• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Günaydın herkese...
Ev ilgili bende problem yaşadım eşyayı aldık ama kısmet artık dedik... Hafta güzel ama çok yorucu geçti.... Gelinlik ayakkabım yapıldı elime ulaştı çok rahat çok sevindim... Eşyaların kumaş kaplamalarını seçtik. Kınaya bazı malzemeler aldık... Anlayacagınız pazar günü koşuşturmalı geçti :KK60:Hafta çok yorgun uykulu başladım...

hayırlı olsun güle güle kullan canım aldıklarını. artık bundan sonra hep koşturmaca olacak maalesef canım napalım enerji içecekleri falan mı içsek napsak? :KK46:

hayırlı olsun güle güle kullan canım aldıklarını. artık bundan sonra hep koşturmaca olacak maalesef canım napalım enerji içecekleri falan mı içsek napsak? :KK46:[/QUOTE

Sagol canım... Daha çok eksik var haftanın tek gününe sıgdırmaya çalışıyoruz mecbur yorgunluğada katlanacagız... Bize artı bir enerji şart:mad: Ev konusunda rahatım diyorsum birde ev yorgunluğu başlayacak ...

öncelikle gelinliğe dikme işlemini konuş canım bence. ama eğer modelinden veya başka bir durumdan olmaz derlerse dediğin gibi daha iyi birşey alabilirsin o fiyata. ben şeyi anlamadım. neden 2 takım istedi ki?
canım ben hem gelinlik hemde kınada bindallıdan önce giymek için kabarık abiye diktiriyorum oyüzden 2 tane istedi sanırım
arayıp sorcam bakalım bu haftasonu illa al derse alıcam mecbur

Günaydın herkese...
Ev ilgili bende problem yaşadım eşyayı aldık ama kısmet artık dedik... Hafta güzel ama çok yorucu geçti.... Gelinlik ayakkabım yapıldı elime ulaştı çok rahat çok sevindim... Eşyaların kumaş kaplamalarını seçtik. Kınaya bazı malzemeler aldık... Anlayacagınız pazar günü koşuşturmalı geçti :KK60:Hafta çok yorgun uykulu başladım...
canım hayırlı olsunn ben daha ayakkabımı almadım internetten bi model beğendim aslında ama biraz daha bakcam belki daha güzelini bulurum diye bekliyo şimdilik
ev işi gerçekten sıkıntı inşallah kendi evlerimizi almak nasip olurda böyle kiralık evlerde daha fazla sıkıntı çekmeyiz diye umut ediyorum artık

canım hayırlı olsunn ben daha ayakkabımı almadım internetten bi model beğendim aslında ama biraz daha bakcam belki daha güzelini bulurum diye bekliyo şimdilik
ev işi gerçekten sıkıntı inşallah kendi evlerimizi almak nasip olurda böyle kiralık evlerde daha fazla sıkıntı çekmeyiz diye umut ediyorum artık
Sagol canım... Gelinlik provasıda istediler ondan erken yaptırdım...
Tek umudum ev inşallah biran önce evlerimizi alırız ...

Sagol canım... Gelinlik provasıda istediler ondan erken yaptırdım...
Tek umudum ev inşallah biran önce evlerimizi alırız ...
benim 3. provada ayakkabını getir dediler bakalım ozamana kadar almam lazım zaten düz babet giyicem sıkıntı olmaz sanırım oyüzden
aynen canım yaa inşallaaahhh

benim 3. provada ayakkabını getir dediler bakalım ozamana kadar almam lazım zaten düz babet giyicem sıkıntı olmaz sanırım oyüzden
aynen canım yaa inşallaaahhh
Oo rahatsin sen bende yanimda birtane duz bir ayakkabi götürsemmi diyorum... Salonda topukluyu kullansam...

