- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.321
çok zorlanmadıkca satmayın canım hani ev falan alıcak olursunuz mecbur kalırsın biz anca öyle satarızbenimde düşüncem oydu. zaten harcıyom bari bir birikim olsun evlenirken satarız diye ama satmak hiç içimden gelmiyo
canım ben yarısını ödedim ama son3 aydır falan ödemiyorum zaten yapılandırma falan geliyo 2 yıla bir bu sene faizleri falan sildiler bide taksitlendirme falan yaptılar ilerde de olur mutlaka öyle bişey ya ozaman devam edicem yada toplu bi şekilde öderim artık kalanınıkızlar benim gibi üniversite kredi ve katkı borcunu ödeyenlerde varmı bu kadar masrafta bide bununla uğraşıyoruz.
bende sırf bu topiği gördüm öyle üye oldum valla iyikide olmuşum sizleri tanımış oldum bu sayedeeveeeet hatta ben üye olmadan önce birşey araştırırken burayı keşfetmiştim öyle üye oldum
Benim 2017 ocağa kadar devam ediyor. şuanlık ödüyorum. nışanlımda ödüyor. bari evlendikten sonra eşlere göre ayarlasalardı.canım ben yarısını ödedim ama son3 aydır falan ödemiyorum zaten yapılandırma falan geliyo 2 yıla bir bu sene faizleri falan sildiler bide taksitlendirme falan yaptılar ilerde de olur mutlaka öyle bişey ya ozaman devam edicem yada toplu bi şekilde öderim artık kalanını
keşke almasaydım o parayı hiç çok pişman oldum alırken güzel oluyodu da öderken zoruna gidiyo insanınBenim 2017 ocağa kadar devam ediyor. şuanlık ödüyorum. nışanlımda ödüyor. bari evlendikten sonra eşlere göre ayarlasalardı.
ben iyiki almışım tüm öğrencilere de tavsiye ediyorum. ödemesi biraz sıkıntılı ama öğrenciyken iyi oluyordu.keşke almasaydım o parayı hiç çok pişman oldum alırken güzel oluyodu da öderken zoruna gidiyo insanın
keşke almasaydım o parayı hiç çok pişman oldum alırken güzel oluyodu da öderken zoruna gidiyo insanın
Lisans eğitimime devam ediyorum uzakdan acaba faydalanabilirmiyim ki ...ben iyiki almışım tüm öğrencilere de tavsiye ediyorum. ödemesi biraz sıkıntılı ama öğrenciyken iyi oluyordu.
Bugün çok mutluyum nışanlım hafta sonu için geliyor. bugün bitmek bilmedi bir türlü ya. çalışamıyorum da kafam hep kayıyor başka yerlere
ikinci öğretimler alamıyor diye biliyorum ama sizin durumunuz için bir şey diyemeyeceğimLisans eğitimime devam ediyorum uzakdan acaba faydalanabilirmiyim ki ...
Araştırmak lazım...ikinci öğretimler alamıyor diye biliyorum ama sizin durumunuz için bir şey diyemeyeceğim
ooooo çok sewindimm yaaa güpgüzel haftasonlarınız olsun inşallahhh
ben boşuna aldım o parayı aynı şehirde okudum çünkü evimden ayrılmadım tamamen lükstü benim için o paraben iyiki almışım tüm öğrencilere de tavsiye ediyorum. ödemesi biraz sıkıntılı ama öğrenciyken iyi oluyordu.
iyiki almamışsın canım ya alırken iyi oluyo sanki havadan para geliyomuş gibi ama öderken insanın zoruna gidiyo her ay maaşından gidip yatırıyosun ah ben ona şunu alırdım şu ihtiyacımı giderirdim falan diye ablan uyarmış iyikiben çok istemiştim okurken almayı ablam sakın dedi üniversitede iyi oluyor ama sonrası çok batıyor sakın ha diye o düşmüş bu hataya Allahtan dinlemişim onu da almamışım.
haftasonlarını bende çok seviyorum sevdiceğimi görüyorum dünyalara bedel benim içinBugün çok mutluyum nışanlım hafta sonu için geliyor. bugün bitmek bilmedi bir türlü ya. çalışamıyorum da kafam hep kayıyor başka yerlere
ben ikinci öğretimdim ama aldım sanırım arkadaşımızın bahsettiği şey açıköğretimikinci öğretimler alamıyor diye biliyorum ama sizin durumunuz için bir şey diyemeyeceğim
ne güzel her hafta sonu görebilmek malesef bizim öyle bir lüksümüz yokhaftasonlarını bende çok seviyorum sevdiceğimi görüyorum dünyalara bedel benim içinseninde gözün aydın şimdiden canım
evet aynı şehirde haklı olabilirsiniz ama ben uzak okudum hemde çok güzel oluyor. yardımcı oluyor öğrenciye şimdi ödediğim miktar sıkmıyorda her ay her ay uğraşmak sıkıntıben boşuna aldım o parayı aynı şehirde okudum çünkü evimden ayrılmadım tamamen lükstü benim için o para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?