- 3 Aralık 2010
- 371
- 175
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Merhaba kızlar bende Hanımeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramıza canimmm 3 tane hanimelilimiz olduMerhaba kızlar bende Hanımeli
Hoşbulduk :)Hoşgeldin aramıza canimmm 3 tane hanimelilimiz oldu
Salon tutuldu canım suan bnm icin tek sorun gelinlik, hala karar veremedim benHoşbulduk :)
Kızlar hazırlıklar ne durumda?
düğün mekanı tutuldu mu?
Gelinlik diktirmeye ne zaman başlayacağız :)
Hoşbulduk :)
Kızlar hazırlıklar ne durumda?
düğün mekanı tutuldu mu?
Gelinlik diktirmeye ne zaman başlayacağız :)
Martle selam canım, en önemlilerini halletmişsiniz hemdeee :)
Evet ilk erken rezervasyonlar başladı bende bakıyorum ama bu yıl tatil fiyatları epey pahalı geldi bana..
Dügün hangi ilde olacak, nereyi ayarladınız?
balıkesirde canım buralıyız zaten 2mizde burada yaşayacağız kısmetse. tatil fiyatları yüksek zaten ya ciddi bir meblağ ayırıyorsun o paraya eve televizyon falan alırdık diyoruz
şaka bir yana işte 1 kez olacak diye sıkıyoruz dişimizi maalesef. ama en uygun bu ay oluyor kaçırmayın derim.
hadi bakalım hayırlı olsun. Nereye gidiyorsunuz tatile ?
MutellamBen de 2015 Haziran gelini oluyorum
Haziran pek yok gibi canım Nisan-Mayısa daha çok sıkıştıbu sene ramazan hazirana denk gelince erken yaz gelini olmak isteyenler çok sıkıştı
Kizlarrr haziran 30 çekiyor ya, her güne (1-30 a kadar) bir ad koyayim diyorum, çiçek isimleri vs. Sizlerin düğün tarihlerinin ile birlikte yanlarına bu isimleri yazayım ilk sayfada paylasayip diyorum sizce nasıl fikir olur düşüncelerinizi almak istiyorum
Ornegin, Gizem_ikra, 06.06.2015, papatya gibi
Ay oralar harika iyi dusunmussunuz canım, keşke bizde balayına ciksak ama iste hayat şartları bir yerden kısmak gerekiyor, gerçi desem gideriz de kiyamiyorummm ben, gerek yok yanialanya taraflarında otel ayarladık canım vikingen infinity diye bi arkadaş tavsiyesiyle orada karar kıldık siz ne taraf düşünüyorsunuz?
Kesinlikle mutellacimm hemencik gelse valla iple cekiyorum şafak sayıyorum her gün su kadar gün kaldı diyeHaziran olsa hemen yaa
Ay oralar harika iyi dusunmussunuz canım, keşke bizde balayına ciksak ama iste hayat şartları bir yerden kısmak gerekiyor, gerçi desem gideriz de kiyamiyorummm ben, gerek yok yani
Haziran olsa hemen yaa
Kesinlikle mutellacimm hemencik gelse valla iple cekiyorum şafak sayıyorum her gün su kadar gün kaldı diye
ya hayat artık sizin hayatınız sonuçta her zaman gidilir tatile illaki şimdi gidilecek die birşey yokki maddi olarak zorlanılacaksa gerek yok bizi de biraz zorlayacak ama işte herkesin önceliği farklı olabiliyor sıkma canını hiç sen
offf evet canımm yaa şafak sayıyoruz yine askerliği yedik biz bunumu yiyemicez :)