• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

çok güzeller canım güle güle kullan sade ve zarif modeller seçmişsin çok hoş:KK36:
Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri sana nasip olsun inşallah beğenmene çok sevindim :KK68:
Kızlar kınada ne giyinmeyi düşünüyorsunuz abiye mi bindallı mı yoksa başka bişelerde var mı aklınızda
Ben hürrem kıyafetlerinden düşünüyorum tek parça elbise hem kına yakılırken hem normal kullanacağım bir kaftan yani başka bir kıyafet tercih etmeyeceğim :cool:

Ben hürrem kıyafetlerinden düşünüyorum tek parça elbise hem kına yakılırken hem normal kullanacağım bir kaftan yani başka bir kıyafet tercih etmeyeceğim :cool:[/QUOTE]
Evet o güzel olabilir ben tek bi kıyafetle geceyi bitirmek istiyorum kına için ayrı bişey düşünmüyorum aslında biraz kabarık bişe istiyorum nişanımda giyinmedim çünkü ama olurmu bilemedim

Ben hürrem kıyafetlerinden düşünüyorum tek parça elbise hem kına yakılırken hem normal kullanacağım bir kaftan yani başka bir kıyafet tercih etmeyeceğim :cool:
Evet o güzel olabilir ben tek bi kıyafetle geceyi bitirmek istiyorum kına için ayrı bişey düşünmüyorum aslında biraz kabarık bişe istiyorum nişanımda giyinmedim çünkü ama olurmu bilemedim[/QUOTE]
çok güzel kabarık balık elbiseler var öyle prenses yada gelinlik gibi kabarık değil bence kına için fazla olur zaten ama balık kabarıklarda var

Evet o güzel olabilir ben tek bi kıyafetle geceyi bitirmek istiyorum kına için ayrı bişey düşünmüyorum aslında biraz kabarık bişe istiyorum nişanımda giyinmedim çünkü ama olurmu bilemedim
çok güzel kabarık balık elbiseler var öyle prenses yada gelinlik gibi kabarık değil bence kına için fazla olur zaten ama balık kabarıklarda var[/QUOTE]
Aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti balık model çok iyi fikir ona yoğunlaşiyim çok sağol canım :KK37:

Kızlar kınada ne giyinmeyi düşünüyorsunuz abiye mi bindallı mı yoksa başka bişelerde var mı aklınızda
Canım ikisini de giymeyi düşünüyorum... Önce abiye kına yakılırken bindallı tarzı birşey bulursam tabi...

Beğendin mi modelleri ya da aldınmı peki canım
Daha kına kıyafetlerine bakmadım canım... Bir abiye gördüm gelinlikcide A kesim prenses o var aklımda ... Kına yakılırken giyeceğim kostüm daha bakmadım.... Tek isteğim şalvarlı olmasın hiç beğenmiyorum o tarz şeyleri... Bide boyum kısa şalvarın altına çarık tarzı birşey giymek gerek o yüzden topuklu ayakkabı ile kullanacağım birşey arıyorum...

ben önce kırmızı bir elbise giyeceğim tuvalet türü mü kısa mı bakarım karar veremedim. daha sonrada Hürrem kıyafeti türü kaftan alacağım daha doğrusu kaftanı kiralamayı düşünüyoırum napcam sonra ben onu evde koyacak yer derdi olacak.. içinde uzun elbise dışında kaftan başıma da ya taşlı bir aksesuar yada taç takacağım.

Eklentiler

• kaftan-kaplama.jpg
    kaftan-kaplama.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 347
Daha kına kıyafetlerine bakmadım canım... Bir abiye gördüm gelinlikcide A kesim prenses o var aklımda ... Kına yakılırken giyeceğim kostüm daha bakmadım.... Tek isteğim şalvarlı olmasın hiç beğenmiyorum o tarz şeyleri... Bide boyum kısa şalvarın altına çarık tarzı birşey giymek gerek o yüzden topuklu ayakkabı ile kullanacağım birşey arıyorum...
Umarım bululrsun canım güzel bi bindallı. Bende gelinlik bakarken bakıcam artık kına kıyafetimi ama kafamda bi model olmayınca zorlanırım bu kesin

ben önce kırmızı bir elbise giyeceğim tuvalet türü mü kısa mı bakarım karar veremedim. daha sonrada Hürrem kıyafeti türü kaftan alacağım daha doğrusu kaftanı kiralamayı düşünüyoırum napcam sonra ben onu evde koyacak yer derdi olacak.. içinde uzun elbise dışında kaftan başıma da ya taşlı bir aksesuar yada taç takacağım.
İyi düşünmüşsün canım dolabı meşgul etmesine gerek yok zaten maddi olarakta iyi olur

Umarım bululrsun canım güzel bi bindallı. Bende gelinlik bakarken bakıcam artık kına kıyafetimi ama kafamda bi model olmayınca zorlanırım bu kesin
İnşallah bulurum canım... Çok kararsızım kına yakılırken giyeceğim kıyafet konusunda ama abiyede fikrim sabit kesinlikle tüllü prenses bir model istiyorum...Abiyemi gelinlikcime diktirceğim yüzeysel konuşduk tabi ben biraz bakmadan bir yere bağlanmak istemedim...

İnşallah bulurum canım... Çok kararsızım kına yakılırken giyeceğim kıyafet konusunda ama abiyede fikrim sabit kesinlikle tüllü prenses bir model istiyorum...Abiyemi gelinlikcime diktirceğim yüzeysel konuşduk tabi ben biraz bakmadan bir yere bağlanmak istemedim...
Kabarık mı düşünüyorsun yani orayı kaçırdım ben düz bi abiye istemiyorum kabarık olur mu emin olamamıştım aslında nişanda giyinmediğim için biraz içimde kaldı

Kabarık mı düşünüyorsun yani orayı kaçırdım ben düz bi abiye istemiyorum kabarık olur mu emin olamamıştım aslında nişanda giyinmediğim için biraz içimde kaldı
Çok kabarık model düşünmüyorum ben daha çok A kesim prenses modellere bakıyorum...

canım ben önce abiye giyicem kına yakılırken bindallı giyicem ...giymek istiyorum yani hoşuma gidiyo sanki herzaman mı giyiliyo bence bindallı kınaya özel türk geleneklerinde eskiden beri olan bişey çok şık modellerde var oyüzden mutlaka giymek istiyorum onu :KK68:

Back