- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.201
Evet canım bu süreçte çiftler ne yazıkki birbirlerine vakit ayıramıyo bizde bunu farkettik ve varsın bazı işlerimiz eksik olsun ama muhabbetimiz mutluluğumuz eksik olmasın dedik birbirimize daha çok zaman ayırmaya başladık bi zamanlar hatırlıyosan depresyona girmiştim hiç bişeyim yetişmicek şu olmadı bu olmadı falan diye kendimi çok kötü hissediyodum işte ozamanlar sadece bu işlere yoğunlaşmıştım ama şimdi tam tersi nişanlımla zaman geçiriyoruz geziyoruz sohbet ediyoruz ve inan artık okadar umursamıyorum eksikleri
müzik olayı nasıl oluyo canım ? giriş müziği, ilk dans müziği, arkasından 1 dans müziği daha ve pasta müziği başka seçmemiz gereken var mı ?
aynen canım ya aynı dert bende de var sözde bugün gelcekti koltuklar şimdi çarşamba veya perşembe diyo mobilyacı sürekli erteleniyoaynen ama ben halen gergin bir gelinim koltukları bir türlü getiremediler sıkıldım artık geçtiğimiz haftadan beri gelecek gün veriyorlar ben tüm planımı ona göre yapıyorum o gün geldiğinde şu gün gelecek diyorlar bende ortada kalıyorum yapılacak işlerim karışıyor inan boş günüm yok hiç yok yani
müzik dediğin gibi canım giriş,ilk dans ve pasta. bunları sadece biz seçtik. birde pastadan sonra gecenin sonlarına doğru 5-6 parça 90'lar türkçe pop çaldırıcaz sonra da güncel pop ve bitiş dedik. aradaki müzikleri onlara bıraktık
aynen canım ya aynı dert bende de var sözde bugün gelcekti koltuklar şimdi çarşamba veya perşembe diyo mobilyacı sürekli erteleniyo
dün bide moralim çok bozuldu eve uğramıştım bir iki parça bişey bırakmak için yemek masamın üstüne tabloları koymuş annem tabloların altındaki vidalar yemek masamın heryerini çizmiş daha kullanamadan mahfolmuş masam
biz harmandalı oynamayı düşünüyoduk ya onu salona girince mi oynasak yoksa düğünün ortasında mı oynasak ona karar veremedik annem ortasında oynayın ilk girişte dans edin diyo bilemedim
masam ahşap canım ceviz rengi vidalar çizmiş ahşabıyaaa geçmiş olsun canım benmde vitrinin arkasında çok ufak çizik olmuş taşırken ama allahtan rötüş kalemiyle geçtik üstünden belli pek olmuyor. camını değiştirme şansınız yok mu?? rica etseniz aldığınız yere veya bedeli neyse konuşun tabi çok belli değilse boşverin kalsın öyle örtü serersin.
nikahınız salonda mı olacak? eğer öyle olacaksa ortasında oynamanız daha güzel olur hem konukların da hepsi gelmiş olur ister istemez nikaha eksikler olabiliyor.
ahşapsa dediğin gibi halledilir canım her türlü sıkma canını hep oluo böle şeyler maalesef...masam ahşap canım ceviz rengi vidalar çizmiş ahşabınişanlımın işyerinde yapıldı masa bugün ustayla konuşmuş halledicem sıkma canını dedi
nikahı 5 gün önce kıydırıcam canım .. düğünün ortasında da herkesi pistten gönderip bizim çıkıp oynamamız nasıl olucak bilemiyorum kafam çok karıştı
dün gittik canım dans kursuna hocamızda siz bilirsiniz ama takı töreninden önce yapın dedi girişte normal dans edin dedi bakalım öyle yapcaz heralde bizde :)ahşapsa dediğin gibi halledilir canım her türlü sıkma canını hep oluo böle şeyler maalesef...
