- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.481
Bende english home bayılıyorum ama giriyorum bakıyorum almadan çıkıyor sanki almamaya odaklanmışım gibiN11 , madame coco,english home,Watsons,penti,lcw felan var canım aklıma gelen bunlar...
Özellikle N11 de iyi fırsatlar var... English homede çok istediğim ayıcıklı sepetler vardı 12,00 düşmüştü maalesef yakalayamadım....
Kızlar indirimleri ayın sonunda konuşmasak maaşa daha çok var
İnegöle bağlı bi mağaza canımmnehirnil111 .!.:Hayırlı olsun canım güle güle kullanın eskitin inşallahHangi marka tercih ettiniz
Canım benimde şuan öncelik listemde ikisi var ama karar veremiyorum bi fikrimde yok ne marka ne şekil alsam bilemedim fikri olan yokmuGüle güle kullan canım.. Çok tatlılar..
Pekisii çamaşır kurutmalığı ve ütü masası önerilerinizi bekliyorumm..
Koçtaşta viledanın ütü masası ve çekası 100 TL ama pek anlamadıgım için henuz almadım sizin fikirleriniz neler ?
Canım hoşgeldinkızlar ben siteye yenş katıldım haziran altısında dugunum var umarım hepimiz cok mutlu oluruz ve gelinligmi nerede dikrecegim konusunda hicbir fikrim yok
Canım ben gelinlikcimi yaptigi islere bakarak sectim... Bir arkadasım memnun kalıp benide oraya yöneltti bu vasitayla sectim... Umarim pişman olmam....kızlar ben siteye yenş katıldım haziran altısında dugunum var umarım hepimiz cok mutlu oluruz ve gelinligmi nerede dikrecegim konusunda hicbir fikrim yok
Düzenli gittigim güzellik salonu var orada yaptiriyorum canım....Kızlaaar ağda işlerinizi nasıl yapıyosunuz ?
Ben kendi işimi kendim görüyorumKızlaaar ağda işlerinizi nasıl yapıyosunuz ?
Off bi cesaret edemedim ya gidemiyorum utancıma en önemlisi acıcağı için korkuyorummDüzenli gittigim güzellik salonu var orada yaptiriyorum canım....
Bende yapabildiğim kadar tabi saatler sürüyorBen kendi işimi kendim görüyorum
Ben bi ara lazere gidiyordum ama hiç utanma o kadar alışmışlar ki işlerine kaş alır gibi rahat davranıyorlar tedirgin olma benceBende yapabildiğim kadar tabi saatler sürüyor
Ya tabi ki öyledir alışmıştır onlar ama ne kadarda olsa tedirgin oluyorum.. Gittiğim zaman nolcak nasıl cesaret edip yaptırcam bide nasıl ne şekilde yaptırıyolar düşünüyorum yaniiBen bi ara lazere gidiyordum ama hiç utanma o kadar alışmışlar ki işlerine kaş alır gibi rahat davranıyorlar tedirgin olma bence
Ben kendim yapamadigim icin mecbur gidiyorum...O yüzden acıyada katlanıyorum...Off bi cesaret edemedim ya gidemiyorum utancıma en önemlisi acıcağı için korkuyorumm
canım hiç bişeycik olmuyo gittikten sonra diceksinki ben niye daha önce çekmişim bunuYa tabi ki öyledir alışmıştır onlar ama ne kadarda olsa tedirgin oluyorum.. Gittiğim zaman nolcak nasıl cesaret edip yaptırcam bide nasıl ne şekilde yaptırıyolar düşünüyorum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?