- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.741
Günaydın herkese...
Ev ilgili bende problem yaşadım eşyayı aldık ama kısmet artık dedik... Hafta güzel ama çok yorucu geçti.... Gelinlik ayakkabım yapıldı elime ulaştı çok rahat çok sevindim... Eşyaların kumaş kaplamalarını seçtik. Kınaya bazı malzemeler aldık... Anlayacagınız pazar günü koşuşturmalı geçtiHafta çok yorgun uykulu başladım...
hayırlı olsun güle güle kullan canım aldıklarını. artık bundan sonra hep koşturmaca olacak maalesef canım napalım enerji içecekleri falan mı içsek napsak?[/QUOTE
Sagol canım... Daha çok eksik var haftanın tek gününe sıgdırmaya çalışıyoruz mecbur yorgunluğada katlanacagız... Bize artı bir enerji şartEv konusunda rahatım diyorsum birde ev yorgunluğu başlayacak ...
canım ben hem gelinlik hemde kınada bindallıdan önce giymek için kabarık abiye diktiriyorum oyüzden 2 tane istedi sanırımöncelikle gelinliğe dikme işlemini konuş canım bence. ama eğer modelinden veya başka bir durumdan olmaz derlerse dediğin gibi daha iyi birşey alabilirsin o fiyata. ben şeyi anlamadım. neden 2 takım istedi ki?
canım hayırlı olsunn ben daha ayakkabımı almadım internetten bi model beğendim aslında ama biraz daha bakcam belki daha güzelini bulurum diye bekliyo şimdilikGünaydın herkese...
Ev ilgili bende problem yaşadım eşyayı aldık ama kısmet artık dedik... Hafta güzel ama çok yorucu geçti.... Gelinlik ayakkabım yapıldı elime ulaştı çok rahat çok sevindim... Eşyaların kumaş kaplamalarını seçtik. Kınaya bazı malzemeler aldık... Anlayacagınız pazar günü koşuşturmalı geçtiHafta çok yorgun uykulu başladım...
Sagol canım... Gelinlik provasıda istediler ondan erken yaptırdım...canım hayırlı olsunn ben daha ayakkabımı almadım internetten bi model beğendim aslında ama biraz daha bakcam belki daha güzelini bulurum diye bekliyo şimdilik
ev işi gerçekten sıkıntı inşallah kendi evlerimizi almak nasip olurda böyle kiralık evlerde daha fazla sıkıntı çekmeyiz diye umut ediyorum artık
benim 3. provada ayakkabını getir dediler bakalım ozamana kadar almam lazım zaten düz babet giyicem sıkıntı olmaz sanırım oyüzdenSagol canım... Gelinlik provasıda istediler ondan erken yaptırdım...
Tek umudum ev inşallah biran önce evlerimizi alırız ...
Oo rahatsin sen bende yanimda birtane duz bir ayakkabi götürsemmi diyorum... Salonda topukluyu kullansam...benim 3. provada ayakkabını getir dediler bakalım ozamana kadar almam lazım zaten düz babet giyicem sıkıntı olmaz sanırım oyüzden
aynen canım yaa inşallaaahhh
bence mutlaka götür canım saatlerce topukluyla çok zorlanırsın ben hem rahatlık için hemde boyum zaten uzun dahada uzamasın diye babet istiyorumOo rahatsin sen bende yanimda birtane duz bir ayakkabi götürsemmi diyorum... Salonda topukluyu kullansam...
Ben boydan problemliyimbence mutlaka götür canım saatlerce topukluyla çok zorlanırsın ben hem rahatlık için hemde boyum zaten uzun dahada uzamasın diye babet istiyorum
Çok tatlı asil duruyor canım senin içine sinmesi önemli tabi kiEki Görüntüle 1465547
Bu gelinlik modeli nasıl arkadaşlar...
iyi haftalar canım ya ev işi hep sıkıntı zaten bizde onları konuşuyorz bütçeyi düşünüyorsun içi iyi olsun diyorsun herşeyi de bir arada bulamıyorsun bir ton sıkıntı Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda içinize sindirsin..Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık
Amin canım cümlemizin inşallah eşyalarda düğün yerinde tatilde olsun hiçbiri bu kadar zorlamadı en zoru buymuş yaiyi haftalar canım ya ev işi hep sıkıntı zaten bizde onları konuşuyorz bütçeyi düşünüyorsun içi iyi olsun diyorsun herşeyi de bir arada bulamıyorsun bir ton sıkıntı Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda içinize sindirsin..
canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok sıkıntı yaşadım ben ev konusunda allaha şükür istediğim gibi oldu sonunda pes etme hiç her fırsatta bakın belli olmuyo çünkü ben geçen hafta bakmıştım kiralık yazmıyodu bu tuttuğum evde bu hafta baktım kiralık .. buraya nasılsa baktık diye düşünmeyin inşallah gönlüne göre bulursun canımAmin canım cümlemizin inşallah eşyalarda düğün yerinde tatilde olsun hiçbiri bu kadar zorlamadı en zoru buymuş ya
çok güzel canım bu resim benim telefonumdada var beğenipte telefonuma kaydettiğim modellerden biri gerçekten zarif bi modelEki Görüntüle 1465547
Bu gelinlik modeli nasıl arkadaşlar...
Canım zaten hergün sahibinden sitesinden çıkmıyorum bakıyorum sürekli yeni ilan düşüyor mu diye havalarda şansımıza kötü araç olmayınca çok sıkıntı oluyor hafta içi akşamları da bakamıyoruz hafta sonu 1 buçuk güne sığdırmaya çalışıyoruzcanım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok sıkıntı yaşadım ben ev konusunda allaha şükür istediğim gibi oldu sonunda pes etme hiç her fırsatta bakın belli olmuyo çünkü ben geçen hafta bakmıştım kiralık yazmıyodu bu tuttuğum evde bu hafta baktım kiralık .. buraya nasılsa baktık diye düşünmeyin inşallah gönlüne göre bulursun canım
Zarif Romantik modeller bakıyorum begendim çok kararsızım bu gelinlik konusundaÇok tatlı asil duruyor canım senin içine sinmesi önemli tabi ki
Canım ev konusunda rahatım diyordum son anda bir aksilikle bende artık ev aramaya başladım daha bugün aramama ragmen içim karardı resmen istediğim gibi ev yok...Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık
Bende çok begendim...çok güzel canım bu resim benim telefonumdada var beğenipte telefonuma kaydettiğim modellerden biri gerçekten zarif bi model
Rabbim büyük canım inşallah içimize sinen uygun bir ev buluruzZarif Romantik modeller bakıyorum begendim çok kararsızım bu gelinlik konusunda
Canım ev konusunda rahatım diyordum son anda bir aksilikle bende artık ev aramaya başladım daha bugün aramama ragmen içim karardı resmen istediğim gibi ev yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?