dans işini de mizisyene söylersiniz anons yapar gelin damat sadece pistte olsun gibilerinden birşey der oturur zaten herkes onda birşey yok
dün gittik canım dans kursuna hocamızda siz bilirsiniz ama takı töreninden önce yapın dedi girişte normal dans edin dedi bakalım öyle yapcaz heralde bizde :)
valla çok güzeldi canım benimki biraz naz yaptı giderken nerden çıktı bu dans işi falan diye ama oynarken yüzünde gülücükler saçıyoduaa nasıldı ders canım memnun kaldınız mı? takıdan sonra millet dağılmaya başlıyor önce yaparsınız pastadan önce mesela sonra pasta sonrada takı falan
valla çok güzeldi canım benimki biraz naz yaptı giderken nerden çıktı bu dans işi falan diye ama oynarken yüzünde gülücükler saçıyoduöyle yapcaz sanırım ilk girişte normal dans edelim dedik pasta ve takıdan öncede oynarız diye düşündük bakalım inşallah güzel bişeyler çıkar ortaya
inşallah canım :)çıkar çıkar canım sen hiç meraklanma o gecenin ihtişamında detaylar kimsenin dikkatini çekmez zaten
inşallah canım :)
senin koltuklar noldu geldi mi ? benim hala gelmedi adam perşembe demiş yarına gelir inşallah sandalyelerede cuma demiş artık ertelenmesinden sıkıldım bi gelse ona göre herşeyimi yerleştirsem artık diye dört gözle bekliyorum
ya benimde koltuklarım bi gelse çok merak ediyorum sıfırdan yapılıyo ya benim tarifime göre oyüzden ortaya nasıl bişey çıkcak bilmiyorum rüyalarıma giriyo nasıl olcak diyeahh o ertelemeleri bana sor yani nefretlik geldi bana ya:)
geldi canım salon koltukları pek güzel oldu tam yerleşti ama sandalyeler ve orta sehpa gelmedi henüz. sandalyeler gelince ucu ucuna sığacak gibi duruyor. tv ünitesiyle beraber haftaya gelceklermiş sonra kısmetse tamamlanacak mobilya kısmı yoksa tonlarca eksik var. çamaşır sepeti alamadım ya kirli çamaşır için sen naptın? hasır olanlardan istriyorum ama çok pahalı geldi
geçmiş olsun canımKızlaar hepinize günaydın
Son 10 günüüüm
Ama moralim bozuk dün dedem mide kanaması geçirdi şuan durumu iyi şükür
Dualarınızı eksik etmeyin..
Hepimiz kazasız belasız düğünlerimizi atlatırız inş
Kızlaar hepinize günaydın
Son 10 günüüüm
Ama moralim bozuk dün dedem mide kanaması geçirdi şuan durumu iyi şükür
Dualarınızı eksik etmeyin..
Hepimiz kazasız belasız düğünlerimizi atlatırız inş
ya benimde koltuklarım bi gelse çok merak ediyorum sıfırdan yapılıyo ya benim tarifime göre oyüzden ortaya nasıl bişey çıkcak bilmiyorum rüyalarıma giriyo nasıl olcak diye
canım ben de hasır olanlardan istiyodum bi tane beğenmiştim 150 tl dediler maaşı alınca gidip alcaktım hatta hemen ama annemin yengesi sakın alma dedi o almış banyoda köşeye koymuş altına su falan deyince mahfoluyo diyo dağılıyomuş falan bende banyoyu sürekli yıkarım ciflerim porçöz falan dökerim ne kadarda yıkarken onu çıkarsam geri koyduğumda yerin komple kuru olması imkansız oyüzden dün gittim plastik aldım oda hasır görünümlü pembe gayette hoş duruyo hemde 30 tl ye aldım :))
evet okadar para vermeye deymez kullanışlı bişey olsa alcaktım bende ama vazgeçtim dün diğerinden aldım canım onlarda güzel duruyo bide kurdela bağlamayı düşünüyorum dahada şirin olur :)kuzumm gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. azcık kaldı canım gönlümüze göre olsun herşey inşallah yaa
canım onu bende duydum ya hasırla birde bir süre sonra atıyor çıtaları o yüzden memnun olmayan arkadaşlarım var dediğin sepetleri bende gördüm pembe hasır görünümlü fiyatları da dediğin gibi daha uygun bende onlara bakiim o zaman canım)
evet okadar para vermeye deymez kullanışlı bişey olsa alcaktım bende ama vazgeçtim dün diğerinden aldım canım onlarda güzel duruyo bide kurdela bağlamayı düşünüyorum dahada şirin olur :)
Sanada çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda sağlığına kavuşur..geçmiş olsun canım
sorma yaa benimde dedem çok rahatsız bugün ameliyat olcak tam düğün öncesi birsürü rahatsızlığı çıktı beyninde tümör varmış kalpte damarlar tıkanmış kalbi %20 çalışıyomuşışın tedavisinden ses telleri ve boğazında sorun çıktı konuşamıyo sesi çıkmıyo bugün boğazından ameliyat olcak
kuzumm gelmiş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. azcık kaldı canım gönlümüze göre olsun herşey inşallah yaa
Amiin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?