2015 Haziran Gelinleri

tayt bluz kombinasyonu tam benlik omzu düşük bluz olcak ama

aman azcık onlarda bakımlı olsun ama yahuuu ne böyle herşeyi devletten beklememek lazım. evde asla makyajla gezmem wala cildime yazık
makyajı benimki sevmiyo zaten bide fondoten sürmem pek özel bi gün olmadıkca rimel falan yeter evde özel durumlar için

tayt bluz kombinasyonu tam benlik omzu düşük bluz olcak ama
Evet deri görünümlü taytlar mesela çok hoş gözüküyor başka desenli de olabilir üzerine uzun olur kısa olur farketmez hafif dekolteli falanSade kalın askılı atletler de bana çok seksi geliyor ya
makyajı benimki sevmiyo zaten bide fondoten sürmem pek özel bi gün olmadıkca rimel falan yeter evde özel durumlar için

O zaman çaktırmadan eşin gelmeden hemen önce rujunu sür hafif böyle dudaklarına dokundur yani rimel kirpiklerine onlar bile hafif daha parlatır suratı yani kokulu vücut kremleri spreyleri bakım için şart

aman azcık onlarda bakımlı olsun ama yahuuu ne böyle herşeyi devletten beklememek lazım. evde asla makyajla gezmem wala cildime yazık
Zaten evde full makyajla otur demiyoruz arada eşine özel süprizli olsun yani saçlar düzleştirilmiş ya kıvırılmış falan kıyafetlerin daha bakımlı gibi erkeklerde bakımlı olmalı mesela herşey karışılıklı olduğunda güzel

haha aynen benim tipte öyle masum içimizde canavar var ama
Ama Akrep bayanlarını hemen ortamda farkederler gözler daha çekicidir dikkat çeker çok güzel olmasa da öyle kocaman gözlerimiz yoktur belki ama insanı çekiyor genelde masum giyiniriz ama o bile seksi durur Ne kadan mütevaziyim bak ben kendimi çok da öyle bulmuyorum ama genel yorum bu

allahtan benim sevdiceğim titiz bi insan şanlıyım

Kız arada neler karıştırdın sen seni seni içinizde canavarı çıkardım gibi Hemen bakayım iç çamaşırı hastalığım var parasızlıktan alamıyorum

Suwene baktım canım ya güzel şeler war, ama fiyatları pahalı..
Bizde saatık suwen daha uygun fiyatlı.. Çıkınca bizden alayım :)

yaa instagramın var mı çok merak ettim seni bende anlattığın gibiyim

allahtan benim sevdiceğim titiz bi insan şanlıyım
Bende şanslıyım
Suwene baktım canım ya güzel şeler war, ama fiyatları pahalı..
Bizde saatık suwen daha uygun fiyatlı.. Çıkınca bizden alayım :)
Pahalı evet benimde bildiğim bir kaç site var söylesem içlerinden çıkamazsın şimdi
yaa instagramın var mı çok merak ettim seni bende anlattığın gibiyim
Bende hepinizi merak ediyorum ama maalesef sosyal birşeyim yok Özelden mesajla resimlerinizi gönderirseniz bende gönderirim

Aaa bende akrep burcuyum valla gözlerimde kocaman ahh içimizde var işte seksepalitesi yüksek insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…