- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.141
Aynen canım bayıldım ya çok güzeller sen ankaradasın dimi al bizede gönderhttps://intimissimi.com/ kızlar burda da çok güzel tasarımlar var.. Türkiyeye online satış var mı ve fiyatları nasıl bilmiyorum da istanbul ve ankarada bi kaç yerde mağazaları varmış
Vavvv çok güzeller ... Çok beğendimhttps://intimissimi.com/ kızlar burda da çok güzel tasarımlar var.. Türkiyeye online satış var mı ve fiyatları nasıl bilmiyorum da istanbul ve ankarada bi kaç yerde mağazaları varmış
Aynen canım bayıldım ya çok güzeller sen ankaradasın dimi al bizede gönder
İç gıdıklıyo hepsi deVavvv çok güzeller ... Çok beğendim
nehirnil111 lugavi betuya toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
aynen canım inşallah çok pahalı değildir alıp banada kargolarsın bu işin ticaretine girelim bari ben burdan müşteri bulurum sanaHahaha olurrr bi gün gidip bi inceleyim de ortalama fiyatlarına bakayım paylaşırım sizinle de
Hayırlı olsun canım nerede karar kıldınızgünaydınn gelincikler nassınız bugünbende keyifler yerinde balayı işini hallettim parayı gönderdim rezervasyonumuzu yaptırdım böyle bişeyler hallolunca çok seviniyorum kafamdan bi sorun daha kalkmış oluyo bugünde fotoğrafçı işini halletmeyi düşünüyorum sizin fotoğrafçıyla ilgili önerebileceğiniz püf noktalar var mı neye dikkat etmem lazım
Günaydın canım... Balayı işini halletmene sevindim darısı bize inş... Ben fotografcımızı seçerken ilk önce çektiği fotograflara baktım begendiğim fotografçıda daha sonra sıcakkanlı mı, iletişimi kuvvetli mi diye inceledim... Çünkü öyle insanlar sizi daha çok rahatlatıp çok iyi pozlar yakalabiliyor.... Sonrasın da istediğim pozlara göre aksesuarlar var mı,mekan değişikliğinde herhangi bir ücrete tabi mi, kaç poz çekim hakkı var vs... devam ediyor...günaydınn gelincikler nassınız bugünbende keyifler yerinde balayı işini hallettim parayı gönderdim rezervasyonumuzu yaptırdım böyle bişeyler hallolunca çok seviniyorum kafamdan bi sorun daha kalkmış oluyo bugünde fotoğrafçı işini halletmeyi düşünüyorum sizin fotoğrafçıyla ilgili önerebileceğiniz püf noktalar var mı neye dikkat etmem lazım
günaydınn gelincikler nassınız bugünbende keyifler yerinde balayı işini hallettim parayı gönderdim rezervasyonumuzu yaptırdım böyle bişeyler hallolunca çok seviniyorum kafamdan bi sorun daha kalkmış oluyo bugünde fotoğrafçı işini halletmeyi düşünüyorum sizin fotoğrafçıyla ilgili önerebileceğiniz püf noktalar var mı neye dikkat etmem lazım
Hayırlı olsun canım nerede karar kıldınızBizde fotoğrafçıyı halletcez inşallah Aralık çıkmadan Önerebileceğim çok bilgim olmasa da kaç saat çekim yapılıyor kaç adet elimizde resim olacak albüm olarak kaç tane hangi boylarda poster veriliyor mu bütün çekilen resimler iyi olsun kötü oldun dvd halinde teslim edilecek mi istediğimiz bir kaç resime renklendirme yaptırabilir miyiz ödeme şekli nasıl olacak en geç düğünden kaç gün sonra teslim alabiliriz Saat kaç aralığında çekim yapıyorsunuz hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz resim çekilirken yanınızda bazı şirinlik aletleri getiriliyor mu şemsiye gibi yoksa biz mi temin ediyoruz falan
Günaydın canım evet zaten öncelikli olarak fotoğrafları incelenmeli kişinin isteği yönünde mi eğlenceli doğal pozlar mı yoksa sade ağır pozlar mı istiyor kişi önemliGünaydın kızlar.
bu bilgilere ek olarak kristal albüm yapıyor olması önemli fotoğraf kalitesi açısından. bir de tüm fotoğrafları CD'de veriyor mu o da önemli
aynen canım inşallah çok pahalı değildir alıp banada kargolarsın bu işin ticaretine girelim bari ben burdan müşteri bulurum sana
Günaydın heyecanlı gelinler
ayy süper canım yaa hepsini sorcam bunların çok sağol vallaHayırlı olsun canım nerede karar kıldınızBizde fotoğrafçıyı halletcez inşallah Aralık çıkmadan Önerebileceğim çok bilgim olmasa da kaç saat çekim yapılıyor kaç adet elimizde resim olacak albüm olarak kaç tane hangi boylarda poster veriliyor mu bütün çekilen resimler iyi olsun kötü oldun dvd halinde teslim edilecek mi istediğimiz bir kaç resime renklendirme yaptırabilir miyiz ödeme şekli nasıl olacak en geç düğünden kaç gün sonra teslim alabiliriz Saat kaç aralığında çekim yapıyorsunuz hangi bölgeleri tercih ediyorsunuz resim çekilirken yanınızda bazı şirinlik aletleri getiriliyor mu şemsiye gibi yoksa biz mi temin ediyoruz falan
tabikiii haziran gelinleri ayrıcalıklı herzamanHahaha di miHaziran gelinciklerine kargo ücretsiz, diğerlerine iki katı fiyatına+kargo Eeeee düğün yapcaz para lazım
sen ayarladın mı canım fotoğrafçını fiyat olarak ne konuştunuz ?Günaydın canım... Balayı işini halletmene sevindim darısı bize inş... Ben fotografcımızı seçerken ilk önce çektiği fotograflara baktım begendiğim fotografçıda daha sonra sıcakkanlı mı, iletişimi kuvvetli mi diye inceledim... Çünkü öyle insanlar sizi daha çok rahatlatıp çok iyi pozlar yakalabiliyor.... Sonrasın da istediğim pozlara göre aksesuarlar var mı,mekan değişikliğinde herhangi bir ücrete tabi mi, kaç poz çekim hakkı var vs... devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?