• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Allah kolaylık versin sizin de bayağı tutmuş :)) canım bütün eşyalarını güle güle kullanırın inş. eşden yana pişmanlığım olmasnda inş herşey hallolur ben 10 senede beklerim ..
Amin inşallah cümlemize canım hepimiz huzurla kullanalım önemli olan o :nazar::KK60:2 seneniz varsa al şimdiden kampanyaya denk geldikçe bekleme derim ben 2012 yılından beri çeyiz yapıyorum:confused:bitmiyor inan en azından mutfağını elektriklileri falan çıkart aradan büyük kolaylık çünkü çok yorucu işlermiş sonra anlıyorsun:KK53:Çeyiz topiğim var bakmak istersen neleri tercih etiğimle ilgili marka detaylarına ulaşabilirsin canım:KK68:

ayy ne güzel yaa kıyamamış sevdiğine :KK68: her ay mı olması gerekiyomuş erkeğin canım ?

canım tam olarak öğrenmek için üroloğa gideceğiz. fakat internette yazan 1 aylık, 3 aylık ve 5 yıllık aşılar varmış.
1 yıllık neden yok anlayamadım :(
eğer yoksa biz 3 aylık olan periyotlarla kullanacağız sanıyorum.
aşıyı bıraktıktan sonra 5-6 ay içinde eski haline dönüyormuş.

Amin inşallah cümlemize canım hepimiz huzurla kullanalım önemli olan o :nazar::KK60:2 seneniz varsa al şimdiden kampanyaya denk geldikçe bekleme derim ben 2012 yılından beri çeyiz yapıyorum:confused:bitmiyor inan en azından mutfağını elektriklileri falan çıkart aradan büyük kolaylık çünkü çok yorucu işlermiş sonra anlıyorsun:KK53:Çeyiz topiğim var bakmak istersen neleri tercih etiğimle ilgili marka detaylarına ulaşabilirsin canım:KK68:
yemek takımları falan alıyorum yavaştan uyku setleri falan hepsini birden alırsam yüreğime oturur:)) 2 senedir ne alıyosun canım öyle :)) ayrıntıcısın sen de sanırım :) çeyizlerine de bakyım bana fikir olur :))

canım tam olarak öğrenmek için üroloğa gideceğiz. fakat internette yazan 1 aylık, 3 aylık ve 5 yıllık aşılar varmış.
1 yıllık neden yok anlayamadım :KK43:
Ne oldu canım geçmiş olsun kaçırdım ben o_O
İnş canım.... Anıl iç giyimde indirimliydi... Dayanamayıp kaptım birşeyler...

İyi yapmışsın canım bulmuşken almak gerek:KK54:

1 yıllık neden yok anlayamadım :KK43:
anladım canım benimki kabul etmez sanırım öyle bişeyi yani nikah işlemleri için kan vercez falan dedim ona bile gitmem diyo deli yaa :KK49::KK67:

yemek takımları falan alıyorum yavaştan uyku setleri falan hepsini birden alırsam yüreğime oturur:)) 2 senedir ne alıyosun canım öyle :)) ayrıntıcısın sen de sanırım :) çeyizlerine de bakyım bana fikir olur :))
Uyku seti alma çok kullanışlı değilmiş onun yerine bir sürü nevresim pike alırsın bence:KK76:Çok detaycı değilim ama pahalı olunca borçları bitmedi işte:KK70:Daha detaylara inmedim düşün :KK57:

İnş canım.... Anıl iç giyimde indirimliydi... Dayanamayıp kaptım birşeyler...
bende 1 tane saten gecelik 1 tane saten sortlu takım 1 jartiyerli iç çamaşırı aldım ama resimleri yok markafoniden almıştım şimdiden yavaş yavaş almak lazım çok iyi yapmışsın :KK31:

Back