2015 Haziran Gelinleri

Bende english home bayılıyorum ama giriyorum bakıyorum almadan çıkıyor sanki almamaya odaklanmışım gibi N11 genelde uygun galba onu kaçırmayız ya madame coco da sürekli birşeyde indirime giriyor ne yapalım bekleyeceğiz kız Watsons falan sayma Gratiste de var fena indirim iyice depresyona gircenPentiye bakabilirim bak Dagide de indirim var iç çamaşırı pijama alacaksanız

Kızlar indirimleri ayın sonunda konuşmasak maaşa daha çok var

hahahah harbi yaa hele bu dönem çok sıkıntılı 2 ocakta nişanlımın doğumgünü. e bunun yılbaşısı var , haftaya kayınvalidemin de doğumgünü ufak yollu birşey almak lazım o bana illaki alır çünkü. walla battım ben battım

Canım benimde şuan öncelik listemde ikisi var ama karar veremiyorum bi fikrimde yok ne marka ne şekil alsam bilemedim fikri olan yokmu

kızlar ben siteye yenş katıldım haziran altısında dugunum var umarım hepimiz cok mutlu oluruz ve gelinligmi nerede dikrecegim konusunda hicbir fikrim yok

kızlar ben siteye yenş katıldım haziran altısında dugunum var umarım hepimiz cok mutlu oluruz ve gelinligmi nerede dikrecegim konusunda hicbir fikrim yok
Canım ben gelinlikcimi yaptigi islere bakarak sectim... Bir arkadasım memnun kalıp benide oraya yöneltti bu vasitayla sectim... Umarim pişman olmam....

Ben bi ara lazere gidiyordum ama hiç utanma o kadar alışmışlar ki işlerine kaş alır gibi rahat davranıyorlar tedirgin olma bence
Ya tabi ki öyledir alışmıştır onlar ama ne kadarda olsa tedirgin oluyorum.. Gittiğim zaman nolcak nasıl cesaret edip yaptırcam bide nasıl ne şekilde yaptırıyolar düşünüyorum yanii

Ya tabi ki öyledir alışmıştır onlar ama ne kadarda olsa tedirgin oluyorum.. Gittiğim zaman nolcak nasıl cesaret edip yaptırcam bide nasıl ne şekilde yaptırıyolar düşünüyorum yanii
canım hiç bişeycik olmuyo gittikten sonra diceksinki ben niye daha önce çekmişim bunu bende ilk evde kendim yapıyodum ama tam bir işkence ya saatlerimi alıyo ve heryere rahat ulaşamıyorum falan ama kuaföre gidiyosun 5 dakika anca sürüyo bitmesi kesinlikle git derim ama güvendiğin bi yer olsun temiz olmasına dikkat et utancak bişey yok zaten bunu belli etmiyo kuaför sana sanki saçına fön çektiriyosun gibi sohbet muhabbet bi bakmışsın bitmiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…