- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Ayy aklıma ne geldi. 18 Haziran dahil sonrasında düğün olmaz zaten Ramazan çünküBende aynen :))) 6 haziran benimki de :)))
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy aklıma ne geldi. 18 Haziran dahil sonrasında düğün olmaz zaten Ramazan çünküBende aynen :))) 6 haziran benimki de :)))
Kesinlikle mutellacimm hemencik gelse valla iple cekiyorum şafak sayıyorum her gün su kadar gün kaldı diye
Günümüz aydın olsunnnnnnn kizlarrrr
nehirnil111 canisi o tarihte 3 kişi var maalesef listeyi hazırlamadan once olsaydı olurdu tatlım
Dört sene sevgililik bir sene nişanlılıkdan sonra büyük bir heyecanla o günü bekliyorum...Allah herkesi mutlu mesut etsin... Aynı gün aynı heyecanı yaşayacagız yani....Gün adaşım
Dört sene sevgililik bir sene nişanlılıkdan sonra büyük bir heyecanla o günü bekliyorum...Allah herkesi mutlu mesut etsin... Aynı gün aynı heyecanı yaşayacagız yani....
Ayy aklıma ne geldi. 18 Haziran dahil sonrasında düğün olmaz zaten Ramazan çünkü
Cuma düşünüyorum bir gün arada dinlenirim diye ama kına gecesi için yer ayarlayamadık daha ona bakıyoruz ...Bizde canım Rabbim herşeyi gönlümüze göre versinKına geceni Cuma mı düşünüyorsun canım aynı gün aynı heyecanlar
alanya taraflarında otel ayarladık canım vikingen infinity diye bi arkadaş tavsiyesiyle orada karar kıldık siz ne taraf düşünüyorsunuz?
bizde Yunanistan düşünüyoruz ama bakalım ne olur daha tam karar vermedik, öncelikler başka :))
Bizde öyle düşünüyoruz canım 1 gün dinlenir uyumasak bile kendimize geliriz gibi Bizde henüz kına gecesi için yeri ayarlamadık herşey de bu Aralık ayına birikmiş Ocak da zam gelecek diye şuanda önceliğimiz balayı beyaz eşya ve fotoğrafçıNe yoğunuz biz ya ölecez yorgunluktan daCuma düşünüyorum bir gün arada dinlenirim diye ama kına gecesi için yer ayarlayamadık daha ona bakıyoruz ...
Beyaz eşyayı aldık... Gelinlikçi bakıyorum yeni başladık daha hazırlıklara... Yılbaşın da zam gelir demi biz orasını hiç düşünmedikBizde öyle düşünüyoruz canım 1 gün dinlenir uyumasak bile kendimize geliriz gibi Bizde henüz kına gecesi için yeri ayarlamadık herşey de bu Aralık ayına birikmiş Ocak da zam gelecek diye şuanda önceliğimiz balayı beyaz eşya ve fotoğrafçıNe yoğunuz biz ya ölecez yorgunluktan da
Aynen tatlım belki ilerde :))))ya hayat artık sizin hayatınız sonuçta her zaman gidilir tatile illaki şimdi gidilecek die birşey yokki maddi olarak zorlanılacaksa gerek yok bizi de biraz zorlayacak ama işte herkesin önceliği farklı olabiliyor sıkma canını hiç sen
offf evet canımm yaa şafak sayıyoruz yine askerliği yedik biz bunumu yiyemicez :)
Evet büyük ihtimal haklisinAyy aklıma ne geldi. 18 Haziran dahil sonrasında düğün olmaz zaten Ramazan çünkü
Aynen canım bir 100 edersek cabucak geçer 100 gün zaten, ay çok heyecanligünaydınnn. 178 günümüz kalmış Gizemcim
Aramıza hoşgeldin srve06 , çoğunluk 14 hazirana almış14 haziran benimki de
Haklisin canım tamm diğerleri için fark etmezse yapıyorum carkifeleginiGünaydın canım neyse farketmez tabi ki ama ay olarak yapmışsınız da maksimum 17 Hazirana kadar evlenen olur en güzel çiçekleri keşke yazsaydık ondan sonra Ramazana giriliyor evlenen olmaz gibi
Gelecekmiş neye elimizi atsak onu diyorlar ya sinir olduk o yüzden en azından o üçünü halledersek mutlu olcaz dinleniriz azıcık da Beyaz eşyayı da bugünlerde alacağız karar verdik gibi fotoğrafda kararlı gibi sadece adama son fiyatını sorcaz anlaşcaz şu balayı yeni çıktı ya 15 ne kadarmış bilmiyordukBeyaz eşyayı aldık... Gelinlikçi bakıyorum yeni başladık daha hazırlıklara... Yılbaşın da zam gelir demi biz orasını hiç düşünmedik
Haklisin canım tamm diğerleri için fark etmezse yapıyorum carkifelegini
Aynen tatlım belki ilerde :))))
Evet büyük ihtimal haklisin
Aynen canım bir 100 edersek cabucak geçer 100 gün zaten, ay çok heyecanli
Aramıza hoşgeldin srve06 , çoğunluk 14 hazirana almış
Haklisin canım tamm diğerleri için fark etmezse yapıyorum carkifelegini
Gelecekmiş neye elimizi atsak onu diyorlar ya sinir olduk o yüzden en azından o üçünü halledersek mutlu olcaz dinleniriz azıcık da Beyaz eşyayı da bugünlerde alacağız karar verdik gibi fotoğrafda kararlı gibi sadece adama son fiyatını sorcaz anlaşcaz şu balayı yeni çıktı ya 15 ne kadarmış bilmiyorduk
Balayını biz de bugünlerde ayarlayalım diyoruz.... Ben de gelinliğe yogunluk verdim... Fotograf yıbaşından sonra diyorduk....
Değiştim çiçeğini tatlım hayırlı olsunGelecekmiş neye elimizi atsak onu diyorlar ya sinir olduk o yüzden en azından o üçünü halledersek mutlu olcaz dinleniriz azıcık da Beyaz eşyayı da bugünlerde alacağız karar verdik gibi fotoğrafda kararlı gibi sadece adama son fiyatını sorcaz anlaşcaz şu balayı yeni çıktı ya 15 ne kadarmış bilmiyorduk
Farketmez canım sadece tarih olarak dedim yoksa çiçek çiçektir hepsi güzel
Evet tatlım ramazanın etkisi var, herkes ramazan öncesine yigildiHoşbulduk ... Çogunluk 14 haziran olmuş... Ramazan dolayısıyla galiba....
Değiştim çiçeğini tatlım hayırlı olsun
Evet tatlım ramazanın etkisi var, herkes ramazan öncesine yigildi