• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Günümüz aydın olsunnnnnnn kizlarrrr:KK19:
nehirnil111 nehirnil111 canisi o tarihte 3 kişi var maalesef:KK43: listeyi hazırlamadan once olsaydı olurdu tatlımo_O
:110:

Günaydın canım neyse farketmez tabi ki ama ay olarak yapmışsınız da maksimum 17 Hazirana kadar evlenen olur en güzel çiçekleri keşke yazsaydık ondan sonra Ramazana giriliyor evlenen olmaz gibi :KK16:

Dört sene sevgililik bir sene nişanlılıkdan sonra büyük bir heyecanla o günü bekliyorum...Allah herkesi mutlu mesut etsin... Aynı gün aynı heyecanı yaşayacagız yani....

Bizde canım Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin:nazar:Kına geceni Cuma mı düşünüyorsun canım aynı gün aynı heyecanlar :KK23:

Bizde canım Rabbim herşeyi gönlümüze göre versin:nazar:Kına geceni Cuma mı düşünüyorsun canım aynı gün aynı heyecanlar :KK23:
Cuma düşünüyorum bir gün arada dinlenirim diye ama kına gecesi için yer ayarlayamadık daha ona bakıyoruz ...

alanya taraflarında otel ayarladık canım vikingen infinity diye bi arkadaş tavsiyesiyle orada karar kıldık siz ne taraf düşünüyorsunuz?

bizde Yunanistan düşünüyoruz ama bakalım ne olur daha tam karar vermedik, öncelikler başka :))

Cuma düşünüyorum bir gün arada dinlenirim diye ama kına gecesi için yer ayarlayamadık daha ona bakıyoruz ...
Bizde öyle düşünüyoruz canım 1 gün dinlenir uyumasak bile kendimize geliriz gibi :KK51:Bizde henüz kına gecesi için yeri ayarlamadık herşey de bu Aralık ayına birikmiş Ocak da zam gelecek diye şuanda önceliğimiz balayı beyaz eşya ve fotoğrafçı:confused:Ne yoğunuz biz ya ölecez yorgunluktan da :rolleyes:

Bizde öyle düşünüyoruz canım 1 gün dinlenir uyumasak bile kendimize geliriz gibi :KK51:Bizde henüz kına gecesi için yeri ayarlamadık herşey de bu Aralık ayına birikmiş Ocak da zam gelecek diye şuanda önceliğimiz balayı beyaz eşya ve fotoğrafçı:confused:Ne yoğunuz biz ya ölecez yorgunluktan da :rolleyes:
Beyaz eşyayı aldık... Gelinlikçi bakıyorum yeni başladık daha hazırlıklara... Yılbaşın da zam gelir demi biz orasını hiç düşünmedik :110:

ya hayat artık sizin hayatınız sonuçta her zaman gidilir tatile illaki şimdi gidilecek die birşey yokki maddi olarak zorlanılacaksa gerek yok bizi de biraz zorlayacak ama işte herkesin önceliği farklı olabiliyor sıkma canını hiç sen

offf evet canımm yaa şafak sayıyoruz yine askerliği yedik biz bunumu yiyemicez :)
Aynen tatlım belki ilerde :))))
Ayy aklıma ne geldi. 18 Haziran dahil sonrasında düğün olmaz zaten Ramazan çünkü :KK70:
Evet büyük ihtimal haklisin:KK70:

günaydınnn. 178 günümüz kalmış Gizemcim :KK14:
Aynen canım bir 100 edersek cabucak geçer 100 gün zaten, ay çok heyecanli:KK49::KK73:
14 haziran benimki de :KK49::KK49:
Aramıza hoşgeldin srve06 srve06 , çoğunluk 14 hazirana almış:KK51:
Günaydın canım neyse farketmez tabi ki ama ay olarak yapmışsınız da maksimum 17 Hazirana kadar evlenen olur en güzel çiçekleri keşke yazsaydık ondan sonra Ramazana giriliyor evlenen olmaz gibi :KK16:
Haklisin canım tamm diğerleri için fark etmezse yapıyorum carkifelegini :KK55::cool:

Beyaz eşyayı aldık... Gelinlikçi bakıyorum yeni başladık daha hazırlıklara... Yılbaşın da zam gelir demi biz orasını hiç düşünmedik :110:
Gelecekmiş neye elimizi atsak onu diyorlar ya sinir olduk o yüzden en azından o üçünü halledersek mutlu olcaz dinleniriz azıcık da :confused:Beyaz eşyayı da bugünlerde alacağız karar verdik gibi fotoğrafda kararlı gibi sadece adama son fiyatını sorcaz anlaşcaz şu balayı yeni çıktı ya 15 ne kadarmış bilmiyorduk:mad:
Haklisin canım tamm diğerleri için fark etmezse yapıyorum carkifelegini :KK55::cool:

Farketmez canım sadece tarih olarak dedim yoksa çiçek çiçektir hepsi güzel:KK68:

Aynen tatlım belki ilerde :))))

Evet büyük ihtimal haklisin:KK70:

Aynen canım bir 100 edersek cabucak geçer 100 gün zaten, ay çok heyecanli:KK49::KK73:

Aramıza hoşgeldin srve06 srve06 , çoğunluk 14 hazirana almış:KK51:

Hoşbulduk ... Çogunluk 14 haziran olmuş... Ramazan dolayısıyla galiba....

Gelecekmiş neye elimizi atsak onu diyorlar ya sinir olduk o yüzden en azından o üçünü halledersek mutlu olcaz dinleniriz azıcık da :confused:Beyaz eşyayı da bugünlerde alacağız karar verdik gibi fotoğrafda kararlı gibi sadece adama son fiyatını sorcaz anlaşcaz şu balayı yeni çıktı ya 15 ne kadarmış bilmiyorduk:mad:

Balayını biz de bugünlerde ayarlayalım diyoruz.... Ben de gelinliğe yogunluk verdim... Fotograf yıbaşından sonra diyorduk....

Farketmez canım sadece tarih olarak dedim yoksa çiçek çiçektir hepsi güzel:KK68:
Değiştim çiçeğini tatlım hayırlı olsun:cool:

Hoşbulduk ... Çogunluk 14 haziran olmuş... Ramazan dolayısıyla galiba....
Evet tatlım ramazanın etkisi var, herkes ramazan öncesine yigildi:KK73:

Back