- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.101
Sagol canım,inş hepimiz mutlulukla yuvalarımızda otururuz. Eşyalar alınmışıtı daha dogrususu yapılıyordu... 23 mayısda teslim edilecek bu arada beyaz eşylar açılır.. Ev temiz tadilatlık birşeyi yok canım... Geriye perde ve halılar kaldı... Dün perdeciyle görüştük 10 günde teslim ederiz dedi.. Hazirana kadar evim dizilecek artık...canım gözünüz aydın yetişir ya nolck eşyalarınızı aldıysanız arayacaksınız hepsi pat pat gelecek hiç meraklanmayın güle güle oturun inşallah...
Sagol canım,inş hepimiz mutlulukla yuvalarımızda otururuz. Eşyalar alınmışıtı daha dogrususu yapılıyordu... 23 mayısda teslim edilecek bu arada beyaz eşylar açılır.. Ev temiz tadilatlık birşeyi yok canım... Geriye perde ve halılar kaldı... Dün perdeciyle görüştük 10 günde teslim ederiz dedi.. Hazirana kadar evim dizilecek artık...
Aynen canım yatak odası tamamış.. Bir hafta sonra gelecek kışlıklarımı yerleştiririm ..aynen aynen canım bizde haftasonu perdeyi halıyı hallettik perdeciler öyle 10 günde teslim ediyor halıda 1-2 günde geliyor zaten halı en son gelsede olur ev son 1 kez temizlenmeden serilmez eşyalar gelirken çok kirleniyor sende bu süre zarfında mutfak eşyalarını kıyafetlerini falan yerleştirirsin.
canım hemen yardımına koşayım :))Muhasebeci arkadaşlar size yine işim düştü.... 15-20 güne işimden çıkmayı düşünüyorum...15 gün önceden çıkışımı vermemmi gerekir... Dilekcede evlilik nedeniyle diye belirtecegim... Daha sonra çalışma bakanlıgına felan bir bildirim gerekiyormu bu konularda çok cahilim ...
gözün aydın canım inş. istediğin gibi olur herşey :) bende yetişmicek diye çok telaş yaptım sanırım hepimizde olan şeylerGünaydın kızlar..
İnşallah iyi bir hafta geçiririz.. Hafta sonu evimizi tuttuk içime sinen bir ev bulduk sonunda.. Hiçbir şey yetişmiyecek diye çok korkuyordum ama sanırım herşey halloluyor...
günaydın kızlar
dün yatak odam geldi yatağın başlığı yanlış gelmiş istediğim renk değildi aradım başka müşterininkiyle karıştırdıklarını söylediler bugün değiştircekler bakalımilla eksik bişeyler aksilikler oluyo malesef hafta sonu evimi temizledik pırıl pırıl oldu ama dün yatak odası kurulurken batırmışlar evi biraz sinir oldum dün perde işinide hallettim seçtim sonra eve gidip ölçüleri aldık 10 güne falan teslim ederiz dediler bende durumlar böyle siz neler yaptınız ?
hahaha aynen canım 2 ay önce tuttum evi ama dediğin gibi hiç bi faydası olmadı ev düne kadar bomboştu dün yatak odası geldide ev eşya gördü sonundacanım günaydın. ahh o evler ilk temizlendiği gibi kalsa keşkeoturma odasına 2 kanepe getirdiler kurdular ona bile battı ki yatak odasını bende hiçç söylemiyorum :) aksilik eksiklik illaki oluyor canım dert etme sakın bnm halen yatak ve bazam gelmedi yahu yaptırlıyorda neden bu kdr sürdü anlamadım :) başlık komidin duruyor öylece artık saldım gittim ya bende walla. davetiyeleri dağıtmaya başladım canım ben bugün de konvoy arabalarına takılacak havluları ve kınada nedimelere dağıtılacak şalları almaya gideceğiz. detaylara daha çok kafa yoruyorum maalesef mutfak masamızı ve tv ünitemizi de seçtik 10 güne falanda onlar gelecek halı perde tamam ödemeleri yapıldı yani benim ev bu ay sonunu bulacak tamamlanıp yerleşmesi sonuç olarak erken ev tutmanın hiç yararını göremedik biz :))))
Sağol canım çok gereksiz paniğe kapıldım hiçbirşey yetişmeyecek,bir ay kaldı nerdeyse perdeler nasıl yetişecek diyordum ama perdeler bir hafta engeç 10 günde teslim oluyormuş...gözün aydın canım inş. istediğin gibi olur herşey :) bende yetişmicek diye çok telaş yaptım sanırım hepimizde olan şeyler
Çok sagol canım. Ben biryerde önceden bildirmeye gerek yok evliliği gerekce göstererek direk ayrılabilirsin gibi birşey okudum..Belirttiklerini dikkate alacagım..canım hemen yardımına koşayım :))
öncelikle evlilik nedeniyle işten çıkış yapıcaksan nikahının kıyılmış olması gerekir ? bayanlar evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılırsa kıdem tazminatı alabiliyor . eğer nikahın kıyıldıysa evlilik gerekçesiyle işten ayrılıp kıdem tazminatını alabilirsin.. nikah kıyılmadıysa malesef böyle bişey mümkün değil..
