2015 Haziran Gelinleri

Canım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım

Eklentiler

• FullSizeRender (1).jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_6852.JPG
    156,6 KB · Görüntüleme: 74
  • FullSizeRender (2).jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Fıstık ya nasıl güzel hatunsun sen maşallah sana
Bayıldım aksesuarlarına da

ayy kestirme yaa ben nişandan sonra biraz kırıkları aldırayım diye gittim 1 karış kesti saçımı düğüne kadar uzar diyo bide nişanlında uzun saç seviyosa kestirme toplarlar saçını merak etme sen

Ya canım çok uzun ama ne kuruyor ne toplanıyor boyun kası yaptım valla, hem çok fazla hem de totoma geliyor

Fıstık ya nasıl güzel hatunsun sen maşallah sana
Bayıldım aksesuarlarına da

Çoook teşekkür ederimmm

Düğünde bence açık saç olmaz, toplu olacak ki gelinliğin tüm detayları ortaya çıksın, yani ben öyle düşünüyorum saçım gelinliğimin benim önüme geçmesin :)

çok hoş canım ya instagramda bakmıltım çok beğenmiştim bende nişanda çiçekli kemer ve toka yaptırdım tokayo yan tarafına taktırdım saçlarım açıktı gene nişan tepsim kemerim tokam çiçekleri takımdı

Eklentiler

• IMG_20141126_130802.JPG
    149,5 KB · Görüntüleme: 74
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;

Eklentiler

• 486003_409879515755310_1856199442_n.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 63
  • 1.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 969843_517209951660072_333172775_n.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 67
  • DugunSac11.JPG
    374,3 KB · Görüntüleme: 46
önlerini arkaya doğru toplatcam ama arkası açık kalsın istiyorum bende ama tabi düğünden önce prova giderim kuaföre hem toplu denerim hem salınık bende tam karar verebilmiş değişim açıkcası

Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;

Saçın hiç gözükmediği duvagın tepede oldugu modellerde hoşuma gidiyor ama kapalı gibi duruyor o da biraz

önlerini arkaya doğru toplatcam ama arkası açık kalsın istiyorum bende ama tabi düğünden önce prova giderim kuaföre hem toplu denerim hem salınık bende tam karar verebilmiş değişim açıkcası
Benim nişandaki saçım buydu canım.

Eklentiler

• 5.JPG
    113,5 KB · Görüntüleme: 44
Duvak mı elbette takmalısın duvak bence bi gelini en güzel gösteren şey. uzun bir duvağım olsun istiyorum

ben kapalı olduğum için nispeten daha kolay işim
ama tesettür gelin başını da güzel yapan kuaför arıyorum hala bulamadım.
daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşayım başım böyle olacak,
yorumlarınızı rica ederiz efenimmm

ben kestirmek istesem bile nişanlım sakın kestirme diyo valla nişandan sonra kestirdim hemen farketti kızdı çok karışıyo öyle şeylere işim zor valla bide antalya gibi sıcak bi şehirde bu saçlarla çok zor oluyo benim için

Çok hoş canım.
Kapalı gelinliklerde kol detaylarını çok seviyorum ben.

canım bu çok güzel ama iyi bi tesettür kuaförü bulman lazım bazıları ne varsa koyuyo çok abartı oluyo ama bu resimdeki çok hoşuma gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…