• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

aynen güzel olur tatlım. hazır kurdeleli olanlarını görmüştüm ben ya ama hasır alıcam diye bakmamıştım hiç keşke alsaymışım :):)
cidden mi ben hiç görmedim öyle olanları :) yeni gelin evi herşeyimiz süslü püslü olsun dimi ama :)

Kızlaaar haftaya cumartesi kınam pazarda düğünüm var son 8 günüm :KK200::KK49:
İmam nikahımızda olduuu :KK36:
Herşey gönlümüzce olsun inş..

Kızlaaar haftaya cumartesi kınam pazarda düğünüm var son 8 günüm :KK200::KK49:
İmam nikahımızda olduuu :KK36:
Herşey gönlümüzce olsun inş..
ayy senin 1 hafta benim 2 hafta var ama bu iki haftanın çabuk geçmesini istemiyorum hiç :)
imam nikahı nasıl kıyılıyo ya yani napmamız lazım canım bizide bilgilendirir misin ? :KK51:

ayy senin 1 hafta benim 2 hafta var ama bu iki haftanın çabuk geçmesini istemiyorum hiç :)
imam nikahı nasıl kıyılıyo ya yani napmamız lazım canım bizide bilgilendirir misin ? :KK51:
O kadar çabuk geçiyo ki canım anlamıyosun bile :)
Canım hoca geldi işte önce bi dua etti sonra mehiri sordu ne kadar istediğimi sordu daha sonra nikahımızı kiydı 3 kere kabul ettinmi diye soruyor üçünde de evet kabul ettim diyosun bu şekilde oldu bitti kazasız belasız darısı düğünlerimize inş :)

Hemde nasıl içim bi tuhaf evime gidiyorum sanki başkasının evi :) bugünde davetiyelerimizi dağıtmaya gidicez inş :)

bendede bayadır o duygu vardı ama bu haftasonu artık iyice ayyuka çıktı o duygu. odamdaki masanın üstünde hiçbişeyim kalmadı. kıyafetlerim sadece 10 günlük kadar idareten bıraktım. emanet emanet hissediorm kendimi çocukluğumu geçirdiğim baba evinde. bir yanım acaip derecede kendi evime geçmek istiyor her ordan ayrıldığımda gözüm arkada kalıyor. ama işte garip bir his biz ancak anlayabiliriz birbirimizi

O kadar çabuk geçiyo ki canım anlamıyosun bile :)
Canım hoca geldi işte önce bi dua etti sonra mehiri sordu ne kadar istediğimi sordu daha sonra nikahımızı kiydı 3 kere kabul ettinmi diye soruyor üçünde de evet kabul ettim diyosun bu şekilde oldu bitti kazasız belasız darısı düğünlerimize inş :)
darısı başımıza inşallah canım haftaya bugün nikahım var benimde resmen evli olucam :rolleyes:

darısı başımıza inşallah canım haftaya bugün nikahım var benimde resmen evli olucam :rolleyes:

anaammmm hadii çabucak geçsin zaman haber ver kuzum evli olarak. benimde şu an evim temizleniyor kadın tuttuk annem evde öğlen de kv gelecek gelin yatağını yapacaklar dua edip. aklım evde sürekli arayıp duruyorum annemi :) eşyalar geldikçe kirlenmişti baya çünkü.

anaammmm hadii çabucak geçsin zaman haber ver kuzum evli olarak. benimde şu an evim temizleniyor kadın tuttuk annem evde öğlen de kv gelecek gelin yatağını yapacaklar dua edip. aklım evde sürekli arayıp duruyorum annemi :) eşyalar geldikçe kirlenmişti baya çünkü.
ayy çok heycanlıı yaa duramıyosundur yerinde nasıl oluyo acaba diye insan merak eder :rolleyes:
inşallah haber vercem canım işlerin yoğunluğundan fırsat bulupta yazabilirsem tabi :KK51:

kızlar kızlarr nabiyorsunuz bakalım çok çok az kaldı benim karnımda kediler dans ediyor sanki halbuki daha bir toonn eksik var ama hemen geçsin şu 1 hafta diyorm artık :))) sizde durumlar nasıl??

