• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Günaydın herkese hayırlı cumalar Mevlid kandiliniz mübarek olsun:KK36:Herkese hayırlı seneler herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar :KK37:

@ugurluozge Martle Martle nehirnil111 nehirnil111

Günaydın gelincikler,

Bu yılda yaşadığımız tüm güzellikler devam etsin..
Allah bize saglık, huzur ve bol para versin :)
Stressiz harika günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum :D

herkeslere günaydınnn kızlar kandiliniz mübarek olsun bu yıl tüm dileklerimiz gerçekleşsin ve en önemlisi 2015 sevdiklerimizi bizden almasın!!

günaydın kızlarr :KK25: yeni yılınız kutlu olsun sevdiklerinizle bereber musmutlu bi yıl geçirmeniz dileğiyle..

Kızlar dün koltuk işini hallettim gibi gibi..
O kadar çok koltuk baktım kii tam istediğimi hayalini kurduğum koltuğu bulamadım..
Sanırım ben o koltuğu kafamda tasarladım öle bir koltuk takımı yok o yüzden olanlarla yetinmeliyim dedim ve koltuk işini çözmeye karar verdim :KK48:
Bu koltuk takımını beğendim renkte seçtim bakalım siz begenecekmisiniz

http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/glory-koltuk-takimi
güzelmiş canım güle güle kullanmayı nasip etsin allah.. hangi rengini seçtin pembe daha hoş geldi benim gözüme :KK37:

O kadar çok koltuk baktım kii tam istediğimi hayalini kurduğum koltuğu bulamadım..
Sanırım ben o koltuğu kafamda tasarladım öle bir koltuk takımı yok o yüzden olanlarla yetinmeliyim dedim ve koltuk işini çözmeye karar verdim :KK48:

canım çok şık ve tam da istediğim gibi rahatlık çok önemli ve çok rahata benziyor. hangi rengini seçtin? iyi günlerde kullanın

Hayırlı olsun kuzum inşallah çok güzel bir takım rengi hangisinde karar verdin renk bile değiştiriyor gerçekten:KK68:
günaydın kızlarr :KK25: yeni yılınız kutlu olsun sevdiklerinizle bereber musmutlu bi yıl geçirmeniz dileğiyle..
Amin canım benim inşallah cümlemizin gönlüne göre bir yıl olsun:nazar::KK68:
bende bu modeli beğendim kızlar büyük koltuğun biri mürdüm diğeri toz pembe
http://mobilya.avonsofa.com/Ruya-Salon-Takimi,PR-570.html
Çok tatlı canım renklerde şeker hayırlı olsun şimdiden:KK68:

Rahat bir köşeye benziyor canım Hoppa
aynen aşırı rahat test edildi yani :KK45: doğtaşa ve bellonayada baktım ama hiç içime sinen bişey bulamadım bunlar daha çok hoşuma gitti daha tam karar veremedim tabi araştırmalara devam :KK73: inşallah hepimiz içimize sinen eşyalar bulup alabiliriz sonuçta yıllarca kullanılıcak bişey insan kolay karar veremiyo oyüzden :KK51:

toz-pembe toz-pembe canım senin begendigin kıoltuk takımı güzel ama ayaklarının rengi mobilyanla uyumlu mu, yemek odası almışmıydın ?

Köşe koltuk oturma odası için bana biraz büyük geldi, daha küçük ve altı sandıklı olan modelleri tercih edebilirsin.

Kızlar birde şöle bi durum var, ben oturma odasıda yapmak istiyorum.
İşten gelince rahatça uzanıp dinlenebileceğimiz, üstünde bişiler atıştırabileceğimiz yani bolca kirlenen bir koltuk olacak.
Uygun fiyatlı çokta kalitesine bakmadığım günlük beni idare edebilecek bi L koltuk ve küçük bir tv sebhası cici bir oda yani..
Evimiz 2+1 olcagı için ileride bebek falan olunca nasıl olur diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

toz-pembe toz-pembe canım senin begendigin kıoltuk takımı güzel ama ayaklarının rengi mobilyanla uyumlu mu, yemek odası almışmıydın ?

Köşe koltuk oturma odası için bana biraz büyük geldi, daha küçük ve altı sandıklı olan modelleri tercih edebilirsin.

