- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #1.081
valla güzel fikirler veriyosunaynen canım herşey bizim elimizde sonuçta eşimizi mutlu etmekte görevimiz
Bende daha ne fikirler var bir evlenek deTabi ki çiftler birbirini memnun etmeli ki evlilik bal gibin olsun herşey bizim elimizde yani Ben Akrep bayanıyım içimde var bak yalan yok
Geçebiliriz ama savaşacağız en azından taytları bluzları bol tutacağım mecbur kalayım diye ekoseli pijama giydiğimde olur ev içinde tabi sürekli hazır gibi bekleyecek halimiz yok kuzumİşten eve gideceğim zaten hafta içi hemen geçiririm üzerime rahat birşeyler yemek bulaşık derken tabi makyajımı silmem öyle bakımlı dururum sonra pijamalarımı giyerim artık uyuma vaktine gecicez yani Hafta sonu da kasmam vallahi rahat kahvaltı yapacileceğimiz şekilde giyinirim sonuçta evimiz bizim rahat olmalıyız Ama seksilik katmak bizim elimizde şortlu takımlar var yazın onlardan tercih ederiz mesela spor atletler falan hafif bir makyaj tepeden bir topuz bile bakıml görünmemizi sağlar
makyajı benimki sevmiyo zaten bide fondoten sürmem pek özel bi gün olmadıkca rimel falan yeter evde özel durumlar içinaman azcık onlarda bakımlı olsun ama yahuuu ne böyle herşeyi devletten beklememek lazım. evde asla makyajla gezmem wala cildime yazık
O zaman zorlamaya gerek yok zaten içimizde var zamanı gelince ortaya çıkarahaha bende akrebim canım
Geyşa ne kızgeyşam benim
Evet deri görünümlü taytlar mesela çok hoş gözüküyor başka desenli de olabilir üzerine uzun olur kısa olur farketmez hafif dekolteli falantayt bluz kombinasyonu tam benlik omzu düşük bluz olcak ama
makyajı benimki sevmiyo zaten bide fondoten sürmem pek özel bi gün olmadıkca rimel falan yeter evde özel durumlar için
aynen canım akrep bayanlarının doğasında var zamanla ortaya çıkarO zaman zorlamaya gerek yok zaten içimizde var zamanı gelince ortaya çıkar
Demek ki sende var farketmedin henüzaynen canım akrep bayanlarının doğasında var zamanla ortaya çıkar
Zaten evde full makyajla otur demiyoruz arada eşine özel süprizli olsun yani saçlar düzleştirilmiş ya kıvırılmış falan kıyafetlerin daha bakımlı gibi erkeklerde bakımlı olmalı mesela herşey karışılıklı olduğunda güzelaman azcık onlarda bakımlı olsun ama yahuuu ne böyle herşeyi devletten beklememek lazım. evde asla makyajla gezmem wala cildime yazık
haha aynen benim tipte öyle masumDemek ki sende var farketmedin henüzBen doğuştan hissediyorum sanki tipimi de görsen çok masum
Ama Akrep bayanlarını hemen ortamda farkederler gözler daha çekicidir dikkat çeker çok güzel olmasa da öyle kocaman gözlerimiz yoktur belki ama insanı çekiyor genelde masum giyiniriz ama o bile seksi dururhaha aynen benim tipte öyle masumiçimizde canavar var ama
Kız arada neler karıştırdın sen seni seni içinizde canavarı çıkardım gibiKızlar siz yazışırken ben araştırma yaptım :)
Hemen suwene bakın bayılacaksınızzzzzzz
allahtan benim sevdiceğim titiz bi insan şanlıyımZaten evde full makyajla otur demiyoruz arada eşine özel süprizli olsun yani saçlar düzleştirilmiş ya kıvırılmış falan kıyafetlerin daha bakımlı gibi erkeklerde bakımlı olmalı mesela herşey karışılıklı olduğunda güzel
Kız arada neler karıştırdın sen seni seni içinizde canavarı çıkardım gibiHemen bakayım iç çamaşırı hastalığım var parasızlıktan alamıyorum
yaa instagramın var mı çok merak ettim seni bende anlattığın gibiyimAma Akrep bayanlarını hemen ortamda farkederler gözler daha çekicidir dikkat çeker çok güzel olmasa da öyle kocaman gözlerimiz yoktur belki ama insanı çekiyor genelde masum giyiniriz ama o bile seksi dururNe kadan mütevaziyim bak ben kendimi çok da öyle bulmuyorum ama genel yorum bu
Bende şanslıyımallahtan benim sevdiceğim titiz bi insan şanlıyım
Pahalı evet benimde bildiğim bir kaç site var söylesem içlerinden çıkamazsın şimdiSuwene baktım canım ya güzel şeler war, ama fiyatları pahalı..
Bizde saatık suwen daha uygun fiyatlı.. Çıkınca bizden alayım :)
Bende hepinizi merak ediyorum ama maalesef sosyal birşeyim yokyaa instagramın var mı çok merak ettim seni bende anlattığın gibiyim
Aaa bende akrep burcuyum valla gözlerimde kocaman ahh içimizde var işte seksepalitesi yüksek insanlarızAma Akrep bayanlarını hemen ortamda farkederler gözler daha çekicidir dikkat çeker çok güzel olmasa da öyle kocaman gözlerimiz yoktur belki ama insanı çekiyor genelde masum giyiniriz ama o bile seksi dururNe kadan mütevaziyim bak ben kendimi çok da öyle bulmuyorum ama genel yorum bu
Demek ki benden kaynaklanmıyor bu hepimiz öyleyiz bütün Akrepler buraya mı toplanmışAaa bende akrep burcuyum valla gözlerimde kocaman ahh içimizde var işte seksepalitesi yüksek insanlarız
Eee artık kendimizi gösterme vakti geldi eşlerimiz görsün içimizdeki volkanıDemek ki benden kaynaklanmıyor bu hepimiz öyleyiz bütün Akrepler buraya mı toplanmışBu yıl Akreplerin yılı mı olacak flaş flaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?