- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.121
yok kız haziran çok erkenMiki Haziran mı yoksaKız gel gel aynı ayda evlenek
Saol canımcım.. Benim de yıllardır bastırdığım bi iç giyim hastalığım var.. Artık dışarıya çıkarma zamanı geliyoTabisi canım hemen ekleyeyim
http://www.dagistore.com/default.aspx
http://www.giycem.com/
http://www.fantazigiyim.com/
Nasıl siteler bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım öyle bakarken bunlara denk geldim kullanımlara ekledim
Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gelyok kız haziran çok erkeneylül gibi felan
anaaam ben konuyu 2015 gelinleri diye zannettiğim için şeyetmiştim haziran kısmını görmedim ya la
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadarSaol canımcım.. Benim de yıllardır bastırdığım bi iç giyim hastalığım var.. Artık dışarıya çıkarma zamanı geliyo
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedimnehirnil111 fantazi giyime bakayım dedim şirkette bakamadan çıktım.. Ne yaptın sen nehirnill :)))
hahah olabilir valla hayırlısı bakalımAllah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim
Haziran aşktır aşkhahah olabilir valla hayırlısı bakalım
Seneye yılbaşına artıkŞu yılbaşı kostümleri çok fena ya evli olmak vardı şincik
Allah söyletmiştir belki de ayağın geldi bak gel sen gel
Benimde var artık dışarı çıkacak o iç çamaşırları bizim olacak işte o kadar
Bakma kız şirkette eve git sakin kafayla bak ama nasıl duracaksın almadan bilemedim
Tutabilene aşk olsunSeneye yılbaşına artıkKimse tutamaz bizi
Al tabi al seni senitabikide alacağım almayacağımıda kim söyledi
Aaaa aynen yaa benimki şok olur heraldenehirnil111 lugavi betuya toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
Vay bee demek ki tek biz sabırsızlanmıyormuşuz demek ki bizim hatunların içinde ne cevherler varmış derlernehirnil111 lugavi betuya toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
Vay bee demek ki tek biz sabırsızlanmıyormuşuz demek ki bizim hatunların içinde ne cevherler varmış derlerTabi burada okumasınlar yinede
Ahahahaha çok şaşıracakları kesin de tepkileri ne olur bilememnehirnil111 lugavi betuya toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
nehirnil111 lugavi betuya toz-pembe @mickey34 kızlar bizim erkekler bu yazılarımızı okusa ne yaparlar ne düşünürler acaba ?
Aaaa aynen yaa benimki şok olur heralde
Ahahahaha çok şaşıracakları kesin de tepkileri ne olur bilemem
Evlendikten sonra öğrenirler bizim de dürtülerimizin olduğunueee bi onların mı dürtüleri var aaamutlu olsunlar daha ne istiyolarmış
Evlendikten sonra öğrenirler bizim de dürtülerimizin olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?