2015 Haziran Gelinleri

kızlar benim gibi üniversite kredi ve katkı borcunu ödeyenlerde varmı bu kadar masrafta bide bununla uğraşıyoruz.
canım ben yarısını ödedim ama son3 aydır falan ödemiyorum zaten yapılandırma falan geliyo 2 yıla bir bu sene faizleri falan sildiler bide taksitlendirme falan yaptılar ilerde de olur mutlaka öyle bişey ya ozaman devam edicem yada toplu bi şekilde öderim artık kalanını

Benim 2017 ocağa kadar devam ediyor. şuanlık ödüyorum. nışanlımda ödüyor. bari evlendikten sonra eşlere göre ayarlasalardı.

Bugün çok mutluyum nışanlım hafta sonu için geliyor. bugün bitmek bilmedi bir türlü ya. çalışamıyorum da kafam hep kayıyor başka yerlere

keşke almasaydım o parayı hiç çok pişman oldum alırken güzel oluyodu da öderken zoruna gidiyo insanın

ben çok istemiştim okurken almayı ablam sakın dedi üniversitede iyi oluyor ama sonrası çok batıyor sakın ha diye o düşmüş bu hataya Allahtan dinlemişim onu da almamışım.

ben çok istemiştim okurken almayı ablam sakın dedi üniversitede iyi oluyor ama sonrası çok batıyor sakın ha diye o düşmüş bu hataya Allahtan dinlemişim onu da almamışım.
iyiki almamışsın canım ya alırken iyi oluyo sanki havadan para geliyomuş gibi ama öderken insanın zoruna gidiyo her ay maaşından gidip yatırıyosun ah ben ona şunu alırdım şu ihtiyacımı giderirdim falan diye ablan uyarmış iyiki

Bugün çok mutluyum nışanlım hafta sonu için geliyor. bugün bitmek bilmedi bir türlü ya. çalışamıyorum da kafam hep kayıyor başka yerlere
haftasonlarını bende çok seviyorum sevdiceğimi görüyorum dünyalara bedel benim için seninde gözün aydın şimdiden canım

ben boşuna aldım o parayı aynı şehirde okudum çünkü evimden ayrılmadım tamamen lükstü benim için o para
evet aynı şehirde haklı olabilirsiniz ama ben uzak okudum hemde çok güzel oluyor. yardımcı oluyor öğrenciye şimdi ödediğim miktar sıkmıyorda her ay her ay uğraşmak sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…