• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım buzluga yemek koysan epey rahat oluyor.
Ben öyle bir kaç şey hazırladım epey rahat oldu :) Kayınvalidemden de konserve aldım miss :))

Ne zaman geleceği belli değil canım :KK43:
yemiyo canım benim eşim o konuda sıkıntılı çok yemek seçiyo kırmızı et hayatta yemiyo öyle buzluktan çıkmış yemeği yemez :KK67:
belli değil mii :KK57: Allah sabır versin canım yaa çok zor inşallah hemencik geri gelir

mukemmeel mukemmeel toz-pembe toz-pembe Martle Martle

gelincikler selamlar,

düğünden sonra hiç bakamadım neler olmuş kızlar :)
nasıl gidiyor yeni hayatlar, herşeyler yolunda mı?
kınalar dügünler nasıldı?
Biz nikaha geç kaldık :) Salı günü eşim yurtdışına çıktı tek kaldım :KK43:
Hoşgeldin gelin hanım..
Çok şükür kazasız belasız bi düğün atlattık.. Umarım senin de çok iyi geçmiştir..
Yeni evime biraz alışmakta zorlandım ben ya annemi aradım ağladım hatta ama sürekli kendimi teselli ettim çok şükür yakınız diye aramızda 5 dklık mesefa var o kadar.. Ama ne kadarda olsa birlikteki gibi olmuyo bazen geliyo aklıma duygusallaşıyorum ama alıştım artık.. Senin nasıl gidiyo bakalım :KK200: Eşinden de ayrı kalmak zor umarım en kısa zamanda kavuşursun kocişine.. :KK200:

Napym canım sabah sabah uykulu bi şekilde işe geldim.. :KK51: Sen nasılsın
ya uykusuzluk bende hat safada işe gelirken sabahları eşim bırakıyo ..kendiside işe yetişeceği için ben bi yarım saat erken geliyorum işyerine.... bide sahura kalkıyorum geceleri oyüzden uykusuz oluyorum hep :KK43:

ya uykusuzluk bende hat safada işe gelirken sabahları eşim bırakıyo ..kendiside işe yetişeceği için ben bi yarım saat erken geliyorum işyerine.... bide sahura kalkıyorum geceleri oyüzden uykusuz oluyorum hep :KK43:
Sahur daha çok sersem gibi yapıyo insanı canım ya :KK43:

günaydın canım artık buraların tadı tuzu yok yazmıyo kimse ikimiz varız bitek heralde :KK70: mayıs gelinleriyle takılıyoruz artık biz nehirnil de orda oluyo

mukemmeel mukemmeel @toz-pembe kızlar merhaba

Evde internet sorunum vardı bugun çözüldü hemen geldim :)

Nasılsınız nasıl gidiyor evlilik?
hoşgeldin canım :)
valla güzel gidiyo ya alıştım ben iyice akşam olsada işten çıkıp evime gitsem diye saatleri sayıyorum :KK68:
senin nasıl gidiyo canım ?
bu arada ben topik açtım pratik yemekleri paylaşabileceğimiz bi yer desteğini bekliyorum :KK50:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yemek-tarifleri.836288/page-5#post-41635593

hoşgeldin canım :)
valla güzel gidiyo ya alıştım ben iyice akşam olsada işten çıkıp evime gitsem diye saatleri sayıyorum :KK68:
senin nasıl gidiyo canım ?
bu arada ben topik açtım pratik yemekleri paylaşabileceğimiz bi yer desteğini bekliyorum :KK50:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yemek-tarifleri.836288/page-5#post-41635593

canım bende alıştım epey.
işten ayrıldım zaten 1 haftadır evdeyim. Allaha şükür herşey yolunda gidiyor.
Topigin hayırlı olsun. Bende bugun düşünüyordum haziran gelinlerinde her gün ne yemeği yapacağımızı ve tarifini paylaşalım diye :)

canım bende alıştım epey.
işten ayrıldım zaten 1 haftadır evdeyim. Allaha şükür herşey yolunda gidiyor.
Topigin hayırlı olsun. Bende bugun düşünüyordum haziran gelinlerinde her gün ne yemeği yapacağımızı ve tarifini paylaşalım diye :)
hadi ya evde olmak nasıl bi duygu canım ben olsam bütün gün ne pişirsem diye düşünürdüm durmadan pasta börek yapardım heralde :)
şimdilik ben paylaşıyorum pratik tarifler canım inşallah sizlerde paylaşırsınızda birbirimize yardımcı oluruz gerçekten zor oluyo hergün ne pişirsem diye düşünmek

mukemmeel mukemmeel @toz-pembe kızlar merhaba

Evde internet sorunum vardı bugun çözüldü hemen geldim :)

Nasılsınız nasıl gidiyor evlilik?
Bizde diyoruz bizim gelinler nereye kaçtı :KK48:
Valla bi koşuşturmaca aldı başını gidiyor.. Sabah işe gel ordan eve bulaşık temizlik ütü çamaşır nasıl geçtiğini anlamıyorum annemin kıymetini şimdi daha iyi anladım hep hazırın üstüne gidiyormuşuz :KK48:
Ramazana girdiğimizde beri 5 6 kere evde yemek yedik sanırım.. Hergün birisi çağırıyor gerçi buda benim işime geliyo en azından bugün ne yapsam acaba derdi olmuyor :KK22::KK48:
Senin nasıl gidiyor canım evlilik :nazar:

Back