• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Bu ne böyle yanımızda bavul taşımamız lazım :eek: Bir kaçını bende yanıma almayı düşünüyordum ama bu kadar detaylı düşünmemişdim...Parfüm,ruj,yüz pudrası, iğne iplik,ıslak mendil,ağrı kesici ,el kremi ( hiç eksik olmaz zaten çantamda),Düğün sonu için rahat bir ayakkabı alırım diyordum..
aynen canım vaya detaylı vermiş burda isteğe göre azaltıp yada ekleme yapabiliriz

Bir şey daha eklemek istiyorum... Mini seyahat ütüleriniz varsa ev de arabada bir tane bulunmasında fayda var... Çünkü nişan elbisem çok kırışmıştı bide o telaşla kuru temizlemeci ve terzi aradık... Ütü mantıklı geldi...
o mini ütülerden almam lazım benimde yanımda kocaman ütüyle gezemem valla :KK70:

O telaşla zaten çorap bile düşünemeyiz ... Offf offf düşündükce geriliyorum..
hergün aklıma yeni yeni detaylar geliyo bugünde parfüm meselesine taktım o gün için özel bi parfüm almam lazım kalıcı olmalı aynı zamanda ben mi çok fazla ayrıntılı düşünüyorum acaba ya :KK53:

hergün aklıma yeni yeni detaylar geliyo bugünde parfüm meselesine taktım o gün için özel bi parfüm almam lazım kalıcı olmalı aynı zamanda ben mi çok fazla ayrıntılı düşünüyorum acaba ya :KK53:
İnanırmısın bende parfüm manyağı oldum çeyizime parfüm alıyorum durmadan... Tabi o güne özel parfüm bende arıyorum... Normalde favori kokum burberry classic tenime en yakışan parfüm ama günlük kullanıyorum o güne özel saf güzel temiz bir kokumu kullanmalımıyım diyorum ... Nişanlım Burberry classic kullan diyor bunu sıktıgımda adamı zapt edemiyorum...:oops:

Parfüm ve sabun tutkusu başladı.. Renk renk kokulu sabunlar alıyorum çeyizime ne yapacaksam...:KK73: Çeyiz diziyorum diye alışveriş manyağı oldum...

İnanırmısın bende parfüm manyağı oldum çeyizime parfüm alıyorum durmadan... Tabi o güne özel parfüm bende arıyorum... Normalde favori kokum burberry classic tenime en yakışan parfüm ama günlük kullanıyorum o güne özel saf güzel temiz bir kokumu kullanmalımıyım diyorum ... Nişanlım Burberry classic kullan diyor bunu sıktıgımda adamı zapt edemiyorum...:oops:
hahaha süpermiş yaaa :KK45:
burberry kokusuna bende bayılıryorum canım ama dediğin gibi günlük bi koku ben daha çarpıcı daha dikkat çekici dans ettikçe etrafımda buram buram kokan bi parfüm istiyorum ya çok şey mi istiyorum ki :KK45:

Parfüm ve sabun tutkusu başladı.. Renk renk kokulu sabunlar alıyorum çeyizime ne yapacaksam...:KK73: Çeyiz diziyorum diye alışveriş manyağı oldum...
bende zor tutuyorum kendimi annem alma bişey diyo herseyi evine eşyana göre alırız diyo oyüzden bende geceliklere sardım son zamanlarda :KK71:

hahaha süpermiş yaaa :KK45:
burberry kokusuna bende bayılıryorum canım ama dediğin gibi günlük bi koku ben daha çarpıcı daha dikkat çekici dans ettikçe etrafımda buram buram kokan bi parfüm istiyorum ya çok şey mi istiyorum ki :KK45:
Çok şey istemiyorsun tabi o kokuyu bulursan bana da söyle...

Back