2015 Haziran Gelinleri

günaydınn gelincikler nassınız bugün bende keyifler yerinde balayı işini hallettim parayı gönderdim rezervasyonumuzu yaptırdım böyle bişeyler hallolunca çok seviniyorum kafamdan bi sorun daha kalkmış oluyo bugünde fotoğrafçı işini halletmeyi düşünüyorum sizin fotoğrafçıyla ilgili önerebileceğiniz püf noktalar var mı neye dikkat etmem lazım

Hayırlı olsun canım nerede karar kıldınız Bizde fotoğrafçıyı halletcez inşallah Aralık çıkmadanÖnerebileceğim çok bilgim olmasa da kaç saat çekim yapılıyor kaç adet elimizde resim olacak albüm olarak kaç tane hangi boylarda poster veriliyor mu bütün çekilen resimler iyi olsun kötü oldun dvd halinde teslim edilecek mi istediğimiz bir kaç resime renklendirme yaptırabilir miyiz ödeme şekli nasıl olacak en geç düğünden kaç gün sonra teslim alabilirizSaat kaç aralığında çekim yapıyorsunuz hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz resim çekilirken yanınızda bazı şirinlik aletleri getiriliyor mu şemsiye gibi yoksa biz mi temin ediyoruz falan

Günaydın canım... Balayı işini halletmene sevindim darısı bize inş... Ben fotografcımızı seçerken ilk önce çektiği fotograflara baktım begendiğim fotografçıda daha sonra sıcakkanlı mı, iletişimi kuvvetli mi diye inceledim... Çünkü öyle insanlar sizi daha çok rahatlatıp çok iyi pozlar yakalabiliyor.... Sonrasın da istediğim pozlara göre aksesuarlar var mı,mekan değişikliğinde herhangi bir ücrete tabi mi, kaç poz çekim hakkı var vs... devam ediyor...

Günaydın kızlar.
bu bilgilere ek olarak kristal albüm yapıyor olması önemli fotoğraf kalitesi açısından. bir de tüm fotoğrafları CD'de veriyor mu o da önemli

Günaydın kızlar.
bu bilgilere ek olarak kristal albüm yapıyor olması önemli fotoğraf kalitesi açısından. bir de tüm fotoğrafları CD'de veriyor mu o da önemli
Günaydın canım evet zaten öncelikli olarak fotoğrafları incelenmeli kişinin isteği yönünde mi eğlenceli doğal pozlar mı yoksa sade ağır pozlar mı istiyor kişi önemli

aynen canım inşallah çok pahalı değildir alıp banada kargolarsın bu işin ticaretine girelim bari ben burdan müşteri bulurum sana

Hahaha di mi Haziran gelinciklerine kargo ücretsiz, diğerlerine iki katı fiyatına+kargo Eeeee düğün yapcaz para lazım

Günaydın heyecanlı gelinler

Günaydıııınnnnnnnnn canııımmm

ayy süper canım yaa hepsini sorcam bunların çok sağol valla albümleri gösterdi kaç tane vereceğini falan söyledi ama dvd olayını bide şu şirinlik aletlerini sormam lazım saklı göl evlerinde rezarvasyon yaptırdım canım oraya gicicez allah nasip ederse

sen ayarladın mı canım fotoğrafçını fiyat olarak ne konuştunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…