• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

üüff bende hep kedili ayıcıklı pijamalar almıştım :)

beni uyandırdığınız için teşekkür ederim :))
Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsin :rolleyes:maksimum tayt tunikler eşofman takımları olsun yani şimdi giyemezsek çocuk olduğunda hiç giyemeyiz :KK8:

Kız yıllarca aylarca bekliyoruz bir kaç dakika beklenir belki yarım saat :KK53:sen çaktırmadan giyersin duşunu aldıktan sonra tabi beraber almak istemezse :rolleyes:ayy edepsiz edepsiz konuşuyorum bugün mübarek günlerde hayrolsun :oops::KK70:
valla beklemez gibi geliyo bana :rolleyes: yok canım edepsizlikle alakası yok ki hayatın gerçekleri bunlar :KK45:

Öyle değil mi ama kim ne taktı aa bak bu gelmedi şu nasıl oynadı falan ben yaparım vallahi eğer yorgunluktan sızmazsam :KK70:Yemek yemem gerek açken uyuyamam diyoruz ki balayına 1 gün sonra gitsek bile sonraki günde evde kahvaltılık almayacağız 1 hafta sonuçta bozulurlar akşam bir pizza söyleriz eve giderken ya da hamburger falan bir güzel mideye indiririz sonra gelsin devamı:kk77:Açlığa dayanamadığım nasıl belli oluyor değil mi :KK53:Öteki günde artık birşeyler atıştırırız aileler yaprak sarması pilav falan yaparlar herhalde börek gibi onları tüketiriz sonra balayına:KK55::KK60::KK23:

bizim düğün yemekli olacağından aç olmam diye düşünüyorum. bir de mutluyken yemek yiyemem ben :eek:

Kılzar çok komiksiniz ya :)
Ben hiç iç giyim falan almadım.. Sanırım yogunlaşmama gerek ne dersiniz :)))

nehirnil111 nehirnil111 Martle Martle toz-pembe toz-pembe lugavi lugavi

ben de daha hiç bişi almadım iç giyime dair. bakmadım da tuhaf hissediyorum ne bilim. biraz daha beklicem sanırım mart- nisana kadar :KK51:
kız benimki beklemez valla benim onu giymemi :KK45::oops:

ben de bekleyeceğini sanmıyorum. gerek yok giymene diyebilir :KK8: o yüzden ben baştan giyicem :KK37:

Bende heyecan yaptım ya yazdıklarımı okuyunca :KK23:Ayy geçence tur şirketi demiş ki aile cüzdanını unutmayın diye nişanlıma sonuçta kimlikler hemen değişmeyecek düğün mekanında istiyoruz nikahı falan bana söyledi nişanlım nasıl tuhaf oldum ya biz bir aile olacağız nikah cüzdanımız olacak kızlar bizim kocişlerimiz mi olacak ya rüya gibi :nazar::KK36::rolleyes:

bizim 6sında istanbul'da 12sinde nişanlımın memleketinde olacak. oraya giderkenki uçak biletlerini aldık. kendi soyadını yazdırmış tabi benim adımın sonuna. bir garip oldum :KK33:

bizim düğün yemekli olacağından aç olmam diye düşünüyorum. bir de mutluyken yemek yiyemem ben :eek:

bizim 6sında istanbul'da 12sinde nişanlımın memleketinde olacak. oraya giderkenki uçak biletlerini aldık. kendi soyadını yazdırmış tabi benim adımın sonuna. bir garip oldum :KK33:

O zaman düğünde de yiyemezsin stresten heyecandan canım ama en azından eve gelince açlığını hissedebilirsin gelinle damat düğün günü aç kalan insanlar zaten:KK53:

Uçak biletlerini bizde aldık balayı için ne yazdırdı ki bir şey yazdırılıyor mu hiç bilemedim bak bir bakalım:KK23:Çok tuahf duygular gerçekten:KK22:

ben de bekleyeceğini sanmıyorum. gerek yok giymene diyebilir :KK8: o yüzden ben baştan giyicem :KK37:[/QUOTE]
bende baştan giymeyi düşünüyorum canım :KK22:

O zaman düğünde de yiyemezsin stresten heyecandan canım ama en azından eve gelince açlığını hissedebilirsin gelinle damat düğün günü aç kalan insanlar zaten:KK53:

Uçak biletlerini bizde aldık balayı için ne yazdırdı ki bir şey yazdırılıyor mu hiç bilemedim bak bir bakalım:KK23:Çok tuahf duygular gerçekten:KK22:
bizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimize :KK36:

ya bizimki nişan alışverişi sırasında dışarda bekledi annesiyle aldık iç giyim ürünlerini sonra bana soruyor nasıl aldı merak ettim diye anlatmam giyince görürsün dedim üzerinde o geceliğin falan çok kalacağını hayal ediyorsan yanılıyorsun dedi :):) ayyy töbeeee nehirnil111 nehirnil111 biziiiii yoldan çıkardın ahahahahaa:)

