• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Bizim evimizde çok çaycı oldu. babam çok sever çayı sabah koyardı çayı gece yatarken kapanırdı. sabahları basarsınız düğmeye üstünüzü giyene kadar olur. şimdi gelelim özelliklerine sakın üstü plastik olanlardan almayın çayı güzel olmuyo. üstü porselen olanları güzel çay yapıyor. onlarında dezavantajı çatlayabiliyor. su akıtabiliyor. yada porseleni küçük olabiliyor. bide dikkat edilmesi başka konu yan yana olanlar yani demlik ayrı kettle ayrı çok yer kapılıyor. üst üste olanlarında üstü çıktıktan sonra ayrı olarak kettle olarak kullanılabilmesi önemli
Çok teşekkürler canım bunları dikkate alacağım...

o zaman kesin alın çok kullanırsınız. aileden gelen alışkanlıklar çok önemli.
Gerçekden çok kullanıyoruz bende kullanırım büyük bir ihtimal..... Anneminki kapaklı bir model,balık bugulama,patlıcan felan yapmada sürekli kullanır... Ama ısı seviyesi iyi olması gerekir sanırsam...

Merhaba arkadaşlar bende ağustos geliniyim inşaallah balayı için fikri olan varmı biz nişamlımla voyage belek te karar kıldık ama yinede fikirlerinizi almak istedim

Bende araştırınca öyle olduğunu gördüm ben philips düşünüyorum kullandığım tüm kişisel ürünler philips ve yıllar oldu alalı hiç sorun yaşamadım
Şans işi canım ... Bende almadım henüz rowenta düşünüyorum canım gerçi nişanlım evde arzum kullanıyormuş çok memnunmuş ondan alalım diyor ...

Şans işi canım ... Bende almadım henüz rowenta düşünüyorum canım gerçi nişanlım evde arzum kullanıyormuş çok memnunmuş ondan alalım diyor ...
İnş iyi çıkar aldığımız ürünler araştırıp almak lazım ben özellikle yorumlarına bakıyorum almadan önce

Günaydın herkese hayırlı cumalar Mevlid kandiliniz mübarek olsun:KK36:Herkese hayırlı seneler herşey gönlünüzce olsun mutlu yıllar :KK37:

ugurluozge ugurluozge Martle Martle nehirnil111 nehirnil111

Günaydın gelincikler,

Bu yılda yaşadığımız tüm güzellikler devam etsin..
Allah bize saglık, huzur ve bol para versin :)
Stressiz harika günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum :D

herkeslere günaydınnn kızlar kandiliniz mübarek olsun bu yıl tüm dileklerimiz gerçekleşsin ve en önemlisi 2015 sevdiklerimizi bizden almasın!!

ugurluozge ugurluozge Martle Martle nehirnil111 nehirnil111

Günaydın gelincikler,

Bu yılda yaşadığımız tüm güzellikler devam etsin..
Allah bize saglık, huzur ve bol para versin :)
Stressiz harika günler geçireceğimiz bir yıl diliyorum :D

herkeslere günaydınnn kızlar kandiliniz mübarek olsun bu yıl tüm dileklerimiz gerçekleşsin ve en önemlisi 2015 sevdiklerimizi bizden almasın!!

Amin inşallah diyorum kızlar Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inşallah Amin:nazar::KK68:

Kızlar dün koltuk işini hallettim gibi gibi..
O kadar çok koltuk baktım kii tam istediğimi hayalini kurduğum koltuğu bulamadım..
Sanırım ben o koltuğu kafamda tasarladım öle bir koltuk takımı yok o yüzden olanlarla yetinmeliyim dedim ve koltuk işini çözmeye karar verdim :KK48:
Bu koltuk takımını beğendim renkte seçtim bakalım siz begenecekmisiniz

http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/glory-koltuk-takimi

Back