- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.821
Benim fotograf çekimin 16:00 da başlıyacak.... Dolayısıyla 15:00 gibi kuaförden çıkmam gerekiyor... 12: oo gel dedi... Bir bucuk 2 saat yeterli saç ve makyaj için dedi...kızlar kuaföre kaçta gidiceksiniz ?
bende ilk önce 12 diye düşündüm ama kiminle konuştuysam imkansız yetişemezsin dedi sabah 8 e aldım ben canımBenim fotograf çekimin 16:00 da başlıyacak.... Dolayısıyla 15:00 gibi kuaförden çıkmam gerekiyor... 12: oo gel dedi... Bir bucuk 2 saat yeterli saç ve makyaj için dedi...
Bende çok beğendim fotografçımın çekimlerini dış mekan mı canım ....
İnşallah canım kuaförüme gelebilecek bir makyöz arıyorum... Kısıtlı bir zamanım var git gel ugraşmak istemiyorum....
Ayy hayırlı olsun canım bende ayarladım fotoğrafçımı bişeyleri hallettikçe insanın içi huzur doluyone kadara anlaştınız merak ettim şehirden şehire farklılık gösteriyo mu diye
Sabah 8 çok erken değilmi... 11 de evden çıkmayı düşünüyorum... Şöyle birşey var ben gelinliğimi giyip saçımı evde kendim toplayıp hafif bir makyajla sabah gelin alması olacak... Oradan kuaföre tekrar kuaförden çıkıp eve dönmeyi düşünmüyorum... Yoksa çok vakit kaybederim... Hemde saç makyaj çok fazla dagılmaz...bende ilk önce 12 diye düşündüm ama kiminle konuştuysam imkansız yetişemezsin dedi sabah 8 e aldım ben canım
Canım bende 750 tl anlaştım...Tanıdık vasıtasıyla gittim fotografcının geri çeviremiyeceği biriydi baskıyla 750 kristal albüme anlaştık canım... Bu işlerde tanıdık çok önemli Benim fotografcıda o tarihde bu fiyata hayatta çekim yapmazdım dedi...Ayy inşallah çookk güzel fotoğraflarımız hatıra kalıcak... Çok heyecanlandım fotoğrafçı ayarlanıncaa
1230 TL'den 800 TL'ye düştü canım... Tanıdık aracılığıyla gittik yoksa asla pazarlık yapmayan biriydi.. Ama aldığı parayı da sonuna kadar hakediyor
benim sadece makyajım 2 saat sürücekmiş dekolte sırt kollar hatta kulaklara bile makyaj yapılıyo dediSabah 8 çok erken değilmi... 11 de evden çıkmayı düşünüyorum... Şöyle birşey var ben gelinliğimi giyip saçımı evde kendim toplayıp hafif bir makyajla sabah gelin alması olacak... Oradan kuaföre tekrar kuaförden çıkıp eve dönmeyi düşünmüyorum... Yoksa çok vakit kaybederim... Hemde saç makyaj çok fazla dagılmaz...
Ayy inşallah çookk güzel fotoğraflarımız hatıra kalıcak... Çok heyecanlandım fotoğrafçı ayarlanıncaa
1230 TL'den 800 TL'ye düştü canım... Tanıdık aracılığıyla gittik yoksa asla pazarlık yapmayan biriydi.. Ama aldığı parayı da sonuna kadar hakediyor
Canım bende 750 tl anlaştım...Tanıdık vasıtasıyla gittim fotografcının geri çeviremiyeceği biriydi baskıyla 750 kristal albüme anlaştık canım... Bu işlerde tanıdık çok önemli Benim fotografcıda o tarihde bu fiyata hayatta çekim yapmazdım dedi...
Canım Ankara şartlarına göre çok iyi indirimdi 1250 den düştü... Çok sevinmişdim bende o fiyata istediğim herşey var içinde...kızlar antalyada daha uygun sanırım fotoğrafçıben 850 den 700 e düşürttüm anlaştık geçen gün patronumla sohbet ederken o fotoğrafçının daha önce muhasebesini bizim tuttuğumuzu söyledi tesadüf işte aradı 100 tl daha indirim yaptırdı sağolsun yani 600 tl ye hallettim fotoğrafçıyı
neler var canım ayy benim bişeyim eksik olmasın öğreneyimde sizlerden bende olmayan bişey varsa onuda konuşayım fotoğrafçıylaCanım Ankara şartlarına göre çok iyi indirimdi 1250 den düştü... Çok sevinmişdim bende o fiyata istediğim herşey var içinde...
