2015 Haziran Gelinleri

tatlım tepe home ve dogtaş pahalı..
benim begendiğim koltuk takımı 3lü+2li+2 berjer 7250 TL ye geliyor ve hiçbir şekilde indirim yapmıyorlar.
Salon için alırım pahalıya ama oturma odası ne bilim acıyorum yaaaa :)

Doğtaş mı bu fiyatı verdi canım koltuk takımı pek bakmadık gerçi ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim

kızlar dediğiniz mağazalarada mutlaka bakıcam iyi oldu ya söylemeniz bana uygun geldi hemen atlicaktım sazan gibi
ev tutulmadanda bişey alamıyoruz zaten oyüzden bol bol araştırma yapmalıyım ki ev tutulunca direk gidip kafamdaki modeli alayım zaman harcamadan

Ev tutulmadan bişey almıyoruz ama bence hata yapıyoruz.
Neden diceksiniz; sonuçta oturacağımız ev kendi evimiz değil yeni eşyalar alacağız ama kendi evimize taşınırken eşya mı değiştireceğiz. Herkes aynı şeyi söylüyor.
Benim düşüncem; koltuk takımı alınabilir çok kaba olmayan her odaya uyum sağlayabilecek bişey..
Evet yemek masası, tv unitesi, konsol, vitrin vs alınmayabilir ama bence koltuk alınır kızlar.
En azından kafamızdaki düşünceler azalır koltugu alırsak halı ve tülü düşünüp renk ve model olarak kafadan atmış oluruz.

Evet canım aklında bulunsun herhangi bir indirime denk gelirsen bakarsın böylelikle ayrıca İder mobilyanında kullanımından memnun herkes ve uygun fiyatları biz aldıktan sonra hatırladım o mağazayı arkadaşım sayesinden içim yandı

Bizde o mantıktan yola çıktık ve köşe takımını berjeriyle aldık yatak odasını aldık ki en küçük modelleri seçtik artık onlarda bir eve sığmazsa yapacak birşey yok yani o evde oturulmaz Masayı tv ünitesini falan bıraktık en sona eve göre alırız diye beyaz eşyaları da aldık ola ki fırın yeri farklıdır ya da bazı evlerde ankastre set koyuyorlar öyle olur diye onu en sona bıraktık diğerlerini aldık ödüyoruz yani en azından bir 10 bin falan önceden ödeme yapalım ki düğün zamanı sıkışmayalım ödemelere oradan sonra diğerlerine başlarız dedik fenada olmadı hani

aa evet ider mobilyanın fiyatları baya uygunmuş canım antalyadaki mağazasına gidip bakmak lazım

haklısın canım ama bizim mobilyalar hepsi toplu şekilde alıncak nişanlımın ailesi alacağı için şimdilik koltukları alalım gerisi sonra alalım gibi bi durum söz konusu olmaz oyüzden hem daha çok var mart sonu gibi evi tutsak mobilyalar yetişir sanırım

bide bişey sorucam size yatak odasında dolabınızı sürgülü kapak mı istiyosunuz ? nehirnil111 bal-arisi
ben mağazalarda baktım açıp kapatmakta çok zorlandım ya

Kızlar kınada ne giyinmeyi düşünüyorsunuz abiye mi bindallı mı yoksa başka bişelerde var mı aklınızda

Kızlar kınada ne giyinmeyi düşünüyorsunuz abiye mi bindallı mı yoksa başka bişelerde var mı aklınızda
Ben önce gelinliğimi giyeceğim. düğünüm uzak bir şehirde olacağı olacağı için sonra da kırmızı bir abiye giyeceğim. bindallıdan hoşlanmıyorum. herkes salonda topuklu ayakkabı giyerken ben çarık giyemem

canım ben yatak odamı yaptırıyorum.
kesinlikle sürgülü olacak hem yerden tasarruf hemde daha şık geliyor bana

Canım bende bindallı sevmiyorum ve asla giyinmem kendimi başkasının düğününde oynayan folklor ekibi gibi hissedemem ben en şık en güzel olmalıyım gibi egolarım var abiyede kararsız kaldım internette fikir olsun diye geziniyorum ama hiç işte bu diyemedim sen nasıl bi abiye düşünüyorsun

daha bi gelinliğim bile yok. aklımdaki tek şey güzel olacak yani kısaca henüz bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…