• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım ben almadım almayı da düşünmüyorum çünkü çok kullanışlı bulmuyorum makinede zarar görüyor o kadar şeyi de misafir geldiğinde elde yıkamak eziyet olur. Ben karaf kadeh filan aldım masada hem şık olur hemde daha kullanışlı olur diye düşündüm
Evet bencede kesinlikle kullanışlı değiller ama bence yinede alınmalı :D ben çok heves yapmıştım :KK45:

M MinikPapatyacik ugurluozge ugurluozge @ftmglylcn teşekkürler kızlar.

M MinikPapatyacik canım baktım senin aldıklarına, aslında benim tam olarak bahsettiğim o şekilde değil. Karacanın 12 kişilik setine baktım bende abartı geldi bana.. Ben o tarz bardaklarda içecek içmeyi sevmiyorum. Desensiz ve çok ince cam olması gerekiyor. Sanırım o tarz bi set kendim yapacağım.

M MinikPapatyacik canım baktım senin aldıklarına, aslında benim tam olarak bahsettiğim o şekilde değil. Karacanın 12 kişilik setine baktım bende abartı geldi bana.. Ben o tarz bardaklarda içecek içmeyi sevmiyorum. Desensiz ve çok ince cam olması gerekiyor. Sanırım o tarz bi set kendim yapacağım.
O istediğinen karacada vardı hiç deseni yoktu. kibar bir yapısı vardı. keşke adını hatırlasam :KK51:

hihahah iyiki detaylara inmemişsin gördüm o fantastik müthiş şeyleri şimdi :D böyle borç bitmez tabi :D ama oh sefan olsun güle güle kullan :))
Detaylara artık evlendikten sonra canım oldukça alırız ne yapalım :D
şimdi alsam annem görse bni çarmığa gerer :D evleniyim alırım:D
Bizim söz nişan yoktu annem jartiyerimi bile gördü ne olacak kızıyla gururlanmıştır :confused:eşim için yani şimdi aldığım birşey yapacağım anlamına gelmez ki :KK70:
kızlar selam,

1 gün yoktum neler konuşmuşsunuz böyle :)
aramıza yeni katılan arkadaşlara da selam hoşgeldiniz :)

nehirnil111 nehirnil111 nehircim istanbulda olman sebebiyle sana ayrı soruyorum fotograf işini halletin mi?
Ben bi kaç yerden fiyat aldım 1500'den aşağı bulamadım.
Canım genelde fiyatlar bu yönde sadece dış mekan çekimi diyorsan 1000 TL civarlarında da bulabilirsin düğün.com sitesinden fotoğrafçılardan fiyat teklifi istemeni öneririm az çok çektikleri resimleri de görebiliyorsun henüz bizde halletmedik paramız kalmadı olsa 2015 e girmeden ayarlamak istedik aslında:cry:
Kızlarrrrrr bişey sorcam :rolleyes:
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...gc924730&categoryId=155122&SKU=EVPHILGC924730
Bu ütüyü çok beğeniyorum. Philips'in kendi sitesinde önerilen satış fiyatı 919,90 TL. Hepsiburada.com da bana özel fiyat 649,90 TL'miş :cool: Hepsiburada'dan hiç alışveriş yapmadım, hatta internetten hiç elektronik cihaz, küçük ev aletleri falan siparişi vermedim.. Ne dersiniz sizce fiyat iyi mi, güvenilir mi, sipariş verilmeli mi?? :KK17::KK17:
Canım kazanlı ütü de kararlımısın çok fazla ütün olduğunda karlı biraz bekletiyor ama güzel ütülüyormuş eğer normal ütü alayım dersen çok daha uygun 300 TL civarında ben sana Philips Azur modelini öneririm ben aldım henüz kullanmasam da okuduğum yorumlarda %90 memnun insanlar:cool:Hepsi buradadan alışveriş yapıyorum ben genelde ütümü de oradan sipariş ettim hatta şuanda yolda gelecek olan saç kurutmamla düzleştiricim şekillendiricimde oradan indirimleri kampanyaları kaçırmıyorum daha keyifli oluyor piyasanın altına almak çok zevkli :KK73:
Herkes düğün telaşına kapılmış sanırımm :KK55:
Dün mobilyalarımızı aldık nasip olursa bakalım inş :KK68:
Hepsi 12.400 liraya geldi kızlar
Yatak odası
Köşe
Misafir odası
Yemek odası tkm
Mutfak masası
Hoppa
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın eskitin inşallah:nazar:Hangi marka tercih ettiniz :KK68:

Eklentiler

• bardak_kadeh_seti.jpg
    bardak_kadeh_seti.jpg
    164,9 KB · Görüntüleme: 89

canım ben bu tarz sade bişe aldım rahat kullanırım kırılırsa içim acımaz sende bu tarz bişeyler bak istersen

Eklentiler

• 998001aefa8855c0f71181cff209615f.jpg
    998001aefa8855c0f71181cff209615f.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 62
canım ben bu tarz sade bişe aldım rahat kullanırım kırılırsa içim acımaz sende bu tarz bişeyler bak istersen

Güle güle kullan canım.. Çok tatlılar..

Pekisii çamaşır kurutmalığı ve ütü masası önerilerinizi bekliyorumm..
Koçtaşta viledanın ütü masası ve çekası 100 TL ama pek anlamadıgım için henuz almadım sizin fikirleriniz neler ?

Canım kazanlı ütü de kararlımısın çok fazla ütün olduğunda karlı biraz bekletiyor ama güzel ütülüyormuş eğer normal ütü alayım dersen çok daha uygun 300 TL civarında ben sana Philips Azur modelini öneririm ben aldım henüz kullanmasam da okuduğum yorumlarda %90 memnun insanlar:cool:Hepsi buradadan alışveriş yapıyorum ben genelde ütümü de oradan sipariş ettim hatta şuanda yolda gelecek olan saç kurutmamla düzleştiricim şekillendiricimde oradan indirimleri kampanyaları kaçırmıyorum daha keyifli oluyor piyasanın altına almak çok zevkli :KK73:

Uygun fiyata bulabilirsem bunu;
http://www.philips.com.tr/c-p/GC506...-suerekli-buhar-saglayan-akilli-buharli-uetue
Bulamazsam da bunu almayı düşünüyorum
http://www.philips.com.tr/c-p/GC487...sok-buhar-ve-steamglide-tabanli-buharli-uetue

Çok heyecanlıyım ben ama sonradan düşündüm de fiyat gereksiz yüksek.. Bunlarda işimi görür, aradaki farka başka bi ihtiyacımı alırım.. Anneler günü indirimlerini bekliycem, hemen almıycam karar verdim..

Uygun fiyata bulabilirsem bunu;
http://www.philips.com.tr/c-p/GC506...-suerekli-buhar-saglayan-akilli-buharli-uetue
Bulamazsam da bunu almayı düşünüyorum
http://www.philips.com.tr/c-p/GC487...sok-buhar-ve-steamglide-tabanli-buharli-uetue

Çok heyecanlıyım ben ama sonradan düşündüm de fiyat gereksiz yüksek.. Bunlarda işimi görür, aradaki farka başka bi ihtiyacımı alırım.. Anneler günü indirimlerini bekliycem, hemen almıycam karar verdim..
Bence de canım hem yerde çok kaplamaz bunlar ve inan herkes memnun çok nadir sorunlu çıkmıştır aralarından aradaki farkla da başka bir eşyanı alırsın sonuçta yine iyisini alıyorsun:D

Bence de canım hem yerde çok kaplamaz bunlar ve inan herkes memnun çok nadir sorunlu çıkmıştır aralarından aradaki farkla da başka bir eşyanı alırsın sonuçta yine iyisini alıyorsun:D
Aynen öyle. Zaten masraf çok... Çok abartıya da kaçmamız gerekiyor.. Herşeyin en iyisini alıyım derken deerkenn batıcaz valla :KK70:

Nerede varmış kız gönder bir olmadı nişanlıma aldırayım onuda sıfırlamıştık gerçi :KK70:
N11 , madame coco,english home,Watsons,penti,lcw felan var canım aklıma gelen bunlar...
Özellikle N11 de iyi fırsatlar var... English homede çok istediğim ayıcıklı sepetler vardı 12,00 düşmüştü maalesef yakalayamadım....

Back