İşten gelince rahatça uzanıp dinlenebileceğimiz, üstünde bişiler atıştırabileceğimiz yani bolca kirlenen bir koltuk olacak.
Uygun fiyatlı çokta kalitesine bakmadığım günlük beni idare edebilecek bi L koltuk ve küçük bir tv sebhası cici bir oda yani..
Evimiz 2+1 olcagı için ileride bebek falan olunca nasıl olur diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
aslında internetteki resimlerde renkler çok değişik çıkmış koltuğun ayaklarının rengi okadar koyu değil daha yemek odası bakmadım zaten sadece yemek masası istiyorum gümüşlük falan almicam
köşe takımı okadar büyük değil gidip yerinde gördüm çünkü fabrika satış mağazsına gitmiştim herşeyin büyüklüğünü rengini isteğe göre yaptıklarını söylediler evim tutulduktan sonra alıcam mobilyaları oyüzden odanın büyüklüğüne göre ayarlattırabilirim

canım katılıyorum sana bende mutlaka günlük kullanılacak bi oturma odası olmalı rahat küçük bi oda bende köşe takımını oturma odası için düşünüyorum bebek olana kadarda kendi evimizi almış oluruz öyle olmasa bile o odayı çocuk odasına çevirmek gerekicek mecburen

canım ben doğtaştakini daha çok beğendim renk seçeneği varsa daha şık duruyo bu

Renk yoktu canım ama bu aydan sonra gelebilir dendi.
Bide bu dügme kısımları beni biraz korkutuyor, koltuklar çok şık kaliteli duruyor ama kopar mı acaba diye düşünüyorum

aslında internetteki resimlerde renkler çok değişik çıkmış koltuğun ayaklarının rengi okadar koyu değil daha yemek odası bakmadım zaten sadece yemek masası istiyorum gümüşlük falan almicam
köşe takımı okadar büyük değil gidip yerinde gördüm çünkü fabrika satış mağazsına gitmiştim herşeyin büyüklüğünü rengini isteğe göre yaptıklarını söylediler evim tutulduktan sonra alıcam mobilyaları oyüzden odanın büyüklüğüne göre ayarlattırabilirim

canım katılıyorum sana bende mutlaka günlük kullanılacak bi oturma odası olmalı rahat küçük bi oda bende köşe takımını oturma odası için düşünüyorum bebek olana kadarda kendi evimizi almış oluruz öyle olmasa bile o odayı çocuk odasına çevirmek gerekicek mecburen

Anladım canım ayarlatabiliyorsan güzel :)
Evet çevirmek gerek bu durumda yeni eşyalarımızı atıcak mıyız ooff !
O yüzden küçük odaya yatırım yapmayalım ucuz koltuklar alalım :)

aynen aşırı rahat test edildi yani :KK45: doğtaşa ve bellonayada baktım ama hiç içime sinen bişey bulamadım bunlar daha çok hoşuma gitti daha tam karar veremedim tabi araştırmalara devam :KK73: inşallah hepimiz içimize sinen eşyalar bulup alabiliriz sonuçta yıllarca kullanılıcak bişey insan kolay karar veremiyo oyüzden :KK51:
Onlara baktıysan eğer enza home ve telesete de bakmanı öneririm bir de tepehome canım HoppaKarar vermek zor kararsız ben daha da kararsız oldum bu işlerin içine girince:KK53:
Martle Martle nehirnil111 nehirnil111 toz-pembe toz-pembe

Kızlar ben gül kurusu krem ve çiçekliyi beğendim.
Aslında hedefim mor giri koltuktu ama bulamadım.

ya istikbaldeki olacak yada http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/salontakimi/712/Bolton/ bu.
evet rahatlıgı test edilip onaylandı :)
Biraz daha bak canım zaten Mor ve Gri kartelalarında vardır istediğin rengini kullanırlar için rahat olsun en son eklediğin model de çok güzel karar vermek zor :oops:

Canım biz ayrı bir oda yapmayacağız büyük ihtimal 2+1 olacaktır bulduğumuz ev biz rahat köşe aldık onun üzerinde yayılırız vallahi misafiri de orada ağırlarız önemli olan biziz:pDiğer odayı şimdilik çalışma odası gibi kullanırız bebiş nasip olursa inşallah ilerde çocuk odasına döndeririz dedik şimdilik ütü odam pc odası falan olarak kullanılacak yatak olabilen bir koltuk aldık mı o odaya bitti gitti:cool:

Renk yoktu canım ama bu aydan sonra gelebilir dendi.
Bide bu dügme kısımları beni biraz korkutuyor, koltuklar çok şık kaliteli duruyor ama kopar mı acaba diye düşünüyorum

Anladım canım ayarlatabiliyorsan güzel :)
Evet çevirmek gerek bu durumda yeni eşyalarımızı atıcak mıyız ooff !
O yüzden küçük odaya yatırım yapmayalım ucuz koltuklar alalım :)

ayy bilemedim ki şimdi koparmı acaba kullanan birilerine sormak lazım :KK64:
evet canım daha uygun fiyatlı bişeyler alınsa olur o oda için benim baktığım köşe takımı 4 bin tl

Onlara baktıysan eğer enza home ve telesete de bakmanı öneririm bir de tepehome canım HoppaKarar vermek zor kararsız ben daha da kararsız oldum bu işlerin içine girince:KK53:

Biraz daha bak canım zaten Mor ve Gri kartelalarında vardır istediğin rengini kullanırlar için rahat olsun en son eklediğin model de çok güzel karar vermek zor :oops:

Canım biz ayrı bir oda yapmayacağız büyük ihtimal 2+1 olacaktır bulduğumuz ev biz rahat köşe aldık onun üzerinde yayılırız vallahi misafiri de orada ağırlarız önemli olan biziz:pDiğer odayı şimdilik çalışma odası gibi kullanırız bebiş nasip olursa inşallah ilerde çocuk odasına döndeririz dedik şimdilik ütü odam pc odası falan olarak kullanılacak yatak olabilen bir koltuk aldık mı o odaya bitti gitti:cool:

evet canım güzel düşünmüşsün hadi bakalım..
ayy bilemedim ki şimdi koparmı acaba kullanan birilerine sormak lazım :KK64:
evet canım daha uygun fiyatlı bişeyler alınsa olur o oda için benim baktığım köşe takımı 4 bin tl

4 bin TL bence köşe için pahalı.
Köşeyi salona koyacaksan evet ama küçük oda için gereksiz gibi geldi canım bana :KK22:

En çok merak ettiğim eşyalarımız evimize gelince nasıl olacak. burada resimleri paylaşırız :)

evet canım güzel düşünmüşsün hadi bakalım..

4 bin TL bence köşe için pahalı.
Köşeyi salona koyacaksan evet ama küçük oda için gereksiz gibi geldi canım bana :KK22:

En çok merak ettiğim eşyalarımız evimize gelince nasıl olacak. burada resimleri paylaşırız :)
hadi ya bana uygun geldi aslında doğtaş ve bellonada baktığım hiçte beğenmediğim köşe takımlarına bile 7 bin 8 bin fiyat söylediler 4 bin uygun gelmişti bana oyüzden :KK64:
ayy evet herkes evini dizdikten sonra resimlerini paylaşırsa ne güzel olur :KK36:

hadi ya bana uygun geldi aslında doğtaş ve bellonada baktığım hiçte beğenmediğim köşe takımlarına bile 7 bin 8 bin fiyat söylediler 4 bin uygun gelmişti bana oyüzden :KK64:
ayy evet herkes evini dizdikten sonra resimlerini paylaşırsa ne güzel olur :KK36:

Canım senin bu köşe koltukta standart öle çok abartı oymalı falan bişey yok o yüzden bana bu fiyat yüksek geldi.
İkeada çok güzel köşeler var ben kesinlikle oradan alacağım renk ve modeller güzel yatak oluyor ve sandıklı 1200 - 1300 civarında canım gir bak bi sitesinden

Canım bizim köşemiz salon için aldık 3500 TL berjeri de içinde şekliyle festival indiriminden yararlandık ama şuanda da maksimum 500 TL farkeder yaniHoppaKüçük odaya koymalık alsaydım çok daha uygun modeller var Enza home,Teleset,Doğtaş,Tepehome aklında bulunsun:KK56:

Back
X