Benim ayrı bir gelin almam olmayacak o yüzden yetişir.. Bir saat makyaj sürer , 1 saatde saç sürer dedi... Manikür ,pedikür cumartesi yaparız dedi... Benim nişan makyajım 30 dk bitmişdi özel makyöz getirmişdim kulaklarıma felan oda yaptı, kiprik takıldı çok fazla sürmemişdi...benim sadece makyajım 2 saat sürücekmiş dekolte sırt kollar hatta kulaklara bile makyaj yapılıyo dedisaçta bi okadar sürer yapılması dedi yanımda kardeşimle eltim falanda gelicek ben saat 1 de çıkarım kuaförden 2 saat fotoğraf çekimi olcak sonra eve geçicem gelin alma olcak konvoy falan anca yetişirim
Aynen öyle.. Tanıdık gerçekten çok önemli. Nişanlım abidinpaşadan bi fotoğrafçı ayarlayacaktı normalde.. 375 TL'ydi fiyatı ama mahalle arası bi fotoğrafçıydı, benim içim bi türlü ısınması istemedim. Bi de kendimde grafiker olduğum için bu işin işçiliğinden de çok iyi anlarım, özellikle çekimlerine, yaratıcılığına ve montaj kısmındaki çalışmalarına bayıldım. Albüm olarak da kristal albüm değil de ondan bi tık üstünde bu yıl yeni çıkan bi albüm var adını hatırlamıyorum.. Albümümüz o olacak, yanında iki tane aile albümü (bu da yine normalden daha büyük ve kaliteli, bi tane cep albümü, iki tane anne fotoğrafı (vitrin fotoğrafı diye de geçiyo) veee kocaman 5 parçalı tuval fotoğrafımız yapılacak. Bir de düğün gününe özel normalde 200-300 TL civarında yaptırabileceğimiz bir süpriz hediyeleri olacakmış. Süprizin ne olduğunu çok ısrar etmeme rağmen söylemedi. O gün görünce daha mutlu olursunuz, asla sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, aksine çok sevineceğiniz bir hediye olacak dedi. Kendine ait fotoğraf çekiminde kullanılacak aksesuarları falan da var.. Ayrıca kuaförden çıkmama yakın fotoğrafçıyı alıp getircez, fotoğrafları kuaförden çekmeye başlayacak.. Çekimler de Göksu parkında dış çekim olacak.. (aslında ben göksu parkını istemedim, çok klasikleşti diye ama zamandan dolayı en yakın gidebileceğim yer orası)Canım bende 750 tl anlaştım...Tanıdık vasıtasıyla gittim fotografcının geri çeviremiyeceği biriydi baskıyla 750 kristal albüme anlaştık canım... Bu işlerde tanıdık çok önemli Benim fotografcıda o tarihde bu fiyata hayatta çekim yapmazdım dedi...
