bulma açısından sıkıntı yalayabilirsiniz canım:KK51:

Günaydınn kızlarrrr Balıkesir bugün buzzzzzzz :KK14:

yaz gelsin artık giyinelim tiril tiril düğünümüz olsun falan filannn :)

Ankaralı kızlar Ankarada bildiğiniz profesyonel gelin makyajı yapan makyözler var mı ?

Günaydın kızlarrrr donuyorummmmmm :mad:

Ankaralı kızlar Ankarada bildiğiniz profesyonel gelin makyajı yapan makyözler var mı ?

Canım benim ayarladığım kuaför hem saç hem makyaj konusunda çok profesyonel.. İstersen facebook sayfasını veriyim bi incele..

Bir de sadece makyöz istiyorsan Sevilay Acıbucu var. Grafiker olarak dergide çalışırken çalıştığımız makyözlerdendi.. Oldukça titiz ve profesyonel çalışıyo ama onun fiyatları bayaa bi uçuktur. Ünlülere falan makyaj yapan cinslerden..

Günaydın kızlarrrr donuyorummmmmm :mad:

Canım benim ayarladığım kuaför hem saç hem makyaj konusunda çok profesyonel.. İstersen facebook sayfasını veriyim bi incele..
Ben kuaförümü ayarladım ama makyözü çok profesyonel değil daha çok günlük makyaj yapıyor... Nişan makyajımıda başkasına yaptırmışdım... Yaptırdığım makyöz hamileymiş doğumu haziran aylarına denk geliyormuş... Sevinirim canım verirsen bir bakıyım....

Bu arada dün fotoğrafçıyla anlaştık kızlarrr.. Üstümden nasıl bir ağırlık kalktı anlatamam size.. En çok detaylı detaylı düşündüğüm incelediğim konulardan bi tanesiydi bu da.. Çooookkk içime sindi ama çok mutluyummm :KK36::confused:

Bir de sadece makyöz istiyorsan Sevilay Acıbucu var. Grafiker olarak dergide çalışırken çalıştığımız makyözlerdendi.. Oldukça titiz ve profesyonel çalışıyo ama onun fiyatları bayaa bi uçuktur. Ünlülere falan makyaj yapan cinslerden..
Daha çok işinde uzman yüz hatlarıma göre kontür makyaj yapacak birini arıyorum... Selcan koyuncuyu önerdiler internet sayfasına baktım pek yaptıgı makyajların fotografları yok o yüzden sıcak bakamadım...

Bu arada dün fotoğrafçıyla anlaştık kızlarrr.. Üstümden nasıl bir ağırlık kalktı anlatamam size.. En çok detaylı detaylı düşündüğüm incelediğim konulardan bi tanesiydi bu da.. Çooookkk içime sindi ama çok mutluyummm :KK36::confused:

Kiminle anlaştınız canım... Gerçi bende ayarladım :KK45: İçine sinmesi çok önemli...

Canım bu kuaförün facebook ve web sayfası..

https://www.kadinlarkulubu.com/BAŞKENT-KUAFÖR-SİNCAN/169567956467897?fref=photo

http://www.baskentkuaforsincan.com/

Sincan'da olduğuna bakma cidden çok iyi iş çıkarıyorlar.. Mahalle arası bi kuaför asla değil ve fiyatları da ona göre birazcık yüksek..

Bu da Sevilay Acıbucu'nun web sayfası.. Bi numarası vardı bende 4-5 yıl öncesinden ama nerde naptım bilmiyorum :KK43: Burdan ulaşırsın sanırım..
http://www.sevilaymakeup.com/
Çok teşekkürler canım Sincan bana biraz uzak ama yinede aklımda bulunsun canım...

Kiminle anlaştınız canım... Gerçi bende ayarladım :KK45: İçine sinmesi çok önemli...
Omayra Fotoğraf Stüdyosu canım.. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafları ve çıkardığı işleri bi görsen vurulursun.. Ben bayıldımm..

Ayy hayırlı olsun canım bende ayarladım fotoğrafçımı bişeyleri hallettikçe insanın içi huzur doluyo :KK68: ne kadara anlaştınız merak ettim şehirden şehire farklılık gösteriyo mu diye

Omayra Fotoğraf Stüdyosu canım.. Fotoğrafçının çektiği fotoğrafları ve çıkardığı işleri bi görsen vurulursun.. Ben bayıldımm..
Bende çok beğendim fotografçımın çekimlerini dış mekan mı canım ....
Rica ederim ne demek :KK28: İnşallah aradığın gibi bir makyöz bulursun
İnşallah canım kuaförüme gelebilecek bir makyöz arıyorum... Kısıtlı bir zamanım var git gel ugraşmak istemiyorum....

Bende çok beğendim fotografçımın çekimlerini dış mekan mı canım ....

İnşallah canım kuaförüme gelebilecek bir makyöz arıyorum... Kısıtlı bir zamanım var git gel ugraşmak istemiyorum....
kızlar kuaföre kaçta gidiceksiniz ?

Back