bu arada dün halılar serildi bir baktım kiii salon halısı dışında hiç bi halım uymuyorr :):) yolluk almamıştık sadece mutfak yatak ve oturma odası. mutfağı zaten denemiştik önceden değiştirmiştk yeni gelen de pek uymamış ölçüsü ama önemsemedik hadi oturma odası da idare eder ama yatak odası çok komik oldu nası ölçü aldık bilmiorm sinirden güldüm yani dün :))

kızlar kızlarr nabiyorsunuz bakalım çok çok az kaldı benim karnımda kediler dans ediyor sanki halbuki daha bir toonn eksik var ama hemen geçsin şu 1 hafta diyorm artık :))) sizde durumlar nasıl??

bu arada dün halılar serildi bir baktım kiii salon halısı dışında hiç bi halım uymuyorr :):) yolluk almamıştık sadece mutfak yatak ve oturma odası. mutfağı zaten denemiştik önceden değiştirmiştk yeni gelen de pek uymamış ölçüsü ama önemsemedik hadi oturma odası da idare eder ama yatak odası çok komik oldu nası ölçü aldık bilmiorm sinirden güldüm yani dün :))
valla canım benim bi aklıma geliyo az kaldı yaa diye heycan yapıyorum bi yandan daha kabullenemedim şaka gibi geliyo hala :KK45:
halıları bende aldım bu hafta içinde getircekler bakalım benimkiler uycak mı bizde kendimiz aldık ölçülerini inşallah bi aksilik çıkmaz :110: sandalyelerim koltuklarımda geldi ama daha evi yerleştiremedim darmadağınık duruyo herşey önümüzdeki hafta izine ayrılcam artık ozaman temizlerim evi

kızlar selam

Sakin olun herşey olur.
Düğüne 13 gün kaldı benim davetiyem yok mesela :KK45:
Keyfimi hiçbir şey bozamaz.. sizlerle evimden bir kare paylaşayımm :)

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    836,2 KB · Görüntüleme: 123
Ayyy son 4 günüüüüm bu pazar evli bir bayan olucam inş Allah ın izniylee :KK37:
Bugün evimizin ilk alışverişini yaptık çok güzeldi bambaşka bi duygu ama bişeyler alırken sürekli bi kaldım yani nasıl alcağımı bilemedim nedense :KK48::KK48:

kızlar selam

Sakin olun herşey olur.
Düğüne 13 gün kaldı benim davetiyem yok mesela :KK45:
Keyfimi hiçbir şey bozamaz.. sizlerle evimden bir kare paylaşayımm :)

hehehee bu görmüştüm ki beennnn :) çok güzel canım güle güle oturun:)

Ayyy son 4 günüüüüm bu pazar evli bir bayan olucam inş Allah ın izniylee :KK37:
Bugün evimizin ilk alışverişini yaptık çok güzeldi bambaşka bi duygu ama bişeyler alırken sürekli bi kaldım yani nasıl alcağımı bilemedim nedense :KK48::KK48:

yaaa canım hadi hayırlısıyla atlatın da sıra bize gelsin gari :) ilk temizlik alışverişinde bende öyle olmuştum hangisi iyidir büyük boy mu alsam yetermi yetmezmi 2 saate yakın sürmüştü alışveriş :) zamanla alışacağız canımmm

hehehee bu görmüştüm ki beennnn :) çok güzel canım güle güle oturun:)

yaaa canım hadi hayırlısıyla atlatın da sıra bize gelsin gari :) ilk temizlik alışverişinde bende öyle olmuştum hangisi iyidir büyük boy mu alsam yetermi yetmezmi 2 saate yakın sürmüştü alışveriş :) zamanla alışacağız canımmm
Aynen canım ama insan bi tuhaf oluyo :KK48: amiin inş :KK52:

Back