- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.261
hihahah iyiki detaylara inmemişsin gördüm o fantastik müthiş şeyleri şimdiUyku seti alma çok kullanışlı değilmiş onun yerine bir sürü nevresim pike alırsın benceÇok detaycı değilim ama pahalı olunca borçları bitmedi işte Daha detaylara inmedim düşün
Benimde ilk parçalarım canım ama devamı gelecek....yok ben daha 1 tane bile bişi almadım iç çamaşır namına. yalnız değilsin canım
eee bunlar da ihtiyaç evlenirkenhihahah iyiki detaylara inmemişsin gördüm o fantastik müthiş şeyleri şimdiböyle borç bitmez tabi ama oh sefan olsun güle güle kullan :))
Benimde ilk parçalarım canım ama devamı gelecek....
nerdeyse evlenmekten vazgeçicek kan vereceğini duyunca o derece nefret ediyo öyle şeylerdenona böyle yapsaydın
öyle tabi :))eee bunlar da ihtiyaç evlenirken
Benimde aynıydı canım nişanımda aldıkları 6 lı gecelik takımı birkaç sutyen takımı ve tonla çiçekli böcekli pijama takımım vardı... Buradaki arkadaşlar konuşunca aklıma geldi almak...ay benimde sadece bohçamda olan satenli dantelli gecelik takımın ve birkaç tane dantelli ekru sütyen don takımımın var böyle şeyler hiiççç almadım utandım wallahi ama lazım da annem evde saklasam bile bulur diye utanıyorum evlendikten sonra alırım artık :)
ay benimde sadece bohçamda olan satenli dantelli gecelik takımın ve birkaç tane dantelli ekru sütyen don takımımın var böyle şeyler hiiççç almadım utandım wallahi ama lazım da annem evde saklasam bile bulur diye utanıyorum evlendikten sonra alırım artık :)
nerdeyse evlenmekten vazgeçicek kan vereceğini duyunca o derece nefret ediyo öyle şeylerden
evlenicez ya görsünler nolcak sankiyahu annem görürse ya benm
yahu annem görürse ya benm
ama daha söz yok nişan yokmuş. ondan sorun olabilirevlenicez ya görsünler nolcak sanki
Uyku seti yerine dört mevsim örtüler var onlar daha kullanışlıymış...yemek takımları falan alıyorum yavaştan uyku setleri falan hepsini birden alırsam yüreğime oturur:)) 2 senedir ne alıyosun canım öyle :)) ayrıntıcısın sen de sanırım :) çeyizlerine de bakyım bana fikir olur :))
şu dantelli pikeler varya .onlardan aldım ben 450yken 250yeUyku seti yerine dört mevsim örtüler var onlar daha kullanışlıymış...
şimdi alsam annem görse bni çarmığa gerer
ayy napcam ben bunla bilmiyorum hastayken bile gitmez doktora evde yatar öyle ilaç falan da içmiyo hiçbazı insanlarda oluyor ama benim bir arkadaşım iğne gördüğü an bayılıyor
ayy napcam ben bunla bilmiyorum hastayken bile gitmez doktora evde yatar öyle ilaç falan da içmiyo hiç
Çeyiz diziyorum anneciğim derim.... Şaka bir tarafa annem karıştırmaz benim...yahu annem görürse ya benm
aa öyleyse alma sakın yanlış anlaşılır ne zaman giyiyon sen bunları falan der aman sakın
Çatal bıçak takımı felan alıp aradan çıkarabilirsin.... Ben önce elektonik ürünlerimi aldım ama bazı kişiler garanti süresi yüzünden tercih etmeyebilirler....şu dantelli pikeler varya .onlardan aldım ben 450yken 250yehaha bi pazarlık yapmışım aklım almadı benim bile :)) uyku takımı bitane aldım sonra düşündüm ki gereksiz git nevresm takılmarı al yorganlar al daha hesalı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?