2015 Haziran Gelinleri

Uyku seti alma çok kullanışlı değilmiş onun yerine bir sürü nevresim pike alırsın benceÇok detaycı değilim ama pahalı olunca borçları bitmedi işteDaha detaylara inmedim düşün
hihahah iyiki detaylara inmemişsin gördüm o fantastik müthiş şeyleri şimdi böyle borç bitmez tabi ama oh sefan olsun güle güle kullan :))

Benimde ilk parçalarım canım ama devamı gelecek....

ay benimde sadece bohçamda olan satenli dantelli gecelik takımın ve birkaç tane dantelli ekru sütyen don takımımın var böyle şeyler hiiççç almadım utandım wallahi ama lazım da annem evde saklasam bile bulur diye utanıyorum evlendikten sonra alırım artık :)

Benimde aynıydı canım nişanımda aldıkları 6 lı gecelik takımı birkaç sutyen takımı ve tonla çiçekli böcekli pijama takımım vardı... Buradaki arkadaşlar konuşunca aklıma geldi almak...

aynen ben de annemden utandığım için alamıyorum. teyzem ben alıcam dedi eheheh

nerdeyse evlenmekten vazgeçicek kan vereceğini duyunca o derece nefret ediyo öyle şeylerden

bazı insanlarda oluyor ama benim bir arkadaşım iğne gördüğü an bayılıyor

Uyku seti yerine dört mevsim örtüler var onlar daha kullanışlıymış...

Uyku seti yerine dört mevsim örtüler var onlar daha kullanışlıymış...
şu dantelli pikeler varya .onlardan aldım ben 450yken 250ye haha bi pazarlık yapmışım aklım almadı benim bile :)) uyku takımı bitane aldım sonra düşündüm ki gereksiz git nevresm takılmarı al yorganlar al daha hesalı canım

Çatal bıçak takımı felan alıp aradan çıkarabilirsin.... Ben önce elektonik ürünlerimi aldım ama bazı kişiler garanti süresi yüzünden tercih etmeyebilirler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…