- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #1.281
nazlıda değil hastayken gider bi köşeye yatar geçmesini beklermiş annesi anlatıyo korkuyo heralde doktorlardanseninki biraz nazlıysa demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıda değil hastayken gider bi köşeye yatar geçmesini beklermiş annesi anlatıyo korkuyo heralde doktorlardanseninki biraz nazlıysa demek ki
Söz nişan yoksa alma tabi yoksa annen görse açıklayamazsın bile ....şimdi alsam annem görse bni çarmığa gerer evleniyim alırım
tabiki söz varkende alamam evlenym öyle :)Söz nişan yoksa alma tabi yoksa anne görse açıklayamazsın bile ....
elektrik süpürgesi alırsanız beko alın .duvardan duvara vuruyorum çıt demiyo garibim.Çatal bıçak takımı felan alıp aradan çıkarabilirsin.... Ben önce elektonik ürünlerimi aldım ama bazı kişiler garanti süresi yüzünden tercih etmeyebilirler....
kız almıycam kız D annem öldürür beni evlennce alırım hem o zamana daha güzelleri çkar hihahahaa öyleyse alma sakın yanlış anlaşılır ne zaman giyiyon sen bunları falan der aman sakın cheryblossommm
Canım ben arçelik aldım evdeki arçelik çok memnunuz... Sanırım Arçelik ve beko aynı firmanın ürünleri...elektrik süpürgesi alırsanız beko alın .duvardan duvara vuruyorum çıt demiyo garibim.
elektrik süpürgesi alırsanız beko alın .duvardan duvara vuruyorum çıt demiyo garibim.
canım bence hiç bişey alma şimdiden hayat bu belli olmaz ne olacağı bide herşeyin her geçen gün yeni modeli çıkıyo ama git bi beyaz eşya mağazasına konuş her ay belli bi miktar para ver paran orda birikmiş gibi oluyo kuzenim öyle yaptı evlenmeden önce her ay para verdi evlenirken baktılar toplamda 7 bin lira parası birikmiş 8 bin liralık ozaman için en son çıkan modellerden beyaz eşyalarını aldı üstüne eksik kalan 1 lirayı ödedi eğer para biriktiremiyosan bu yöntemi önerebilirim sanatabiki söz varkende alamam evlenym öyle :)
abuu dağlara taşlara benim annem vurur beni aynen evlenince alırsın rahat rahat kimse karışmazkız almıycam kız D annem öldürür beni evlennce alırım hem o zamana daha güzelleri çkar hihahah
nazlıda değil hastayken gider bi köşeye yatar geçmesini beklermiş annesi anlatıyo korkuyo heralde doktorlardan
altın biriktirsem daha mantıklı olur gibi geliyo bana :)canım bence hiç bişey alma şimdiden hayat bu belli olmaz ne olacağı bide herşeyin her geçen gün yeni modeli çıkıyo ama git bi beyaz eşya mağazasına konuş her ay belli bi miktar para ver paran orda birikmiş gibi oluyo kuzenim öyle yaptı evlenmeden önce her ay para verdi evlenirken baktılar toplamda 7 bin lira parası birikmiş 8 bin liralık ozaman için en son çıkan modellerden beyaz eşyalarını aldı üstüne eksik kalan 1 lirayı ödedi eğer para biriktiremiyosan bu yöntemi önerebilirim sana
beko bizim evdeki de 4 5 senedir bi sıkntı yok canım :) arçelikde iyidir tvmiz vardı 15 sene kullandık.:)Canım ben arçelik aldım evdeki arçelik çok memnunuz... Sanırım Arçelik ve beko aynı firmanın ürünleri...
altın biriktirsem daha mantıklı olur gibi geliyo bana :)
evet adam kapatsa kaçsa tamam gitti paralar. allah korusundabencede elalemin dükkanında ne diye biriktircen para onun yerine bankada hesap aç günlük faiz veren bankalar var ING'de turuncu hesap ben oraya 50-100 atıyorum çok acil bitrşey çıkarsa çekiyorum vade bozumu derdi de yok günlük az buçuk faiz işler hem
beko bizim evdeki de 4 5 senedir bi sıkntı yok canım :) arçelikde iyidir tvmiz vardı 15 sene kullandık.:)
küçük süpürgeler varya hani duvara asılıyo.onlardan aldınız mı.ay adınıda bilmiyorum
niyazi mi oldu garibim.alayım mı ondan.elektrk süpürgesi varken gerek yok sankiayy evet bizde de vardı o sarı birşeydi duvara takarken kaç kez düşürdüm :)
Şarzlı süpürgeler mi canım... Ben mutfak için arnicanın dik süpürgeleri var ya ondanda bir tane almışdım... 2 elektrik süpürgem var....beko bizim evdeki de 4 5 senedir bi sıkntı yok canım :) arçelikde iyidir tvmiz vardı 15 sene kullandık.:)
küçük süpürgeler varya hani duvara asılıyo.onlardan aldınız mı.ay adınıda bilmiyorum
Ptt de hesap açabilir... Hiç bir şekilde kesinti yapmıyor....bencede elalemin dükkanında ne diye biriktircen para onun yerine bankada hesap aç günlük faiz veren bankalar var ING'de turuncu hesap ben oraya 50-100 atıyorum çok acil bitrşey çıkarsa çekiyorum vade bozumu derdi de yok günlük az buçuk faiz işler hem
niyazi mi oldu garibim.alayım mı ondan.elektrk süpürgesi varken gerek yok sanki
Ptt de hesap açabilir... Hiç bir şekilde kesinti yapmıyor....