• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım zaten hergün sahibinden sitesinden çıkmıyorum bakıyorum sürekli yeni ilan düşüyor mu diye havalarda şansımıza kötü araç olmayınca çok sıkıntı oluyor hafta içi akşamları da bakamıyoruz hafta sonu 1 buçuk güne sığdırmaya çalışıyoruz :KK51:Gelinlik damatlık kına kıyafeti aksesuarlar davetiye de eksik onlara mecburen bakmaya başlayacağız 1-2 hafta ev işini erteleyeceğiz gibi arada bakacağız ilanlara ne yapalım:KK61:
canım onlar hallolur canını sıkma en azından eşyların tamam senin benim daha eşyalar alıncak en büyük işlerden biride o gelinlik dikilmeye başlandı ama damatlığa hiç bakmadık daha yani sen ev işinide hallettin mi çok fazla bi işin kalmamış olucak eşya işi gözümde büyümeye başladı benimde her kafadan bi ses çıkıyo beyaz eşyanı şurdan al şöle al mobilyanın kumaşına dikkat et falan herkes bişey diyo kafam çok karıştı onlarıda bi halletsem büyük bi ohh çekicem valla

bizde hafta içi bakamıyoduk eve canım sadece pazar günümüz vardı merak etme biz bile bulduysak sende bulursun rabbim yardım ediyo gerçekten çok sıkma canını sen

kızlarrr mobilya fiayatlarınız nasıl ..
ben daha almadım canım ama kafamda belirledim gibi yatak odası 4500 tl koltuk takımı misafir odası için 4600 tl yemek odasını takım olarak almicam sadece masa sandalye ve konsol alcam vitrinler hariç fiyatı 2700 tl oturma odam için küçük bi köşe takımı almayı düşünüyorum 2300 tl yaklaşık bi 15 bin falan tutuyo

canım onlar hallolur canını sıkma en azından eşyların tamam senin benim daha eşyalar alıncak en büyük işlerden biride o gelinlik dikilmeye başlandı ama damatlığa hiç bakmadık daha yani sen ev işinide hallettin mi çok fazla bi işin kalmamış olucak eşya işi gözümde büyümeye başladı benimde her kafadan bi ses çıkıyo beyaz eşyanı şurdan al şöle al mobilyanın kumaşına dikkat et falan herkes bişey diyo kafam çok karıştı onlarıda bi halletsem büyük bi ohh çekicem valla

bizde hafta içi bakamıyoduk eve canım sadece pazar günümüz vardı merak etme biz bile bulduysak sende bulursun rabbim yardım ediyo gerçekten çok sıkma canını sen
Canım eşyalarda da eksik var yemek masası tv sehpası orta sehpa çalışma odası olursa pc masası ve ikea divan alınacak mesela ama bunlar ev bakıldıktan sonra mecburen olacak bir de fırın yoksa evde fırın halledilecek:KK16:Gelinlik bakacağız halledeceğiz nasipse damatlık baktık az çok ama bakalım onuda halledelim diyoruz:KK19:

İnşallah canımcım :KK68:

Canım biz sadece yatak odası aldık bazalı 4500 TL köşe koltuk ve berjer aldık toplam 7900 TL tutmuştu festival indirimindeydi sanırım yemek masası sehpalar tv sehpası falan 2 bini rahat bulur 10 bine tamamlarız mobilyaları yatağı falan saymıyorum:KK70:

canım bizde henüz tam olarak almadık bizim ki biraz karışık nişanlımın mağazasından yemek masası sandalye ve konsolu ayarlayacağız . yatak odası beğendik 4000 TL dediler. salona chester takım beğendik orta sehpayla 5800 TL. oturma odasını henüz netleştiremedik ama o da bi 2000 fln tutar. tv initesi marangoza yaptıracağız. yaklaşık hepsi 15 bin falan olacak sanırım.

selam kızlar benden size tavsiye yatak odası 4500 diyip geçmeyin o başlıklı fiyatı yani ona bir de baza ve yatak ekleniyor. ayrıca zigon ve ortaya sehba alacaksanız yine + fiyat getirisi olur

kızlar mavi krem koltuk takımı ve beyaz ağırlıklı yemek odam var. bu hafta sonu evim boya yapılacak ne renk boya yakışır fikri olan varmı ?

bence beyaz yapabilirsin canım maviyle uyumlu olur yemek masan falanda beyazmış
ama mavim az çok beyaz olmasından korkuyorum. gerçi tüllerimi mavi detaylı seçmeyi düşünüyorum ama bilemedim. koltuk takımı ekledim eke.

