- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.341
ben ayarladım canım kuaförümü sözleşmemizi yaptık saç ve makyaj 600 tl provalarda dahilKızlar kuaförle konuştunuz mu ortalama ne kadar bi fiyat oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ayarladım canım kuaförümü sözleşmemizi yaptık saç ve makyaj 600 tl provalarda dahilKızlar kuaförle konuştunuz mu ortalama ne kadar bi fiyat oluyo
Bende az önce bi yerle telefonda konuştum 650dediler ama biraz araştırcam çok geldi bana bide kına filanda olacakben ayarladım canım kuaförümü sözleşmemizi yaptık saç ve makyaj 600 tl provalarda dahil
İnşallah o uyumu yakalarız çoçuklarımızla.. ayy kadın olmak ne kadar zor her şeyi düşünüyoruz en ince ayrıntısıyla beynimin kıvrımları birbirine dolaştı şu evlilik detayları yüzünden
Kızlar dün okadar iç giyim dediniz... Dayanamadım kendime birşeyler aldım.... Frenleyemedim kendimi sözde bu ay birşey almıyacakdım...Eki Görüntüle 1351490 Eki Görüntüle 1351491 Eki Görüntüle 1351492
Ben birikim olsun diye araba aldım en tuhaf birikimi ben yaptım sanırım. eğer evlenirken çok sıkışırsam satıcam
bende aldım araba pazartesi günü aldım daha yenii baktık böyle giderse elimizdeki paraları harcicaz nişanlımla araba aldık bizde
Kızlar kuaförle konuştunuz mu ortalama ne kadar bi fiyat oluyo
Canım senin bayağı uygunmuş inşallah bende bulabilirim internetten yorumlara bakıp arıyorum ama hevesimi öldürdü tek saç makyaj 600 ü duymakamin canım inşallah..
yaaa bunlar mükemmeellllmmmiiiiişşşşş bayıldım bayıldımm.. Hele ilkine bittiiimmmmm.... Aşkla kullanın canım benimm..
Ya şimdi biz de araba almayı planlıyoruz. Nişanlım çok istiyo ama ben çekimserim bu konuda biraz. Araba demek masraf demek gibi geliyo bana.. Bi yandan çok iyi olacak, bi yandan da gereksiz masraf mı olur diye kara kara düşünüyorum..
Ben pazartesi günü anlaştım canım. Kına günü saç+makyaj+takma kirpik+ french ve düğün günü saç+porselen makyaj+takma kirpik+french. Hepsi toplam 700 TL'ye anlaştık..
Canım bu kuaföre nişanımda da gittim ben. Çok profesyonel çalışıyorlar gerçekten.. Herkes nişanda saçım açıktı terledim hemen düştü falan diyo ya benim saçıma fotoğrafımdan bak öyleydi.. Kuaföre sabahın köründe gittim saçımı akşam 12 de yıkadım, saçım hala yeni yapılmış gibiydi hiç bişey olmadı. Fiyatları normal de daha yüksek de benim en yakın arkadaşım kuaförün sahibini tanıyor. Onun hatrına falan derken bu fiyata düşürdük işteCanım senin bayağı uygunmuş inşallah bende bulabilirim internetten yorumlara bakıp arıyorum ama hevesimi öldürdü tek saç makyaj 600 ü duymak
Canım senin adına çok sevindim benim sürekli gittiğim bi kuaför yok nişanda gittiğim yer tanıdıktı resmen rezil etti maşa istedim 2 saat oturup boş boş bekledim baktım yetişmeyecek diye at kuyruğu yaptırdım ben bile daha güzel yapardım makyaj desen olmayan kırışıklıklarım vardı mimiklerimde yani şuan kuaför tam bi kabusCanım bu kuaföre nişanımda da gittim ben. Çok profesyonel çalışıyorlar gerçekten.. Herkes nişanda saçım açıktı terledim hemen düştü falan diyo ya benim saçıma fotoğrafımdan bak öyleydi.. Kuaföre sabahın köründe gittim saçımı akşam 12 de yıkadım, saçım hala yeni yapılmış gibiydi hiç bişey olmadı. Fiyatları normal de daha yüksek de benim en yakın arkadaşım kuaförün sahibini tanıyor. Onun hatrına falan derken bu fiyata düşürdük işte
Güle güle huzurla kullanın inşallah memnun kalırsınızKızlarr sonunda beyaz eşyalarımız hallettik yarın babalar ödemeye gidecek Bosch tercih ettik vee böylece bir yük daha kalktı üstümüzden
Canım senin adına çok sevindim benim sürekli gittiğim bi kuaför yok nişanda gittiğim yer tanıdıktı resmen rezil etti maşa istedim 2 saat oturup boş boş bekledim baktım yetişmeyecek diye at kuyruğu yaptırdım ben bile daha güzel yapardım makyaj desen olmayan kırışıklıklarım vardı mimiklerimde yani şuan kuaför tam bi kabus
Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.. Huzurla kullanın inşallah..Kızlarr sonunda beyaz eşyalarımız hallettik yarın babalar ödemeye gidecek Bosch tercih ettik vee böylece bir yük daha kalktı üstümüzden
Güle güle huzurla kullanın inşallah memnun kalırsınız
Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.. Huzurla kullanın inşallah..
