- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.761
canım onlar hallolur canını sıkma en azından eşyların tamam senin benim daha eşyalar alıncak en büyük işlerden biride o gelinlik dikilmeye başlandı ama damatlığa hiç bakmadık daha yani sen ev işinide hallettin mi çok fazla bi işin kalmamış olucak eşya işi gözümde büyümeye başladı benimde her kafadan bi ses çıkıyo beyaz eşyanı şurdan al şöle al mobilyanın kumaşına dikkat et falan herkes bişey diyo kafam çok karıştı onlarıda bi halletsem büyük bi ohh çekicem vallaCanım zaten hergün sahibinden sitesinden çıkmıyorum bakıyorum sürekli yeni ilan düşüyor mu diye havalarda şansımıza kötü araç olmayınca çok sıkıntı oluyor hafta içi akşamları da bakamıyoruz hafta sonu 1 buçuk güne sığdırmaya çalışıyoruz Gelinlik damatlık kına kıyafeti aksesuarlar davetiye de eksik onlara mecburen bakmaya başlayacağız 1-2 hafta ev işini erteleyeceğiz gibi arada bakacağız ilanlara ne yapalım
bizde hafta içi bakamıyoduk eve canım sadece pazar günümüz vardı merak etme biz bile bulduysak sende bulursun rabbim yardım ediyo gerçekten çok sıkma canını sen