• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Karlı bir İstanbul sabahından herkese Günaydın
julgran.gif
:KK73:
günaydın canım yeni yıla karla girceksiniz ne güzel:KK51: ben antalyada yaşıyorum kara hasretiz

Canım benimde şuan öncelik listemde ikisi var ama karar veremiyorum bi fikrimde yok ne marka ne şekil alsam bilemedim fikri olan yokmu

Özgecim bende aynı durumdayım.
Biran önce onları alıp kurtulmak istiyorum. Masa örtüsüydü önceliğim onu haftasonu halletim..
Ütü masası çok agır bişey olsun istemiyorum pratik hemen açıp kapatabileyim. Çekasta aynı şekilde orta boy bişey bakıyorum ama nereden alıcaz?

Sanırım öyle gireceğiz canım bir de tipisi soğuğu olmasa :KK16:Gel kız bu tarafa soğuğu gör sizin memleketinde sıcağı denizi tatil yerinin içinde yaşaman güzel:KK68:
Ayy canım neresi güzel yaa yazın çok fena oluyo yaa yaşanmaz valla çöl gibi dicem ama çöl burdan iyidir aşırı bi nem var burda anlatılmaz yaşanır :KK45:

Biran önce onları alıp kurtulmak istiyorum. Masa örtüsüydü önceliğim onu haftasonu halletim..
Ütü masası çok agır bişey olsun istemiyorum pratik hemen açıp kapatabileyim. Çekasta aynı şekilde orta boy bişey bakıyorum ama nereden alıcaz?
Kızlar günümüz güzel olsun :KK68:

Canım ben kurutmalık alıcam çekas hiç kullanmadık annemde bilmiyorum o monte ediliyor değilmi.. masa da aynen pratik olmalı ama sağlamda olsun istiyorum onlarda bayağı ağır. Ama marka almayacağım dün bi yerde baktık biraz şekillendi kafamdaki kararsızlık:KK51:

ütü masasını ve çekası almak için çok erken bence canım ben şimdiden alsam annem kızar valla nereye koycaksın diye :KK67: zaten okadarda acil bişey değil ev kurulduktan sonra alırım ben büyük ihtimal

ütü masasını ve çekası almak için çok erken bence canım ben şimdiden alsam annem kızar valla nereye koycaksın diye :KK67: zaten okadarda acil bişey değil ev kurulduktan sonra alırım ben büyük ihtimal
Benim bi kirli sepeti bide onlar kaldı aliyim çıksın aradan diyorum sonra ıvır zıvır aksesuar alırım ama maddi çöküntülerdeyim bu ara o yüzden almam bi iki ayı bulur dışarı çıkınca duramıyorum ki bişey almadan :KK53:

Bu arada ben mutfak önlüğü yaptırdım internetten çok içime sindi size de göstereyim dedim belki sizde düşünürsünüz biliyorum ki sizde detaycısınız :KK4::KK73:

Eklentiler

• 20141213_120041.jpg
    20141213_120041.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu arada ben mutfak önlüğü yaptırdım internetten çok içime sindi size de göstereyim dedim belki sizde düşünürsünüz biliyorum ki sizde detaycısınız :KK4::KK73:
Hahaha çooooookkkkkkk şirin olmuş buuuuuuuuuuuuuu :KK68::KK68: Güzel günlerde ve aşkla mutlulukla kullan canımm.. Hangi siteden yaptırdın?

Benim bi kirli sepeti bide onlar kaldı aliyim çıksın aradan diyorum sonra ıvır zıvır aksesuar alırım ama maddi çöküntülerdeyim bu ara o yüzden almam bi iki ayı bulur dışarı çıkınca duramıyorum ki bişey almadan :KK53:
bana annem bişey aldırmıyo pek koycak yer yok diyo evin tutulsun sonra istediğin ne varsa alırız diyo bende ufak tefek şeyleri alıyorum gecelik iç çamaşırı nevresim falan o tarz şeyleri alıyorum şimdi bide ütü masası falan dersem annem çıldırır :KK53: hem bizimkilere aldırmış olurum maddi yönden de iyi olur benim için :KK71:

bana annem bişey aldırmıyo pek koycak yer yok diyo evin tutulsun sonra istediğin ne varsa alırız diyo bende ufak tefek şeyleri alıyorum gecelik iç çamaşırı nevresim falan o tarz şeyleri alıyorum şimdi bide ütü masası falan dersem annem çıldırır :KK53: hem bizimkilere aldırmış olurum maddi yönden de iyi olur benim için :KK71:
Ayyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. :KK51::KK51: Ben çok sabırsızlanmaya başladım :confused::KK8:

Sevindim canım ya zaten İstanbulda yazın nemden mahvoluyoruz şimdi orada da öyle olursa tatil fena olur diyordum :KK17:
ahh ahh sen bide antalyayı gör mahfediyo buranın nemi :KK47: tatilde en azından denize falan girersin serinlemek için canım hem alanya o aylarda aşırı nemli olmaz sen genede yanına ince tril tril açık renkli kıyafetler al :KK37:

Ayyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. :KK51::KK51: Ben çok sabırsızlanmaya başladım :confused::KK8:
aynen yaa bişey beğeniyorum alamıyorum valla şu bisikletler çok hoşuma gidiyo içine çiçek falan koyuluyo ya salonum için almak istiyorum ama salon renklerine uygun bişey olsun istiyorum eşyalar ev falan ayarlanmadığı için alamıyorum hiç bişey :KK34:

Back