Kedili ayıcıklara falan bir kaç ay 1 sene sonra falan geç kız öncesinde kalpliler satenler tüller gelsin :rolleyes:maksimum tayt tunikler eşofman takımları olsun yani şimdi giyemezsek çocuk olduğunda hiç giyemeyiz :KK8:

ablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorum :( bari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm

ya bizimki nişan alışverişi sırasında dışarda bekledi annesiyle aldık iç giyim ürünlerini sonra bana soruyor nasıl aldı merak ettim diye anlatmam giyince görürsün dedim üzerinde o geceliğin falan çok kalacağını hayal ediyorsan yanılıyorsun dedi :):) ayyy töbeeee nehirnil111 nehirnil111 biziiiii yoldan çıkardın ahahahahaa:)
benimki annesine diyomuş alacağınız iç çamaşırlarını ben seçeyim diye :KK45: kayınvalidem anlattı utandım ya nişanda alırken dışarda bekledi ama allahtan :KK45: ben yanıma gelip şunu al falan der diye düşündüm :KK45:

bizde düğünden sonra kardeşler ve arkasaşlarla yemek yenmeye gidilir o yüzden karnımızı doyurup öyle geçeriz evimize :KK36:
Anladım canım o zaman tabisi doyarsınız :KK19:

Haklı zaten üzerimizde 5 dakika bile zor duracaklar ne kadar da para veriyoruz bir de :63::KK70:Kız seninde içinde varmış ki çıkmış dışarı :KK53:Benim içim temiz bir kerem :KK70:

benimki annesine diyomuş alacağınız iç çamaşırlarını ben seçeyim diye :KK45: kayınvalidem anlattı utandım ya nişanda alırken dışarda bekledi ama allahtan :KK45: ben yanıma gelip şunu al falan der diye düşündüm :KK45:

hahha koptum o da iyiymiş yaa :)

Anladım canım o zaman tabisi doyarsınız :KK19:

Haklı zaten üzerimizde 5 dakika bile zor duracaklar ne kadar da para veriyoruz bir de :63::KK70:Kız seninde içinde varmış ki çıkmış dışarı :KK53:Benim içim temiz bir kerem :KK70:

benimde için temiz kiiii bizimkilerde hata onlardan çıkıyor böyle şeyler demi :)

ablamda geçen diyorki bana 2 ay sonra ayıcıklı pijamaya geçersin sen ben seni biliyorum :KK43: bari 1 sene dayanabilsem ama sanmıorm
Geçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzum :KK17::KK53:İşten eve gideceğim zaten hafta içi hemen geçiririm üzerime rahat birşeyler yemek bulaşık derken tabi makyajımı silmem öyle bakımlı dururum:KK70:sonra pijamalarımı giyerim artık uyuma vaktine gecicez yani:cool:Hafta sonu da kasmam vallahi rahat kahvaltı yapacileceğimiz şekilde giyinirim sonuçta evimiz bizim rahat olmalıyız:KK16:Ama seksilik katmak bizim elimizde şortlu takımlar var yazın onlardan tercih ederiz mesela spor atletler falan hafif bir makyaj tepeden bir topuz bile bakıml görünmemizi sağlar :D

Geçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzum :KK17::KK53:İşten eve gideceğim zaten hafta içi hemen geçiririm üzerime rahat birşeyler yemek bulaşık derken tabi makyajımı silmem öyle bakımlı dururum:KK70:sonra pijamalarımı giyerim artık uyuma vaktine gecicez yani:cool:Hafta sonu da kasmam vallahi rahat kahvaltı yapacileceğimiz şekilde giyinirim sonuçta evimiz bizim rahat olmalıyız:KK16:Ama seksilik katmak bizim elimizde şortlu takımlar var yazın onlardan tercih ederiz mesela spor atletler falan hafif bir makyaj tepeden bir topuz bile bakıml görünmemizi sağlar :D
valla güzel fikirler veriyosun :KK45: aynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz :oops::KK16:

valla güzel fikirler veriyosun :KK45: aynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz :oops::KK16:
Bende daha ne fikirler var bir evlenek de :KK53: Tabi ki çiftler birbirini memnun etmeli ki evlilik bal gibin olsun herşey bizim elimizde yani :KK16:Ben Akrep bayanıyım içimde var bak yalan yok:KK70:

Back