Aman canım sakın her zaman gittiğin kuaföre gitme.. Ben de bu ayarladığım yer çok pahalı olur diye nişanda ilk başta herzaman gitttiğim kuaföre gitmeyi düşünüyordum bi fiyat alıyım dedim. Yamuk bi ağızla yaaa sen gel hallederiiizzz yeeaaa önce bi damadı tanıyalım dedi. Orda verdim notunu. Sözümde de önceden randevu almama rağmen kuaförü kapatıp köyüne gitti ortada bıraktı beni.. Allahtan bu ayarladığım kuaförü istediğim fiyata çektirdim de kafam rahat şimdi.. Zaten en başından beri buraya gitmek istiyordum öyle de olcak inşallah.. Kuaför gerçekten çok önemli, güvenle kendinizi bırakmanız gerek.. O gün stresle başlarsa hiç bişeyin tadını alamazsınız gün boyu..
Yoruyor ama bitince de yüzünde kocaman bi gülümseme, tatlı bi yorgunluk olduğunu anlıyorsunaminn canım en baştan beri baktıımız modelleri aldık ama araştırmak gerekti illaki o biraz yordu
Aynen öyle elindeki müşterileri memnun etmek için beni harcadı aile arası diye pek önemsemedim ama kına ve düğün kusursuz olmalıAman canım sakın her zaman gittiğin kuaföre gitme.. Ben de bu ayarladığım yer çok pahalı olur diye nişanda ilk başta herzaman gitttiğim kuaföre gitmeyi düşünüyordum bi fiyat alıyım dedim. Yamuk bi ağızla yaaa sen gel hallederiiizzz yeeaaa önce bi damadı tanıyalım dedi. Orda verdim notunu. Sözümde de önceden randevu almama rağmen kuaförü kapatıp köyüne gitti ortada bıraktı beni.. Allahtan bu ayarladığım kuaförü istediğim fiyata çektirdim de kafam rahat şimdi.. Zaten en başından beri buraya gitmek istiyordum öyle de olcak inşallah.. Kuaför gerçekten çok önemli, güvenle kendinizi bırakmanız gerek.. O gün stresle başlarsa hiç bişeyin tadını alamazsınız gün boyu..
Aynen.. Nişanlım nişanda 250 TL'yi duyunca çok pahalı diye mırın kırın etmişti.. Ama o da senin dediğin gibi nişan günü anladı kuaförün çok önemli olduğunu.. Şimdi anlaştığım fiyata kıyameti koparması gerekirken hiç sesini çıkarmıyor aksine destekliyor. Olsun aylık 50-100 atar birirktiririm ben kuaför parasını hiç önemli değil diyorkuaförr o kadar önemli ki bunu nişanda çok çok ii anladım bunun önemini eğerki saçım makyajım kötü olsaydı inan hiç fotoğraflarıma bakmak istemezdim
Ayy bizim nişan tam fiyaskoydu. Kuaför çok sarsmadı yani. Nişanda yarim fotoğraf makinesini görümceme vermiş çeksin diye öyle bide telefonlardan çektiler gün bitti bakalım dedik meğer çok bilmiş görümcem hiç bi tane çekememiş mıy mıy basmış çektim sanmış. telefonlardakini çıkardık çoğu net bile değil. Bak aklıma geldi yine boğasım geldi kızıkuaförr o kadar önemli ki bunu nişanda çok çok ii anladım bunun önemini eğerki saçım makyajım kötü olsaydı inan hiç fotoğraflarıma bakmak istemezdim
Aynen öyle elindeki müşterileri memnun etmek için beni harcadı aile arası diye pek önemsemedim ama kına ve düğün kusursuz olmalı
Hadi yaa kötü olmuş canım Neyse artık kına da düğün de acısını çıkartırsınız inşallahAyy bizim nişan tam fiyaskoydu. Kuaför çok sarsmadı yani. Nişanda yarim fotoğraf makinesini görümceme vermiş çeksin diye öyle bide telefonlardan çektiler gün bitti bakalım dedik meğer çok bilmiş görümcem hiç bi tane çekememiş mıy mıy basmış çektim sanmış. telefonlardakini çıkardık çoğu net bile değil. Bak aklıma geldi yine boğasım geldi kızı
İnşallah tek umudum o zatenHadi yaa kötü olmuş canım Neyse artık kına da düğün de acısını çıkartırsınız inşallah