• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar bir şey sormak istiyorum. benim düğün ve kına yerim farklı şehirlerde ve kınamda da gelinlik giymek istiyorum. girişte gelinlikle kına yakılırken kına elbisemi giyeceğim. kınam cuma günü düğünüm pazar. yani arada 2 gün var o günde muhtemelen yolda geçecek. sizce gelinliğime birşey olurmu kınada. yani kirlenirmi yırtılır mı yada kuru temizleme aynı gün verir mi

Kızlar bir şey sormak istiyorum. benim düğün ve kına yerim farklı şehirlerde ve kınamda da gelinlik giymek istiyorum. girişte gelinlikle kına yakılırken kına elbisemi giyeceğim. kınam cuma günü düğünüm pazar. yani arada 2 gün var o günde muhtemelen yolda geçecek. sizce gelinliğime birşey olurmu kınada. yani kirlenirmi yırtılır mı yada kuru temizleme aynı gün verir mi

Günaydın canım,

sakınan göze çöp batarmış tabikide olabilir.
Bence kurutemizlemeyle konuş durumu anlat aynı gün için yardımcı olacaklarını düşünüyorum

Günaydın canım,

sakınan göze çöp batarmış tabikide olabilir.
Bence kurutemizlemeyle konuş durumu anlat aynı gün için yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Nışan günü eve geldiğimde tertemizdi nışan elbisem. bide 22 aralıkta yağmur çamur bir günde birşey olmaz diyorum ama eminde olamadım belki benim gibi birileri çıkar :KK51:

Son 167 gün kalmış düğüne :nazar: artık çok az kaldı düşündükçe içim içime sığmıyor şafak sayıyorum resmen :KK4: gerçi tüm hazırlıklar beklemede ama :KK71:

günaydın herkeseeee :KK73: nasılsınız gelincikler
1 hafta daha yaklaştık düğünümüze :KK71:
cumartesi günü akşam fotoğrafçı işini de hallettim bi sorun daha kalkmış oldu hayırlısıyla inşallah :KK9:

kızlar bardak takımı aldınız mı?
eksik listeme baktığımda bardak takımım yok, bir çok arkadaşıma sorduğumda gereksiz olduğunu yer kapladığını falan söylüyorlar. Baktığımda da hepsi çok abartılı yaldızlı falan..
Sizin düşünceleriniz neler?

eksik listeme baktığımda bardak takımım yok, bir çok arkadaşıma sorduğumda gereksiz olduğunu yer kapladığını falan söylüyorlar. Baktığımda da hepsi çok abartılı yaldızlı falan..
Ben aldım. Çokta severek aldım. bazıları gereksiz diyor ama ben olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ben sadece misafire kullanmak için değil kendimizde kullanacağız romantik zamanlarımızda :KK23:ben bernardo'dan vintage gold bardak takımı aldım. altılı olarak istediğin parçaları istediğin kadar alabiliyorsun

Canım ben almadım almayı da düşünmüyorum çünkü çok kullanışlı bulmuyorum makinede zarar görüyor o kadar şeyi de misafir geldiğinde elde yıkamak eziyet olur. Ben karaf kadeh filan aldım masada hem şık olur hemde daha kullanışlı olur diye düşündüm

Normal günlük bardak takımım var canım almıştık ama misafir için olanları yemek takımımı aldıktan sonra ona uygun bişeyler almayı düşünüyorum

Back