- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.501
günaydın canım yeni yıla karla girceksiniz ne güzel ben antalyada yaşıyorum kara hasretizKarlı bir İstanbul sabahından herkese Günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım yeni yıla karla girceksiniz ne güzel ben antalyada yaşıyorum kara hasretizKarlı bir İstanbul sabahından herkese Günaydın
Sanırım öyle gireceğiz canım bir de tipisi soğuğu olmasa Gel kız bu tarafa soğuğu gör sizin memleketinde sıcağı denizi tatil yerinin içinde yaşaman güzelgünaydın canım yeni yıla karla girceksiniz ne güzel ben antalyada yaşıyorum kara hasretiz
Canım benimde şuan öncelik listemde ikisi var ama karar veremiyorum bi fikrimde yok ne marka ne şekil alsam bilemedim fikri olan yokmu
Ayy canım neresi güzel yaa yazın çok fena oluyo yaa yaşanmaz valla çöl gibi dicem ama çöl burdan iyidir aşırı bi nem var burda anlatılmaz yaşanırSanırım öyle gireceğiz canım bir de tipisi soğuğu olmasa Gel kız bu tarafa soğuğu gör sizin memleketinde sıcağı denizi tatil yerinin içinde yaşaman güzel
Hadi ya Haziran ayında nasıl canım Alanyaya gelicez inşallah korkutma kızAyy canım neresi güzel yaa yazın çok fena oluyo yaa yaşanmaz valla çöl gibi dicem ama çöl burdan iyidir aşırı bi nem var burda anlatılmaz yaşanır
Haziranda iyidir canım ağustos falan berbat oluyo amaHadi ya Haziran ayında nasıl canım Alanyaya gelicez inşallah korkutma kız
Kızlar günümüz güzel olsunÖzgecim bende aynı durumdayım.
Biran önce onları alıp kurtulmak istiyorum. Masa örtüsüydü önceliğim onu haftasonu halletim..
Ütü masası çok agır bişey olsun istemiyorum pratik hemen açıp kapatabileyim. Çekasta aynı şekilde orta boy bişey bakıyorum ama nereden alıcaz?
ütü masasını ve çekası almak için çok erken bence canım ben şimdiden alsam annem kızar valla nereye koycaksın diye zaten okadarda acil bişey değil ev kurulduktan sonra alırım ben büyük ihtimalÖzgecim bende aynı durumdayım.
Biran önce onları alıp kurtulmak istiyorum. Masa örtüsüydü önceliğim onu haftasonu halletim..
Ütü masası çok agır bişey olsun istemiyorum pratik hemen açıp kapatabileyim. Çekasta aynı şekilde orta boy bişey bakıyorum ama nereden alıcaz?
Sevindim canım ya zaten İstanbulda yazın nemden mahvoluyoruz şimdi orada da öyle olursa tatil fena olur diyordumHaziranda iyidir canım ağustos falan berbat oluyo ama
zaten alanya antalya merkez gibi aşırı nemli değildir merkez fena oluyo ya
Benim bi kirli sepeti bide onlar kaldı aliyim çıksın aradan diyorum sonra ıvır zıvır aksesuar alırım ama maddi çöküntülerdeyim bu ara o yüzden almam bi iki ayı bulur dışarı çıkınca duramıyorum ki bişey almadanütü masasını ve çekası almak için çok erken bence canım ben şimdiden alsam annem kızar valla nereye koycaksın diye zaten okadarda acil bişey değil ev kurulduktan sonra alırım ben büyük ihtimal
Çok tatlıymış canım aşk dolu yemekcikler yap bu güzelleBu arada ben mutfak önlüğü yaptırdım internetten çok içime sindi size de göstereyim dedim belki sizde düşünürsünüz biliyorum ki sizde detaycısınız
Hahaha çooooookkkkkkk şirin olmuş buuuuuuuuuuuuuu Güzel günlerde ve aşkla mutlulukla kullan canımm.. Hangi siteden yaptırdın?Bu arada ben mutfak önlüğü yaptırdım internetten çok içime sindi size de göstereyim dedim belki sizde düşünürsünüz biliyorum ki sizde detaycısınız
bana annem bişey aldırmıyo pek koycak yer yok diyo evin tutulsun sonra istediğin ne varsa alırız diyo bende ufak tefek şeyleri alıyorum gecelik iç çamaşırı nevresim falan o tarz şeyleri alıyorum şimdi bide ütü masası falan dersem annem çıldırır hem bizimkilere aldırmış olurum maddi yönden de iyi olur benim içinBenim bi kirli sepeti bide onlar kaldı aliyim çıksın aradan diyorum sonra ıvır zıvır aksesuar alırım ama maddi çöküntülerdeyim bu ara o yüzden almam bi iki ayı bulur dışarı çıkınca duramıyorum ki bişey almadan
Ayyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. Ben çok sabırsızlanmaya başladımbana annem bişey aldırmıyo pek koycak yer yok diyo evin tutulsun sonra istediğin ne varsa alırız diyo bende ufak tefek şeyleri alıyorum gecelik iç çamaşırı nevresim falan o tarz şeyleri alıyorum şimdi bide ütü masası falan dersem annem çıldırır hem bizimkilere aldırmış olurum maddi yönden de iyi olur benim için
ahh ahh sen bide antalyayı gör mahfediyo buranın nemi tatilde en azından denize falan girersin serinlemek için canım hem alanya o aylarda aşırı nemli olmaz sen genede yanına ince tril tril açık renkli kıyafetler alSevindim canım ya zaten İstanbulda yazın nemden mahvoluyoruz şimdi orada da öyle olursa tatil fena olur diyordum
çok tatlıııııBu arada ben mutfak önlüğü yaptırdım internetten çok içime sindi size de göstereyim dedim belki sizde düşünürsünüz biliyorum ki sizde detaycısınız
aynen yaa bişey beğeniyorum alamıyorum valla şu bisikletler çok hoşuma gidiyo içine çiçek falan koyuluyo ya salonum için almak istiyorum ama salon renklerine uygun bişey olsun istiyorum eşyalar ev falan ayarlanmadığı için alamıyorum hiç bişeyAyyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. Ben çok sabırsızlanmaya başladım
Teşekkür ederim tatlım inş hepimiz mutlu masalar hazırlarızÇok tatlıymış canım aşk dolu yemekcikler yap bu güzelle
Canım rasaevtekstil diye bi sitede yaptırdım beklediğimdende güzel geldiHahaha çooooookkkkkkk şirin olmuş buuuuuuuuuuuuuu Güzel günlerde ve aşkla mutlulukla kullan canımm.. Hangi siteden yaptırdın?
çok tatlııııı
Ahh bende çok sabırsızım tek tek yerleştirsem detaylara ağırlık versem eksikler belli olur en azındanAyyy şu evlerimiz bi kurulsaydı artık.. Ben çok sabırsızlanmaya başladım