Balonlu bir çekim istiyorum canım balonlu çalışmalarına baktım çok hoşuma gitti... Çekimlerimin bir kısmı lunaparkda gerçekleşecek balonlar felan güzel olabileceğini düşünüyorum... Fayton, balon ve fotografcım gerçeğe yakın yapay güller varya onlardan al getir dedi... Ne yapacaksa artık bilmiyorum...neler var canım ayy benim bişeyim eksik olmasın öğreneyimde sizlerden bende olmayan bişey varsa onuda konuşayım fotoğrafçıyla
Aaaa ben o albümü hiç duymadım hemen soruyum fotografçıma....Aynen öyle.. Tanıdık gerçekten çok önemli. Nişanlım abidinpaşadan bi fotoğrafçı ayarlayacaktı normalde.. 375 TL'ydi fiyatı ama mahalle arası bi fotoğrafçıydı, benim içim bi türlü ısınması istemedim. Bi de kendimde grafiker olduğum için bu işin işçiliğinden de çok iyi anlarım, özellikle çekimlerine, yaratıcılığına ve montaj kısmındaki çalışmalarına bayıldım. Albüm olarak da kristal albüm değil de ondan bi tık üstünde bu yıl yeni çıkan bi albüm var adını hatırlamıyorum.. Albümümüz o olacak, yanında iki tane aile albümü (bu da yine normalden daha büyük ve kaliteli, bi tane cep albümü, iki tane anne fotoğrafı (vitrin fotoğrafı diye de geçiyo) veee kocaman 5 parçalı tuval fotoğrafımız yapılacak. Bir de düğün gününe özel normalde 200-300 TL civarında yaptırabileceğimiz bir süpriz hediyeleri olacakmış. Süprizin ne olduğunu çok ısrar etmeme rağmen söylemedi. O gün görünce daha mutlu olursunuz, asla sizi hayal kırıklığına uğratmayacak, aksine çok sevineceğiniz bir hediye olacak dedi. Kendine ait fotoğraf çekiminde kullanılacak aksesuarları falan da var.. Ayrıca kuaförden çıkmama yakın fotoğrafçıyı alıp getircez, fotoğrafları kuaförden çekmeye başlayacak.. Çekimler de Göksu parkında dış çekim olacak.. (aslında ben göksu parkını istemedim, çok klasikleşti diye ama zamandan dolayı en yakın gidebileceğim yer orası)
ayrı gelin alma olmayacaksa yetişir canım bizim şehirdışından gelen çok olcak ev kalabalık olur yani oyüzden evden almaya gelcekler kalabalık şekilde sonra konvoy falan derken baya zaman geçicek 6 buçuk 7 gibi düğün yerinde olmam gerekiyomuş bide oyüzden benim anca yetişirBenim ayrı bir gelin almam olmayacak o yüzden yetişir.. Bir saat makyaj sürer , 1 saatde saç sürer dedi... Manikür ,pedikür cumartesi yaparız dedi... Benim nişan makyajım 30 dk bitmişdi özel makyöz getirmişdim kulaklarıma felan oda yaptı, kiprik takıldı çok fazla sürmemişdi...
Benim makyajımı yapan bayan trt makyözüydü.... Çok hızlı yaptı 2 saat sürmedi Sonuçda çok iyiydi ... Çok memnun kalmışdım kendisinden ama düğünde maalesef olamıyacakmış... Şimdi makyöz arıyorum...ayrı gelin alma olmayacaksa yetişir canım bizim şehirdışından gelen çok olcak ev kalabalık olur yani oyüzden evden almaya gelcekler kalabalık şekilde sonra konvoy falan derken baya zaman geçicek 6 buçuk 7 gibi düğün yerinde olmam gerekiyomuş bide oyüzden benim anca yetişir
makyaj için make up studyoya gidicem yani asıl işi makyözlük kuaför dışardan geliyo yani ünlülere falan makyaj yapıyo 2 saat sürer makyajın dedi bana
Balonlu bir çekim istiyorum canım balonlu çalışmalarına baktım çok hoşuma gitti... Çekimlerimin bir kısmı lunaparkda gerçekleşecek balonlar felan güzel olabileceğini düşünüyorum... Fayton, balon ve fotografcım gerçeğe yakın yapay güller varya onlardan al getir dedi... Ne yapacaksa artık bilmiyorum...
Benim makyajımı yapan bayan trt makyözüydü.... Çok hızlı yaptı 2 saat sürmedi Sonuçda çok iyiydi ... Çok memnun kalmışdım kendisinden ama düğünde maalesef olamıyacakmış... Şimdi makyöz arıyorum...
hadi gözün aydın seninde canımSonunda bizde kuaför ve fotoğrafçıyı ayarladık yani yarim ayarladıtoni&guy ve düğün klibi
Evet fotografcının lunaparkdaki çalışmalarını görünce vuruldum resmen... O yüzden çekimlerimizin bir kısmı lunaparkda olacak... Ayrıca midilli atları,fayton, havuzda sandalda ve doga çekimleride olacak....aradığını bulursun inşallah sende canım
lunapark olayını bende çok isterdim ama benim sevdicek binmiyo öyle şeylere midem kötü oluyo diyo aslında dönme dolapta falan çok güzel pozlar çekilebilir
süpermiş canım yaa kaç saat sürüyo bunların hepsiEvet fotografcının lunaparkdaki çalışmalarını görünce vuruldum resmen... O yüzden çekimlerimizin bir kısmı lunaparkda olacak... Ayrıca midilli atları,fayton, havuzda sandalda ve doga çekimleride olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?