- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Yok canım onu bende düşündüm de o da olmuyor ben böyle hatta mümkünse davulla çıkartılsın istiyorum ya ama gelin gibi olurAynen öyle canım, diğeri iş yükü resmen..
Bana kalsa kimse gelmesin ben iş çıkışı hafta sonları kendim herşeyi yerleştiririm ama bu dönemde herkes hassas..
Eh işte pek keyfim yok canım. Nişanşandığımdan beri hep ailelerle bi görüşme halindeyiz özellikle son 1 aydır nişanlımla gönlümüze göre bi vakit geçiremez olduk ya dün artık sabrımın sınırlarının zorlandığı bi gün oldu.
Bir dokun bin ah işit oldu kusura bakmaHassasım bu aralar sanırım bi de.
Sen nasılsın?
Günaydın.. Gerçekten nişanlanınca herkeste böyle oluyor galiba.. Bende bir biziz sanıyordum.. Nişanlandığımızdan beri neredeyse baş başa hiç vakit geçiremedikNapıcaz böyle bilmiyorum Haziran bari çabuk gelse
Keyiflenemiyorum hafta sonuda çalışcagımı öğrendim moral sıfır...Evet kızlar keyiflenin bakalım hafta sonu geldi bir hafta daha yaklaştık
Keyiflenemiyorum hafta sonuda çalışcagımı öğrendim moral sıfır...Ben bu hafta çalışmaya hazır değildim...
Bu hafta çok yoruldum,hastayım ama dinlenmek istiyordum... Ara ara hafta sonları duruyoruz ihaleler olunca maalesef o aralardan biride bu haftaya geldi...ben her haftasonu çalışıyorum canım sen yine şanslıymışsın
Öyle olan arkadaşlarımda oldu canım daha çabuk alışırsınız öyle benceBenim nışanlım evimizde benden önce yaşamaya başlayacak sanırım benimki nasıl olcak hiç bir fikrim yok
Ne oldu canım ya niye çalışıyorsunKeyiflenemiyorum hafta sonuda çalışcagımı öğrendim moral sıfır...Ben bu hafta çalışmaya hazır değildim...
Pazartesi ihale varmış acil dosya hazırlanması gerekiyormuş... Hafta sonu akıllarına geldi ihale olduğu önceden hazırlatsana dosyayı demi...Öyle olan arkadaşlarımda oldu canım daha çabuk alışırsınız öyle bence
Ne oldu canım ya niye çalışıyorsun
teşekkürler güzel yorumun içinÖyle olan arkadaşlarımda oldu canım daha çabuk alışırsınız öyle bence
İnş öyle olurÖyle olan arkadaşlarımda oldu canım daha çabuk alışırsınız öyle bence
Ne oldu canım ya niye çalışıyorsun
Bende sinir olurum böyle durumlaraPazartesi ihale varmış acil dosya hazırlanması gerekiyormuş... Hafta sonu akıllarına geldi ihale olduğu önceden hazırlatsana dosyayı demi...
teşekkürler güzel yorumun için
İnş öyle olur
Eki Görüntüle 1343096
Ben de bugün özdilekden bu nevresim takımı ve battaniyeyi aldım...
Çok sagol canım .aaa çok tatlıhuzurla kullanın canım.
evet baharat takımı. ben de erteliyordum sürekli sonunda aldım
bu gün de kendimi tutamamış ve biraz çeyiz alışverişi yapmış olabilirim
güle güle kullan canım bende uzun arayışlar sonrası Biev'den almıştım. bugün zor tutuyorum bende kendimi bişiler almamak için kredi kartı alıo başını gidio :)
ahh ahh aynen canım. mutfak eşyalarım bitti ama çok şükür artık. bir de renkli saplı çkb takımı alıcam o kadar. onu da sonra da alsam olur zevkine alıyorum
Biev ' in baharatlıgı aklımda olan baharat takımlarından ekmek kutusu ile takım yaparım diyorum... memnun kaldınmı canım biev den...güle güle kullan canım bende uzun arayışlar sonrası Biev'den almıştım. bugün zor tutuyorum bende kendimi bişiler almamak için kredi kartı alıo başını gidio :)
Biev ' in baharatlıgı aklımda olan baharat takımlarından ekmek kutusu ile takım yaparım diyorum... memnun kaldınmı canım biev den...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?