Oo rahatsin sen bende yanimda birtane duz bir ayakkabi götürsemmi diyorum... Salonda topukluyu kullansam...
bence mutlaka götür canım saatlerce topukluyla çok zorlanırsın ben hem rahatlık için hemde boyum zaten uzun dahada uzamasın diye babet istiyorum

bence mutlaka götür canım saatlerce topukluyla çok zorlanırsın ben hem rahatlık için hemde boyum zaten uzun dahada uzamasın diye babet istiyorum
Ben boydan problemliyim :KK61: mecbur topuklu giyecegimde en azından çekimlerde felan arabada felan düz bir ayakkabı kullanıyım...

safe_image.jpg
Bu gelinlik modeli nasıl arkadaşlar...

Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık :KK61:

Hayırlı haftalar kızlar herkes iyidir inşallah ben yorgun ve uykusuzum hafta sonu yine ev bakmakla geçti ev bulamıyoruz istediğimiz çevre ya çok pahalı ya çok eski uygun değil yıprandık :KK61:
iyi haftalar canım ya ev işi hep sıkıntı zaten bizde onları konuşuyorz bütçeyi düşünüyorsun içi iyi olsun diyorsun herşeyi de bir arada bulamıyorsun bir ton sıkıntı Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda içinize sindirsin..

iyi haftalar canım ya ev işi hep sıkıntı zaten bizde onları konuşuyorz bütçeyi düşünüyorsun içi iyi olsun diyorsun herşeyi de bir arada bulamıyorsun bir ton sıkıntı Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda içinize sindirsin..
Amin canım cümlemizin inşallah eşyalarda düğün yerinde tatilde olsun hiçbiri bu kadar zorlamadı en zoru buymuş ya :KK61:

Amin canım cümlemizin inşallah eşyalarda düğün yerinde tatilde olsun hiçbiri bu kadar zorlamadı en zoru buymuş ya :KK61:
canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok sıkıntı yaşadım ben ev konusunda allaha şükür istediğim gibi oldu sonunda pes etme hiç her fırsatta bakın belli olmuyo çünkü ben geçen hafta bakmıştım kiralık yazmıyodu bu tuttuğum evde bu hafta baktım kiralık .. buraya nasılsa baktık diye düşünmeyin inşallah gönlüne göre bulursun canım

canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok sıkıntı yaşadım ben ev konusunda allaha şükür istediğim gibi oldu sonunda pes etme hiç her fırsatta bakın belli olmuyo çünkü ben geçen hafta bakmıştım kiralık yazmıyodu bu tuttuğum evde bu hafta baktım kiralık .. buraya nasılsa baktık diye düşünmeyin inşallah gönlüne göre bulursun canım
Canım zaten hergün sahibinden sitesinden çıkmıyorum bakıyorum sürekli yeni ilan düşüyor mu diye havalarda şansımıza kötü araç olmayınca çok sıkıntı oluyor hafta içi akşamları da bakamıyoruz hafta sonu 1 buçuk güne sığdırmaya çalışıyoruz :KK51:Gelinlik damatlık kına kıyafeti aksesuarlar davetiye de eksik onlara mecburen bakmaya başlayacağız 1-2 hafta ev işini erteleyeceğiz gibi arada bakacağız ilanlara ne yapalım:KK61:

Çok tatlı asil duruyor canım senin içine sinmesi önemli tabi ki :KK68:
Zarif Romantik modeller bakıyorum begendim çok kararsızım bu gelinlik konusunda:KK64:
Canım ev konusunda rahatım diyordum son anda bir aksilikle bende artık ev aramaya başladım daha bugün aramama ragmen içim karardı resmen istediğim gibi ev yok...
çok güzel canım bu resim benim telefonumdada var beğenipte telefonuma kaydettiğim modellerden biri gerçekten zarif bi model
Bende çok begendim...

Zarif Romantik modeller bakıyorum begendim çok kararsızım bu gelinlik konusunda:KK64:

Canım ev konusunda rahatım diyordum son anda bir aksilikle bende artık ev aramaya başladım daha bugün aramama ragmen içim karardı resmen istediğim gibi ev yok...
Rabbim büyük canım inşallah içimize sinen uygun bir ev buluruz :KK51:

Back