Eklentiler

• koltuk.PNG
    koltuk.PNG
    632,7 KB · Görüntüleme: 52
kızlar bugün beyaz eşyalarımı alıcaz büyük ihtimalle bosh arçelik beko ve samsung a baktım samsung tan almayı düşünüyorum ama fikri olan var mı ?

kızlar mavi krem koltuk takımı ve beyaz ağırlıklı yemek odam var. bu hafta sonu evim boya yapılacak ne renk boya yakışır fikri olan varmı ?

Canım açık renk öneririm daha ferah olur eğer mavi ağırlıklı olmasaydı açık mavi bile olabilirdi açık pembe falan ama bence duvar gibi ana temada açık renkler olmalı beyaz bej kum beji gibi bunlara her renk halı perde aksesuar daha rahat kullanılır :KK68:

ama mavim az çok beyaz olmasından korkuyorum. gerçi tüllerimi mavi detaylı seçmeyi düşünüyorum ama bilemedim. koltuk takımı ekledim eke.
Canım mavinin koyu bir tonu bebe mavisi falan değil ve berjerler böyle maviyse yastıklarında aynı şekilde ve perdemde detaylar var diyorsun şahsen ben böyle bir kombine beyaz mobilya aldıysa duvarı bej rengine boyardım perdemde maviler var zaten tamamlamış olacak halımı düz tek renk seçerdim karmaşa olmasın diye yine aksesuarlarımda beyaz mavi ve ufak yakışacak tonlarda pembe somon gibi detaylar kullanırdım :KK68:
kızlar bugün beyaz eşyalarımı alıcaz büyük ihtimalle bosh arçelik beko ve samsung a baktım samsung tan almayı düşünüyorum ama fikri olan var mı ?

Bence illa bunların arasından bir seçenek olacaksa Bosch derim canım ben bizimki Siemens mesela Çamaşırımız Lg şahsen beyaz eşyada sıralamam benim Siemens-Bosch-Lg olarak gider bence bunlarıda değerlendir :KK19:

Ben daha henüz beyaz eşyaya gelemedim. evimizi dün tuttuk henüz :KK17: sanırım bosch olacak benimki
Canım açık renk öneririm daha ferah olur eğer mavi ağırlıklı olmasaydı açık mavi bile olabilirdi açık pembe falan ama bence duvar gibi ana temada açık renkler olmalı beyaz bej kum beji gibi bunlara her renk halı perde aksesuar daha rahat kullanılır :KK68:
duvarlarda bende beyaz severim ama çok mu bembeyaz renksiz olur diye korkuyorum.

Canım mavinin koyu bir tonu bebe mavisi falan değil ve berjerler böyle maviyse yastıklarında aynı şekilde ve perdemde detaylar var diyorsun şahsen ben böyle bir kombine beyaz mobilya aldıysa duvarı bej rengine boyardım perdemde maviler var zaten tamamlamış olacak halımı düz tek renk seçerdim karmaşa olmasın diye yine aksesuarlarımda beyaz mavi ve ufak yakışacak tonlarda pembe somon gibi detaylar kullanırdım :KK68:

Bence illa bunların arasından bir seçenek olacaksa Bosch derim canım ben bizimki Siemens mesela Çamaşırımız Lg şahsen beyaz eşyada sıralamam benim Siemens-Bosch-Lg olarak gider bence bunlarıda değerlendir :KK19:
bosh hiç beğenmedim canım belki sağlam falandır ama görünüş ve kullanış olarak bana hitap etmedi hiç siemens ve lg ye bakmadım açıkcası bi onlarada bakayım olmazsa

Back