- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
biz zaten denizi sürekli gördüğümüz için antalyada istemedik göl kenarına gidicez ayy bak heycan sardı gene bian önce gelse o günler
Canım çıkartırlar daha çok var... Çıkartmazsa da fotograflarda düzeltilir....canım istediğin gibi olur inşallah hersey :) benim dişerimde tel var var bide ya düğüne kadar çıkarttıramazsam doktora Telli duvaklı gelin olcamresimlerde gülememde napcam bilmiyorum
bu işleri ne zamana kadar yapmak lazım ki acepkızlar dikkat dikkat önemli bilgi vericemnehirnil111 toz-pembe M MinikPapatyacik Martle @Miyaow srve06
bugün işten izin almam gereken bir durum oldu ben de o işimi hallettikten sonra hazır boşum sağlık ocağına gidip evlilik için kan vereyim dedim
gittim genel sağlık soruları sordu. sonra akciğer grafisi için sevk verdi ama onu verem savaşta değil özelde yaptırıcam 15 tl çünkü.
sonra kan verdim. sağlık raporunu ne zaman alabilirim ve annem gelse alabilir mi dedim.
doktor sağlık raporu için bayanın, erkeğin sağlık raporunu göstermesi gerektiğini söyledi. çünkü erkekte bazı babadan geçen genetik hastalıklara da bakılıyormuş bu yüzden erkeğin sağlık raporunu göstermeden bayanınkini vermiyorlarmış.
yarın kan sonuçlarımı alacak annemler, nişanlım kendi raporunu aldıktan sonra kendi kan sonuçlarımla ve ciğer filmimle beraber kendim gidip raporu almam gerekiyormuş.
haberiniz olsun diye yazayım dedim.
gerçi her sağlık ocağında farklı uygulama olabilir. bizimkinde böyle zor süreç biraz
olsun değer
Ben de aynen bu konularda hiçbir fikrim yok... Nasıl bir yol izleniyor ,ne kadar süre de başvuru yapılıyor hiç birşey bilmiyorum....bu işleri ne zamana kadar yapmak lazım ki acepne zaman nikah başvurusu yapılıyor ben ne kadar tembel bi gelinim
bu işleri ne zamana kadar yapmak lazım ki acepne zaman nikah başvurusu yapılıyor ben ne kadar tembel bi gelinim
Ben de aynen bu konularda hiçbir fikrim yok... Nasıl bir yol izleniyor ,ne kadar süre de başvuru yapılıyor hiç birşey bilmiyorum....
sabah erkenden gidin denize ozaman dalga olmaz su tertemiz olur güneşin doğuşunu izlersiniz falan ayy çok romantik yaaGöl kenarı harikadır tabi ki canım güzel olmaz mı çok da romantik olurBiz İstanbuldayız her tarafta deniz ama pis çok girilemiyor o yüzden biraz deniz aşığıyım ben rahatça gireceğim bir yer istedim ama bilemedim tabi havula kaydırakla da idare ederiz artık düğün yorgunluğu olacak yemek yeriz eğlencesine katılırız o da olur
Teşekkürler canım bilgilendirme için bizde foto çekimini falan yapıcaz önümüzde hafta içi sonra belgeler için Ocak gelmeden bakalım diyoruz ama Ocak girdiğinde de başlayabiliriz inşallah çabucak halledilir belediyeden istenen belgeleri çıkarttım A4 kağıdınakızlar dikkat dikkat önemli bilgi vericemnehirnil111 toz-pembe M MinikPapatyacik Martle @Miyaow srve06
bugün işten izin almam gereken bir durum oldu ben de o işimi hallettikten sonra hazır boşum sağlık ocağına gidip evlilik için kan vereyim dedim
gittim genel sağlık soruları sordu. sonra akciğer grafisi için sevk verdi ama onu verem savaşta değil özelde yaptırıcam 15 tl çünkü.
sonra kan verdim. sağlık raporunu ne zaman alabilirim ve annem gelse alabilir mi dedim.
doktor sağlık raporu için bayanın, erkeğin sağlık raporunu göstermesi gerektiğini söyledi. çünkü erkekte bazı babadan geçen genetik hastalıklara da bakılıyormuş bu yüzden erkeğin sağlık raporunu göstermeden bayanınkini vermiyorlarmış.
yarın kan sonuçlarımı alacak annemler, nişanlım kendi raporunu aldıktan sonra kendi kan sonuçlarımla ve ciğer filmimle beraber kendim gidip raporu almam gerekiyormuş.
gerçi her sağlık ocağında farklı uygulama olabilir. bizimkinde böyle zor süreç biraz
olsun değer
sabah erkenden gidin denize ozaman dalga olmaz su tertemiz olur güneşin doğuşunu izlersiniz falan ayy çok romantik yaa
Yaa inanmıyorum benim dünyadan haberim yok off ne kadar zor iş bunlarkızlar dikkat dikkat önemli bilgi vericemnehirnil111 toz-pembe M MinikPapatyacik Martle @Miyaow srve06
olsun değer
Teşekkürler canım bilgilendirme için bizde foto çekimini falan yapıcaz önümüzde hafta içi sonra belgeler için Ocak gelmeden bakalım diyoruz ama Ocak girdiğinde de başlayabiliriz inşallah çabucak halledilir belediyeden istenen belgeleri çıkarttım A4 kağıdınatek tek yapacağız artık
Çok güzel olur çok romantik yaYa da sabaha kadar eğleniriz sabah gün doğuşunu izleyip azıcık uyur yine güne devam ederiz artık hafta bizim canımız nasıl isterse inşallah hepimiz için unutulmayacak harika bir balayı olur
Yaa inanmıyorum benim dünyadan haberim yok off ne kadar zor iş bunlar
çok saol canım bilgilendirdiğin için hemen araştırmaya başlamam lazım benimde
kızlar dikkat dikkat önemli bilgi vericemnehirnil111 toz-pembe M MinikPapatyacik Martle @Miyaow srve06
olsun değer
Yerden yere değişiyo canım demek ki bazı belediyelerde farklı evraklar istiyor adet sayılar değişiyor falan Rabbim kolaylık versin hepimize ne diyelimkızlar bazı sağlık ocakları aynı gün içinde bile veriyormuş bizimki fazla uğraştırıyor da olabilir
Günaydın canım hayırlı CumalarrYerden yere değişiyo canım demek ki bazı belediyelerde farklı evraklar istiyor adet sayılar değişiyor falan Rabbim kolaylık versin hepimize ne diyelim
Nasılsın canımGünaydın canım hayırlı Cumalarr
Nasılsın canım
Evet canım zaman geçiyor iyiyim Cumaya daha iyiyimiyiyim canım yine geldik sabah sabah işesen nasılsın bakalım. bir hafta daha yaklaştık düğünümüze
Günaydınn canım keyifler nasılGünaydııın
Eh işte pek keyfim yok canım. Nişanşandığımdan beri hep ailelerle bi görüşme halindeyiz özellikle son 1 aydır nişanlımla gönlümüze göre bi vakit geçiremez olduk ya dün artık sabrımın sınırlarının zorlandığı bi gün oldu.Günaydınn canım keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?