• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Merhaba Arkadaşlar şimdiden evelenecek olan arkadaşlara mutluluklar diliyorum İzmir bölgesi icin fotografcılık konusunda yardımcı olabilirim..

Hayırlı olsun, nerede yaşıyorsun ?
Nereye gelin gideceksin..
Düğün yerin neresi ona göre gelinlik bakman daha uygun olur gibi :KK37:

Sivas canm burada kalacağım yine:)) peki sen :) ben çok karar vermem bu konuda oldu bitti zaten bakalım nasıl yapacaz :KK76::KK51:

Hoşbulduk :)

Kızlar hazırlıklar ne durumda?
düğün mekanı tutuldu mu?
Gelinlik diktirmeye ne zaman başlayacağız :)

ramazan dolayısıyla herkes hemen hemen aynı tarihlere yığılıyor:)
hazırlıklar çok çok başlamış değil açıkçası biz bir tek balayı yerimizi ayarladık. erken rezervasyon kaçmasın diye ha birde düğün mekanını tuttuk. sanırım bombaları halletmişiz dimi:)
ben gelinliği hazır almayı düşünüyorum canım ya üstüme uyup uymamasına göre ufak tefek değişiklikler yapılır diktirmeyle uğraşmak zor geliyor bana

Martle Martle selam canım, en önemlilerini halletmişsiniz hemdeee :)
Evet ilk erken rezervasyonlar başladı bende bakıyorum ama bu yıl tatil fiyatları epey pahalı geldi bana..
Dügün hangi ilde olacak, nereyi ayarladınız?

Martle Martle selam canım, en önemlilerini halletmişsiniz hemdeee :)
Evet ilk erken rezervasyonlar başladı bende bakıyorum ama bu yıl tatil fiyatları epey pahalı geldi bana..
Dügün hangi ilde olacak, nereyi ayarladınız?

balıkesirde canım buralıyız zaten 2mizde burada yaşayacağız kısmetse. tatil fiyatları yüksek zaten ya ciddi bir meblağ ayırıyorsun o paraya eve televizyon falan alırdık diyoruz :mad:
şaka bir yana işte 1 kez olacak diye sıkıyoruz dişimizi maalesef. ama en uygun bu ay oluyor kaçırmayın derim.

balıkesirde canım buralıyız zaten 2mizde burada yaşayacağız kısmetse. tatil fiyatları yüksek zaten ya ciddi bir meblağ ayırıyorsun o paraya eve televizyon falan alırdık diyoruz :mad:
şaka bir yana işte 1 kez olacak diye sıkıyoruz dişimizi maalesef. ama en uygun bu ay oluyor kaçırmayın derim.

hadi bakalım hayırlı olsun. Nereye gidiyorsunuz tatile ?

Ben de 2015 Haziran gelini oluyorum
:KK70:
Mutellam :KK54:
bu sene ramazan hazirana denk gelince erken yaz gelini olmak isteyenler çok sıkıştı :110:
Haziran pek yok gibi canım Nisan-Mayısa daha çok sıkıştı :KK17:
Kizlarrr haziran 30 çekiyor ya, her güne (1-30 a kadar) bir ad koyayim diyorum, çiçek isimleri vs. Sizlerin düğün tarihlerinin ile birlikte yanlarına bu isimleri yazayım ilk sayfada paylasayip diyorum sizce nasıl fikir olur düşüncelerinizi almak istiyorum:KK51:
Ornegin, Gizem_ikra, 06.06.2015, papatya gibi:KK16:

Ben Çarkıfelek çiçeğini istesem:KK16: 14.06.2014:nazar:

alanya taraflarında otel ayarladık canım vikingen infinity diye bi arkadaş tavsiyesiyle orada karar kıldık siz ne taraf düşünüyorsunuz?
Ay oralar harika iyi dusunmussunuz canım, keşke bizde balayına ciksak ama iste hayat şartları bir yerden kısmak gerekiyor, gerçi desem gideriz de kiyamiyorummm ben,:eek::KK51: gerek yok yani :cool:

Ay oralar harika iyi dusunmussunuz canım, keşke bizde balayına ciksak ama iste hayat şartları bir yerden kısmak gerekiyor, gerçi desem gideriz de kiyamiyorummm ben,:eek::KK51: gerek yok yani :cool:

ya hayat artık sizin hayatınız sonuçta her zaman gidilir tatile illaki şimdi gidilecek die birşey yokki maddi olarak zorlanılacaksa gerek yok bizi de biraz zorlayacak ama işte herkesin önceliği farklı olabiliyor sıkma canını hiç sen

Haziran olsa hemen yaa :KK14:

offf evet canımm yaa şafak sayıyoruz yine askerliği yedik biz bunumu yiyemicez :)

Kesinlikle mutellacimm hemencik gelse Hoppa valla iple cekiyorum :KK51: şafak sayıyorum her gün su kadar gün kaldı diye:KK49:

ya hayat artık sizin hayatınız sonuçta her zaman gidilir tatile illaki şimdi gidilecek die birşey yokki maddi olarak zorlanılacaksa gerek yok bizi de biraz zorlayacak ama işte herkesin önceliği farklı olabiliyor sıkma canını hiç sen

offf evet canımm yaa şafak sayıyoruz yine askerliği yedik biz bunumu yiyemicez :)

Lütfen bana Muti deyin kızlar :KK14:

Back