• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Ayy bizim nişan tam fiyaskoydu. Kuaför çok sarsmadı yani. Nişanda yarim fotoğraf makinesini görümceme vermiş çeksin diye öyle bide telefonlardan çektiler gün bitti bakalım dedik meğer çok bilmiş görümcem hiç bi tane çekememiş mıy mıy basmış çektim sanmış. :eek: telefonlardakini çıkardık çoğu net bile değil. Bak aklıma geldi yine boğasım geldi kızı:KK11:

ayyy yok artık deli eder insanı o ya :))

hoş geldin cnımmm tabiki katılabilirsin. kendinden bahseder misin birazcık? yarışmaya başladık yine :))
Tabi ki 21 yaşındayım şuan çalışmıyorum kütahyadan katılıyorum yarışmaya :) bu konuyu görünce hemen üye oldum hiç sıkılmadan bütün mesajları okudum baştan sona :)

Tabi ki 21 yaşındayım şuan çalışmıyorum kütahyadan katılıyorum yarışmaya :) bu konuyu görünce hemen üye oldum hiç sıkılmadan bütün mesajları okudum baştan sona :)
Tüm özelimizi biliyosun yani :) neyse sende bizdensin yeni gelincik :KK50: hazırlıkların ne durumda

Kızlar kuaförle konuştunuz mu ortalama ne kadar bi fiyat oluyo

ben ayarladım canım kuaförümü sözleşmemizi yaptık saç ve makyaj 600 tl provalarda dahil

aaaaaa :KK35: ben kına gecesi için kuaförle konuşmadım yaaaaa. iyi ki hatırlattınız. kınada açık olucam çünkü su dalgası yaptırıcam sanırım emin değilim :KK28:

Kızlar merhabaa :KK54:
Bende haziran geliniyim Allah nasip ederse :KK73:
Bende aranıza katılabilir miyiiimm Hoppa

hoşgeldin tatlııım :KK5:

hatunlar bir akşam girmedim 5 sayfa yeni yazı olmuş :KK53: bizimkiler yandı he evlenince dırdırdırdır yeriz herhalde başlarını :-)

her cumartesi gibi bu cumartesi de çalışıyorum.
pff batsın bu dünya :KK42:

kızlar bakın düğünde acil durum çantası için gerekenler bende böyle bi çanta hazırlicam mutlaka:KK4:

Güzellik İçin

• Yüz pudrası
  • El kremi, ıslak mendil
  • Selpak mendil
  • O akşam için kullanılan renklerde makyaj malzemeleri
  • Bebe pudrası (gelinliğinizde oluşabilecek lekeler için birebirdir- sadece lekenin üzerine su sürüp pudrayla kaplamanız yeterli.)
  • Makyaj temizleme mendilleri (hem yüzünüz hem de gerekirse elbiseniz için)
  • Deodorant
  • O gece için seçtiğiniz parfümünüz
  • O gece sürülen tonda ojeniz ve aseton
  • Küçük bir havlu (makyajınızı tazelerken boynunuza koyarsanız gelinliğinizin leke olmasını önlersiniz)
  • Saç kurutma makinesi (saçınız için değil, çıkardığınız lekeleri kurutmak için!)
  • Jöle ve saç spreyi
  • Tarak veya fırça (damadın ihtiyacı olabilir)
  • 10-15 tane tel toka

Sağlık İçin

• Ağrı kesici- ateş düşürücü
  • Sakinleştirici
  • Mideniz için anti-asit tabletleri
  • Alerji ilacı
  • Grip veya nezle ilacı
  • Kullanıyorsanız sizin veya sevgili damadın reçeteli ilacı
  • Aspirin
  • Yara bandı
  • Boğaz pastili
  • Kolonyalı mendil
  • Tampon ya da hijyenik ped
  • Lens suyu ve bir çift yedek lens

Pratik Gereçler

• Toplu iğne
  • Yedek küpe arkaları (küpenizin arkası düşerse kullanmak için)
  • Damat için yedek düğme
  • Düz tabanlı ayakkabı (giydiğiniz ayakkabı vurursa ya da ayağınız şişerse giymek için)
  • Ütü
  • O gece giydiğiniz renkte fazladan bir ince çorap
  • Olası sökükler için küçük dikiş seti ve çengelli iğne
  • Duvağınızda son anda oluşabilecek yırtılmalar için şeffaf selo-bant
  • Küçük makas
  • Törpü

kızlar bakın düğünde acil durum çantası için gerekenler bende böyle bi çanta hazırlicam mutlaka:KK4:

Güzellik İçin

• Yüz pudrası
  • El kremi, ıslak mendil
  • Selpak mendil
  • O akşam için kullanılan renklerde makyaj malzemeleri
  • Bebe pudrası (gelinliğinizde oluşabilecek lekeler için birebirdir- sadece lekenin üzerine su sürüp pudrayla kaplamanız yeterli.)
  • Makyaj temizleme mendilleri (hem yüzünüz hem de gerekirse elbiseniz için)
  • Deodorant
  • O gece için seçtiğiniz parfümünüz
  • O gece sürülen tonda ojeniz ve aseton
  • Küçük bir havlu (makyajınızı tazelerken boynunuza koyarsanız gelinliğinizin leke olmasını önlersiniz)
  • Saç kurutma makinesi (saçınız için değil, çıkardığınız lekeleri kurutmak için!)
  • Jöle ve saç spreyi
  • Tarak veya fırça (damadın ihtiyacı olabilir)
  • 10-15 tane tel toka
Sağlık İçin

• Ağrı kesici- ateş düşürücü
  • Sakinleştirici
  • Mideniz için anti-asit tabletleri
  • Alerji ilacı
  • Grip veya nezle ilacı
  • Kullanıyorsanız sizin veya sevgili damadın reçeteli ilacı
  • Aspirin
  • Yara bandı
  • Boğaz pastili
  • Kolonyalı mendil
  • Tampon ya da hijyenik ped
  • Lens suyu ve bir çift yedek lens
Pratik Gereçler

• Toplu iğne
  • Yedek küpe arkaları (küpenizin arkası düşerse kullanmak için)
  • Damat için yedek düğme
  • Düz tabanlı ayakkabı (giydiğiniz ayakkabı vurursa ya da ayağınız şişerse giymek için)
  • Ütü
  • O gece giydiğiniz renkte fazladan bir ince çorap
  • Olası sökükler için küçük dikiş seti ve çengelli iğne
  • Duvağınızda son anda oluşabilecek yırtılmalar için şeffaf selo-bant
  • Küçük makas
  • Törpü
Bu ne böyle yanımızda bavul taşımamız lazım :eek: Bir kaçını bende yanıma almayı düşünüyordum ama bu kadar detaylı düşünmemişdim...Parfüm,ruj,yüz pudrası, iğne iplik,ıslak mendil,ağrı kesici ,el kremi ( hiç eksik olmaz zaten çantamda),Düğün sonu için rahat bir ayakkabı alırım diyordum..

Bir şey daha eklemek istiyorum... Mini seyahat ütüleriniz varsa ev de arabada bir tane bulunmasında fayda var... Çünkü nişan elbisem çok kırışmıştı bide o telaşla kuru temizlemeci ve terzi aradık... Ütü mantıklı geldi...

Back