bir diğer konu da ihbar süresi, işçi işten çıkıcaksa bunu işverene belli bi süre önce bildirmesi gerekir bu sürede senin çalıştığın süreye bağlı mesela ;
6 aydan az çalıştıysan 2 hafta
6 aydan 1,5 yıla kadar 4 hafta
1,5 yıldan 3 yıla kadar 6 hafta
3 yıldan fazla olanlar 8 hafta önceden işverene işten ayrılacağını bildirmesi gerek canım
çalışma bakanlığı falan hiç biyere başvurman gerekmiyo canım sadece dilekçen ve evlilik cüzdanı fotokopini işverene verip kıdem tazminatını talep etmen yeterli tabi yukarda belirttiğim ihbar sürelerinde bildirmen lazım :)
Sağol canım çok gereksiz paniğe kapıldım hiçbirşey yetişmeyecek,bir ay kaldı nerdeyse perdeler nasıl yetişecek diyordum ama perdeler bir hafta engeç 10 günde teslim oluyormuş...
Çok sagol canım. Ben biryerde önceden bildirmeye gerek yok evliliği gerekce göstererek direk ayrılabilirsin gibi birşey okudum..Belirttiklerini dikkate alacagım..
hahaha aynen canım 2 ay önce tuttum evi ama dediğin gibi hiç bi faydası olmadı ev düne kadar bomboştu dün yatak odası geldide ev eşya gördü sonundaevdeki eşyalara kafayı taktım ben şimdi nasıl götürcez diye.. kamyon falan tutmamız lazım birsürü koli var birsürü eşya var bu hafta sonu götürmeyi planlıyoruz bakalım.. ben daha o ayrıntılara giremedim yaa akşam gelnlik provam var olmazsa ordan çıkışta konvoy arabaları için renkli tül alayım .. davetiye için kroki çizmemiz gerek düğün yerinin rahat bulunabilmesi için nişanlım bugün işyerlerindeki mimara çizdircek bakalım bu hafta siparişini veririz heralde modeli falan beğendim krokide hallolursa hemen sipariş vericem artık dağıtmaya başlamam gerek benim mutfak masam yapılmış küçük yaptırmış nişanlım ilk başta niye okadar küçük dedim ama hak verdim sonra çok yer kaplicaltı büyük olsa tv ünitemde yapıldı ama tv almadık daha nişalımın kuzeni ben hediye alıcam size dedi onun yurt dışından gelmesini bekliyoruz bakalım off off eksikler hiç bitmiyo ya
Biz damatlığı aldık canım evde duruyo ayakkabısı herşeyini hallettik merak etme gelinlik gibi uzun sürmüyo gidip seçiyosun paça boyu falan yapılıyo biz gittik beğendik 1 hafta sonra aldık hazır bi şekilde hemen halledilir o merak etme senaynen bizde daha tv almadıkk asılll damatlığı almadık yahuuu gerçi mayıs içerisinde alsak tam olck diyorduk ama nedense paniğe kapıldım ya benim gelinlik 19'unda nasipse teslim edilecek kınalığım hazır çocuğun daha damatlığı yok ortada
Biz damatlığı aldık canım evde duruyo ayakkabısı herşeyini hallettik merak etme gelinlik gibi uzun sürmüyo gidip seçiyosun paça boyu falan yapılıyo biz gittik beğendik 1 hafta sonra aldık hazır bi şekilde hemen halledilir o merak etme sen
ya ben zannetmiyorum canım daha 1 aydan fazla var doğru değildir bence hani 2 hafta kala daha gerçekci olurda okadar uzun süreyi gerçek hesaplicanı sanmıyorumyaa Mayıs topiğinden görünce aklıma geldi bu accuweather bizim düğün tarihini şimdiden doğru bilir mi ki ya düğün günü normalde güneşli gösteriyor hatta 28 derece hava ama gökgürültülü diyor altına da anlamadım güneşlimi yağmurlumu 1 gün önce 1 gün sonra hep açık bir tek 12 haziran öylee öff çok canım sıkıldı ya
ya ben zannetmiyorum canım daha 1 aydan fazla var doğru değildir bence hani 2 hafta kala daha gerçekci olurda okadar uzun süreyi gerçek hesaplicanı sanmıyorum
aklına kötü şeyler getirme hemen canım 2 hafta kala tekrar bakarız ben yağmurlu olacağını düşünmüyorum :)umarım ya bide Balıkesir diyor ama merkez mi ilçemi neresi belli değil diye avutuyorum kendimi
aklına kötü şeyler getirme hemen canım 2 hafta kala tekrar bakarız ben yağmurlu olacağını düşünmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?